Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Slee
    07. Siječanj 2021. 21:58

Kariogram i kariotip sam pokusala shvatiti, mozda u nekom trenu i jesam shvatila, ali sam zaboravila. Dmitrica iz bete+ je preporucila kariotip, a ja sam nekako dosla do zakljucka da zelim kariogram. Kariogram je za genetiku i toga me nekako bas strah iako realno mislim da ce sve biti ok.

Sto se tice horoskopskih znakova - ja sam si stalno namjestala da se rodi u rujnu kao i ja. 12. mi je mjesec bio onako, ne bi tad jer Bozic i sve, sad mi je apsolutno svejedno. Plniram u trecem u postupku, bit ce to jedna lipa zimska beba. 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    07. Siječanj 2021. 22:08

Slee, srodna dušo.  Mislimo jednako. Pola ne znam čemu služi, ali hoću skupiti sve. To je valjda kolekcionar u meni, volim skupljati. Isto sam skupljala popise sa raznih foruma. Iskreno, nisam kopala po Rodi jer mi je dosta nepregledna.
    Ja sam si razdvojila popise u ono što ću činiti sad, i ono što u činiti u pauzi između drugog i trećeg pokušaja (ako drugi ne bude uspješan, a naravno da će biti). I znam da mi većina toga ne treba, ali bolje ću se osjećati kad vidim da je uredno i da sam ja sa svoje strane stvarno učinila sve.
    Može popis sa koagulograma kad dobiješ nalaz. 
    Zavidim na broju epruveta krvi, ja si dijelim krvne pretrage na rate (jedna obavljena, imam još 3 dogovorene), čisto da me ne proglase luđakinjom na pregledu.
    Mislim da ti na veliki broj toga trudnoća ne utječe. Na spolne, naravno, utječe.
    Ne znam ni ja razliku kariogram/kariotip, obje su mi na popisu, ali za poslije ovog postupka.

Nikitta, sve u redu, samo si fulala znak.  
    (stvarno nikad nisam bila sklona horoskopima, ne znam ni što je karakteristično za Strijelca; znam samo da sam ja super pa je onda i moj znak super )

SBjelis, nisam, matere mi!!! 

💔💔💔

Slee
    07. Siječanj 2021. 22:10

Ahahhahahaa kako sam povrsna 😂 Ma htjela sam reci da nisam htjela 12. mjesec, a sad izgleda da ce vas tako biti ako odem u 3. mjesecu. Onda razmisljam da ako budu blizanci mozda rodim ranije pa se pridruzim ekipi strijelaca 😂 Muz mi strijelac 😮
    Ok, s kariograma i genetike na horoskop, a ni u jedno, ni u drugo se ne kuzim 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

Slee
    07. Siječanj 2021. 22:14

SBjelis ja se javljam da smrdim, i to podosta. U ovoj trudnoci (o boze kako cudno za rec) samo isparavam.
    Mtb dobro si tu to smislila na rate. Ja sam definitivno proglasena ludjakom. Prvo su me slali s jednog kata na drugi pa iz jedne zgrade u drugu da bi me na kraju poslali u skorz drugu bolnicu (hint za cure iz Ri - sve ovo mozete na Susaku, na Mlaci ni ne pokusavajte). 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

07. Siječanj 2021. 22:15

Slee

Kariogram i kariotip sam pokusala shvatiti, mozda u nekom trenu i jesam shvatila, ali sam zaboravila. Dmitrica iz bete+ je preporucila kariotip, a ja sam nekako dosla do zakljucka da zelim kariogram. Kariogram je za genetiku i toga me nekako bas strah iako realno mislim da ce sve biti ok.

Sto se tice horoskopskih znakova - ja sam si stalno namjestala da se rodi u rujnu kao i ja. 12. mi je mjesec bio onako, ne bi tad jer Bozic i sve, sad mi je apsolutno svejedno. Plniram u trecem u postupku, bit ce to jedna lipa zimska beba.

Ja sam u nekako slicnom stanju kao ti, moram otici po uputnice za vise, manje sve to sto si napisala. I također se najvise bojim kariograma, toliko se bojim da mi ga se uopce ne da raditi. Ja sam čitanjem shvatila razliku ovako: kariotip je slika kromosoma određene osobe dok je kariogram analiza kromosoma određene stanice, više kariograma čini kariotip. Ne moraju se podudarati, ako je jedan ok ne mora znaciti da je i drugi. 
    Uglavnom, kad vidim tebe npr. kako si i ti u slicnoj situaciji i sve to lijepo odrađivaš bez straha, na neki način mi das snagu🙏

Slee
    07. Siječanj 2021. 22:19

Korisnickoime ja se nakon neuspjeha nekako zainatim i idem makar glavom kroz zid. Ali kariograma me bas jako strah jer nekako sam stekla dojam da za sve ima neke pomoci, ali ako je kariogram los, jbtg.
    Jos kada sam cula da te nazivu telefonom ako je nesto lose, pa evoo, ugasit cu mobitel na zauvijek. 
    A koji je vas problem? 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

sbjelisi
    07. Siječanj 2021. 22:25

Slee, Nikitta, MTB koje ste vi ludare! S vama bi se covjek trebao napit! 🙈👀😋
    Ata bi se tek onda desilo 😂😂

oharascarlett14@gmail.com

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    07. Siječanj 2021. 22:31

SBjelis

Slee, Nikitta, MTB koje ste vi ludare! S vama bi se covjek trebao napit! 🙈👀😋
    Ata bi se tek onda desilo 😂😂

Ostale bi sve četiri trudne 

💔💔💔

Slee
    07. Siječanj 2021. 22:36

Uuuu, je to neki poziv? 
    Mtb ja sam predtala mantrati da zelim biti trudna. Ja sam svaki put u zivotu ostala trudna, ali svaki. Znaci cetiri pokusaja i cetiri trudnice.
    Moja mantra sada je: zelim ostati trudna i roditi zdravo dijete i da moja zdrava djeca rode zdravu djecu ili sto vec zele raditi zivi i zdravi i rodjeni od mene zdrave zive majke. Amen

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    07. Siječanj 2021. 22:40

Hej cure... Vidim lijepe i tužne objave... 
    Any, MISS predivne vijesti ❤️🌺💮🌹
    Sanjich sretan rođendan i nadam se da je ovo najljepši mogući poklon koji si danas primila ❤️
    AuroraB dušo, baš mi je žao 😔😪 drži se i ne posustaj, uskoro će sve biti u redu ❤️🙏
    MTB odlične vijesti, znači za manje od mjesec dana mogla bi u postupak, jupi ❤️

Što se mene tiče, bila sam danas na UZV, endometrij je 12mm, što je super, i u četvrtak 14.1 imam transfer (MTB možeš slobodno upisati🥰). Imam endo.21mm ali kaže da on neće smetati, maternica je čista. Ovulaciju smo spriječili, i sad idemo dalje 🙏❤️ embryoglue nećemo, vraćamo 1 blasticu 🥰
    Testove kupila nisam, i ne planiram (ali planovi se često mjenjaju haha) 😂
    ❤️❤️❤️🌺🌺🌺

endometrioza

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.