Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nada 🍀
    07. Siječanj 2021. 18:44

AuroraB čekala sam sa nestrpljenjem šta će biti na uzv i nadala se da ipak nisam u pravu. Nažalost me tvoja priča previše podsjetila na moju, pa čak i razvoj bete. Ipak sreća u nesreći je da je da vrijeme otkriveno, da ti nije puka jajovod, jer sa tim bi ne daj boze i ti bila u opasnosti. Sutra te čeka čvrst san a kad se probudiš imati ćeš tri male rupice na trbuhu... tijelo će se oporaviti za desetak dana a nemoj zaboraviti ni psihu i gledaj da sebi pružiš ruku na koji god način tebi odgovara... želim ti da se šta prije oporaviš od svega i psihički i fizički i ako šta triba tu sam ❤️
    MTB bravo, spremna za nove pobjede 💪
    Slee žao mi je zbog iskustva koje si imala i nadam se da će šta bezbolnije sve proći i da ćeš se šta prije oporaviti. Nekada loše stvari nisu fine za pročitati ali svako iskustvo je dragocjeno ako drugome pomogne da mu se ne desi isto...
    Sanjich držim fige na najjače 

Marinela87
    07. Siječanj 2021. 19:31

Cure drage, kakve stvari se događaju, ne mogu vjerovat. za ovo od Slee nisam niti znala da je moguće. Užasno mi je zao kad procitam takve priče ili od Aurore ili Belle 💜💜 ali ta iskustva vrijede neprocjenjivo, i koliko god u osobama poput mene izazovu nemir i strah oko trudnoće i mpo, toliko i inspirira kad vidim šta se izdrži i kako, i ne posustaje. Cure držite se i pišite koliko god treba kako se osjećate ako vam to pomaze. Aurora odlično si postupila, najbolje šta si mogla u ovoj nesretnoj situaciji! Želim ti da dođeš k sebi, neću reći što prije, nego onakvim tempom kako tebi najbolje odgovara 💞💞

🙋‍♀️34,hipotireoza, AMH 15.25 pmol/L
    🧒39, sve ok
    Oko 2 g pokušavanja, 1g u MPO
    1. AIH 7/2020 neuspjesan
    2. AIH 9/2020 neuspjesan
    1. IVF 11/2020,gonal 225,cerotide,ovitrelle. beta neg, smrzlica nema.
    2. Prirodni IVF 12/2020,vraćen dvodnevni,beta neg
    3. Spontana trudnoca veljaca 2021, 3.3.uzv, 6. 1 mm, kuca srce

Kacusha
    07. Siječanj 2021. 19:39

Aurora sve smo ovdje uz tebe ❤️ Any cestitam, svakako nam dajes vjetar u ledja 😍 Slee sjecam te se od prije... Zao mi je sto ti se ovo sve dogodilo, hvala ti sto si nam ispricala ❤️ osim sto prolazimo MPO koja je psihicki i fizicki bolna, jos se dogadjaju ovakve stvari... Saljem ti neizmjernu potporu i hrabrost na tvom daljnjem putu... 🍀

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

07. Siječanj 2021. 19:43

MISS

Hvala cure, po 1000-ti put ste me utjesile! I sad se stvarno vise do Harmony testa necu nicim zamarat! Odmarat i uzivat u carima trudnoce.
    Sanjich jesi ti bolje? Jesi vidila danas guzve na humanoj? Mene je dr odveo u skroz drugu ambulantu , neki su se muz i zena svadali tamo u cekaoni, milijun muskih sa speemiogramom,nema cega nije bilo danas. .. .
    MTB bas mi je drago da ti kiretaza nije ostavila nikakave posljedice , da je sve uredno
    AuroraB jos ne mogu doc sebi, imam ti potrebu poslati nos jedno ❤️🙏
    Tuma hvala ti, drago mi je da tvoja curka super napreduje!! 🥰

Danaa je bilo bas uzasno dole... Da nije bio tolki kaos ja se ne bi smrzla iza tranfera (nisu me pokrile nego stavila aamo onaj najlon) ne bi cekala sat vremena na mobitel da javim muzu da je sve ok.. Ma razocarana sam... 

Ja aam bolje ali nekako se osjecam kao da imam fibru a nemam.. Mjerim svaki sat vremena i nista.. A vruce mi je i neka skroz lagana glavobolja. Smeta mi svjetlost i ekrani.. A valjda je to sve okej... Sutra putujem par dana i Slavoniju ❤️  veselim se al me isto strah da mi se moje stanje ne pogorsa... 

Slee
    07. Siječanj 2021. 20:00

Hvala cure! 
    Ma dobro sam ja, stvarno. Jos sam se 20.12. kad je dosla “menstruacija” pomirila s time da je sve gotovo, ovo mi doslo kao neki bonus 😂
    Ja sam prije mislila da sam ja najveca kukavica ikad, a sad mislim da sam se prevarila u samoprocjeni. Srela sam u zadnjih tjedan dana u bolnici doktore i sestre koji su me vodili i kada je bila vanmaternicna, sjecam se kako sam tada bila mala i jadna i plaka i vristala, a sada se smijem s njima i pozitivnija sam nego tada kada nisam niti imala toliko loseg iskustva. 
    Napravila sam sve moguce nalaze, imam i popis svega ako nekome treba, ponosna sam na sve sto sam uzicala i sada se nadam da cemo naci razlog nasim neuspjesima. 
    Mislim nekako da je do kvalitete, rokat cemo sada tablete pa sto bude.
    Nikita kako si ti? Operacija i dalje odgodjena? 
    Ostale cure, ima li novosti, trudnoca, novih postupaka? Morat cu skicnuti onu listu sto MTB stavlja svaki dan. 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

• Mare0208
    07. Siječanj 2021. 20:06

Aurora žao mi je.. baš sam, kao i sve, pratila tvoju priču i nadala se najboljem.. brz oporavak 

Kača84 ti si iz Broda, jel? Vidim da si išla kod Škvorca. Jesi li radila kod njega sve? Meni je dr J. tu na humanoj kod nas, kad smo se spremali na ivf 2015.g, bio spomenuo mogućnost da mi on radi tu folikulometrije ukoliko se odlučimo ići kod Škvorca.. ne znam jel to još postoji kao mogućnost. 

Sutra muž podiže nalaz s mikrobiologije. Jedva čekam da vidim na čemu smo.. i kud i što dalje 😣

Ja 38 god, PCOS, bez lijevog jajovoda
    Mm 37 - svo ok
    Borba za bebu no2
    1. IVF postupak u 6.mj KBC Os, beta 0

Tanja79🤞🙏🐧🥚🐣
    07. Siječanj 2021. 20:07

Sanjich🤞🤰

MISS

Hvala cure, po 1000-ti put ste me utjesile! I sad se stvarno vise do Harmony testa necu nicim zamarat! Odmarat i uzivat u carima trudnoce.
    Sanjich jesi ti bolje? Jesi vidila danas guzve na humanoj? Mene je dr odveo u skroz drugu ambulantu , neki su se muz i zena svadali tamo u cekaoni, milijun muskih sa speemiogramom,nema cega nije bilo danas. .. .
    MTB bas mi je drago da ti kiretaza nije ostavila nikakave posljedice , da je sve uredno

Danaa je bilo bas uzasno dole… Da nije bio tolki kaos ja se ne bi smrzla iza tranfera (nisu me pokrile nego stavila aamo onaj najlon) ne bi cekala sat vremena na mobitel da javim muzu da je sve ok.. Ma razocarana sam…

Ja aam bolje ali nekako se osjecam kao da imam fibru a nemam.. Mjerim svaki sat vremena i nista.. A vruce mi je i neka skroz lagana glavobolja. Smeta mi svjetlost i ekrani.. A valjda je to sve okej… Sutra putujem par dana i Slavoniju ❤️ veselim se al me isto strah da mi se moje stanje ne pogorsa…

Sanjich baš mi je žao sto si tako prosla, iscrpljena si i umorna pa od toga i temp. Odmaraj sad i pozdravi mi Slavoniju

😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
    👽 48
    Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
    Greece
    # 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
    Monural, Cetrotide, Ovitrelle
    Beta = 0
    # 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
    # 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
    transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)

07. Siječanj 2021. 20:26

Tanja79

Sanjich🤞🤰

MISS

Danaa je bilo bas uzasno dole… Da nije bio tolki kaos ja se ne bi smrzla iza tranfera (nisu me pokrile nego stavila aamo onaj najlon) ne bi cekala sat vremena na mobitel da javim muzu da je sve ok.. Ma razocarana sam…

Ja aam bolje ali nekako se osjecam kao da imam fibru a nemam.. Mjerim svaki sat vremena i nista.. A vruce mi je i neka skroz lagana glavobolja. Smeta mi svjetlost i ekrani.. A valjda je to sve okej… Sutra putujem par dana i Slavoniju ❤️ veselim se al me isto strah da mi se moje stanje ne pogorsa…
    Sanjich baš mi je žao sto si tako prosla, iscrpljena si i umorna pa od toga i temp. Odmaraj sad i pozdravi mi Slavoniju

❤️❤️ Hvala bas se nadam odmorit da mi brze vrijeme proleti. Kad si ti bila zadnji put, jesi u grckoj radi ljubavi zavrsila iliii

Any_35
    07. Siječanj 2021. 20:33

Sanjich- ako ti nesto znaci ja sam isto imala laganu fibru prva tri dana i ta neopisiva vrucina i isto lagana glavobolja. Mozda je to dobar znak🤞🤞🤞😍😍 Odmori se u svakom slucaju❤️

Ja: 35, AMH:5.13 pmol/l; On: 43,dg: Nor do Asth;
    1g prir, 3g MPO;
    KBC Split
    8/18-AIH❌
    10/18-AIH❌
    8/19-AIH❌
    10/19-AIH ✅,missed ab, kiretirana
    8/20 IVF: 3js,2 opl,ET 2 trodnevna, ❌
    10/20- planiran prirodni IVF, prsnuo F, AIH, ❌
    12/20-IVF: 7js, 6 opl,ET2 blastice,✅🍀Harmony✅stize princeza🥰🙏

Slee
    07. Siječanj 2021. 20:47

Drzi se nikita 💗 Dodju valjda takvi dani pa i mjeseci. Drzim fige da terapija sto prije proradi i da osjetis to kako je kada ne boli! 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.