Nikitta, hvala! Ja se nadam drugom postupku malo iza Valentinova, gađamo na Strijelca (ko sve bude OK, tad mi ciklus negdje treba početi).
Any_35, MISS, BAJO1, Sunny_, nada86 hvala na podršci!
Slee, baš mi je drago da si pisala. Žao mi je radi tvog iskustva, ali potvrdila si ono što i ja sama mislim i pišem ovdje (doduše, srećom, ne iz vlastitog iskustva) - a to je da se svaku betu iznad 5 mora pratiti. Nije bezveze takva. Nekad je od štoperice, nekad od biokemijske, ali nekad i iz ovih ružnih razloga.
Ja bih bila veoma zahvalna za popis pretraga koje si dobila/napravila.
Tanja79, ovaj put nema da omanemo!!! Strijelci su naši!! Rado ćemo vas posjećivati u Grčkoj.
Mare0208, držmo fige za dobre nalaze!!!
💔💔💔
Evogac, popis je skupljan s raznih foruma i grupa.
Sve sam zapisala, pokazala ginu i nisam izlazila iz ambulante dok nisam sve dobila.
Malo su me cudno gledali kada sam u lab dosla s cijelom listom. Uglavnom, sve je izvadjeno, jos samo kariogram cekamo i histeroskopiju.
https://ibb.co/nDT7fgT
https://ibb.co/KWB1yVN
https://ibb.co/JB79sM8
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Prve dvije fotke ono uobicajeno, za popis s trece fotke sam se namucila dok mi nisu dali.
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Aurorica ❤ drzim figice za brz oporavak. Tako tako tako jako mi je zaj, nemas pojma. Divim se tvojoj snazi, svaka cast. Sada ce ti trebati dok se malo ne povratis, srecica nasa! Volimo te ❤❤
oharascarlett14@gmail.com
Slee, MTB sista po popisima 😳
Bacate me u bad 🙈
Slee, tebe sam tražila, a ne ko ove ovdje koje mi stalno govore da mi ništa ne treba
Obožavam te I imam milion pitanja
1. Nisam znala da se B6 može vaditi? Gdje ga vadiš?
2. Što ti sve spada u koagulogram? Vidjela sam dosta različitih popisa, pa onda mali i veliki koagulogram, pa sam složila nešto svoje ali me zanima što je tebi unutra...
3. Kako se inzulinska rezistencija mjeri? Ja imam OGGT i Hb1AC na svom popisu, zar to nije to?
4. Ovi anti DNA mi se čine kao dio ENA pregleda? Je li to to? Ne razumijem se baš u to...
5. Moram istražiti što je fibrinoliza, fibrinogen imam na svom popisu. Znaš li ti?
6. Zar nisu MTHFR i C677T i A1298C isto?
7. Je li ACE Angiotenzin‐konvertirajući enzim?
I konačno, gdje to sve vadiš? Ja se vodim popisom sa Vinogradske i gledam što oni sve imaju (većinu ću raditi tamo idući tjedan, ostalo na sistematskom)
💔💔💔
Slee, MTB sista po popisima 😳Bacate me u bad 🙈
Ja sam poremećena.
Slee ima jako dobre razloge zašto je ovo istražila, jako se nadam da nećemo biti u njenoj koži. A i da ona više neće imati takva iskustva.
Tebi većina ovog za sad stvarno ne treba. Osim ako si puknuta kao ja.
💔💔💔
Nikitta, meni su horoskopski znakovi nebitni, pola ih ni ne znam kad su, zato se volim zafrkavati da ću namjestiti neki. Budimo realni, svi vi koji niste Strijelci ste "onaj drugi" horoskopski znak.
Ja sam si instalirala 7 pregnancy aplikacija dok sam bila trudna, i isto sam sva nabrijana. Ali ne bojim se da ću predaleko otiči, neću se ja ovime baviti toliko godina kao vi - starija sam pa znam da nakon nekog vremena stvarno nema smisla. Ali dok sam tu, dat ću se 100% - no regrets later. Spremna sam na sve, nadam se najboljem.
Slee, još će ti biti žao što si napisala sve pretrage - sad imaš milion pitanja
💔💔💔
Ma puknuta sam ja bila i prije 4 izgubljene trudnoce 😂
Ovako, da od B6 nista, to sam stavila na popis cisto kao idem probati, mozda ima, ali nista.
Ja sam radila prosireni koagulogram, gin nije znala tocno sto spada pa je samo napisala prosireni koagulogram pa sam zicala zenu u labu da zivka okolo - na kraju znam da je izvadila 4 epruvete necega sto su joj dojavili da spada u prosireni, cim dodju rezultati ti napisem koji su to na kraju
I ja sam mislila da je to isto, ali je gin napisala na uputnicu posebno inzulinska, poslikam ti, prvi dan sam progela doslovno sat vremena tamo dok nismo sve pronasli sto treba, znam samo da mi je izvadjeno 12 epruveta krvi i jos iduci dan ogtt
Da ti budem iskrena, ne kuzim se ja ni u sta, ja samo zelim skupit sve 😂
Ovo sve s popisa bi ja zapisivala kako bi sto procitala tu po forumima i po fejsu u rodinoj grupi, vise ni sama ne znam. Znam da je bio neki jos siri popis na Rodi, ali ga sada ne mogu naci, ja sam ga odokativno prilagodila. Ni moja gin nije pol toga nikada cula, samo je zapisivala, a ja sam joj diktirala. Na kraju je to ispalo ovako:https://ibb.co/LYvdphW
Jedini je malo bed sto sam ja sve ovo vadila u vrijeme kada sam bila trudna, a nisam znala da jesam, sad ne znam hoce li to utjecati na rezultate.
Brw imam i broj izravno za narucivanje u Klaicevoj za kariogram, ako nekom treba preporucila bih da se tamo narucite. Ful se krace ceka nego na Rebru.
I cure, nemojte zabrijati kao ja da vam sve ovo treba, ovo cak ni meni po doktorima ne treba, ja sam si sama sastvljala listu jer sam psihopat.
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Smrdim. Ja. Netko oko mene. Ili nesto. Ne mogu detektirati sta. Poluudit cu. Ali barem znam da nemam koronu 🙈
Sortiraj odgovore
Najstariji