Uuuu, je to neki poziv?
Mtb ja sam predtala mantrati da zelim biti trudna. Ja sam svaki put u zivotu ostala trudna, ali svaki. Znaci cetiri pokusaja i cetiri trudnice.
Moja mantra sada je: zelim ostati trudna i roditi zdravo dijete i da moja zdrava djeca rode zdravu djecu ili sto vec zele raditi zivi i zdravi i rodjeni od mene zdrave zive majke. Amen
Divna mantra
Ja sam za prvi pokušaj željela ostati trudna. Nakon spontanog sam promijenila - ili nek se ne uhvati, ili nek se uhvati i ide do kraja - do mene kako vrištim vadite ga vaniiiiiii nakon devet mjeseci nosanja okolo i zdrave bebe kako moćno urla i najavljuje svijetu da je stiglo.
💔💔💔
Korisnickoimeja se nakon neuspjeha nekako zainatim i idem makar glavom kroz zid. Ali kariograma me bas jako strah jer nekako sam stekla dojam da za sve ima neke pomoci, ali ako je kariogram los, jbtg.
Jos kada sam cula da te nazivu telefonom ako je nesto lose, pa evoo, ugasit cu mobitel na zauvijek.
A koji je vas problem?
Prirodna trudnoca zavrsila lose, prvi ivf missed, prirodni ivf biokemijska. Nakon toga sam prosla jos jedan stimulirani, smrznuto sve, dvije trodnevne i dvije blastice. I sada prije feta moram sve te pretrage.
Ja sam pitala zasto onda uopce ici u postupak prije toga svega i odgovor doktora je bio da ocito nemam problem sa reakcijom na stimulaciju, sa oplodnjom ili implantacijom, da napravim te pretrage koje su bitne nakon sto se embrij vrati pa ako sta ima da ispravimo sto se ispraviti da i pokušamo zadrzati plod u maternici, a kromosome mi uopce nije htio komentirati.
Miss uzivaj u svojoj zdravoj trudnoći 😍
MTB vratio ti se onaj pozitivan duh, sviđa mi se to, kao da i meni dajes krila ❤️
Slee bas mi je zao da ovo prolazis, i tako mi je zao sto se beta ponekad tako olako uzima u obzir kada je mala, ono tipa prestani s terapijom i cekaj mengu, i to je to, bas me to ljuti 😠
AuroraB sve je vec receno, drzi se ❤️❤️ dobro sto ce ti profa biti, sigurno je lakse kad je uz tebe netko kome vjerujes 😘
Nikitta draga, kad bi ti bar svaka od nas mogla poslati kosaricu dobroga koje nam se događa da nadjaca ova tvoja s***a 😐 mislim na tebe, drzi se ❤️
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Meni ova beba uništava život i prije nego se začela
Prvo sam drastično smanjila sve mliječne proizvode, a živjela sam na njima.
Preglede i dodatke prehrani neću komentirati, u tome actually uživam
Ali sad čitam It all starts with an egg, i žena je u prvom poglavlju toliko puta spomenula plastičnu ambalažu, da sam se digla, bacila plastičnu bocu koju stalno nosam okolo sa sobom i iz koje pijem vodu , i stavila kraj sebe staklenu čašu
Mislim, mijenjam ja te plastične boce, i znam da nije najzdravije ikad, ali komotnije mi je nosati bocu nego čašu
Dokle ovako, bebo, dokle???? Ti i braće i sestre mi nećete samo plaćati luksuzni starački dom, hoću i luksuzna putovanja i krstarenja!!!
💔💔💔
Dada, idemo po beeeebuuuu!!!
Ne, ja ću u postupak (ako sve bude ok) u drugoj polovici veljače. Ova menstruacija mi dolazi oko 20.1., to mi je prerano.
darliv, yes, I AM BACK!!!
Idemo po tu malu razmaženu derištad, dosta su nam se izmicala!!!
💔💔💔
Mtb svidja mi se tvoj plan. Definitivno bi mi draza bila beta 0, nego opet neko 💩
korisnickoime meni su rekli da ovako rani gubici (moji su svi do 7tt, nikada preko, najcesce nisu razlog neki tormbofilski faktori, nego kvaliteta (spermija, stanice pa onda i embrija). Kada su bili tvoji gubici? Jesi koristila kada andol ili nesto kod transfera? Aktivni folat?
Ja sam i kod suplemenata u fazi moras skupit sveee
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
Sad ste me skroz zbunile s kariotip/kariogram i ako je jedan nalaz uredan ne znaci da je drugi 😱. Mi imali uputnice za kariogram, na nalazima pise za oboje da imamo uredne kariotipove. Sad vise nista ne kuzim 🤦♀️. Jel kariogram podrazumijeva uredan kariotip, ali ne obrnuto?
Btw, hvala svima na savjetima Šimunić/Grbavac, mislim da je odluka pala na Šimunića 😁. Samo mi je bas krivo da u HR ne rade PGD 😒. Jel netko bio na PGD u Sloveniji?
👩 41 g AMH 7,8 pmol/l; IR; hipo/hashi
👨🦲41 g normospermia
👧🏻❤️
👼🏻 07/2019 19 TT
👼🏻 02/2020 12 TT missed ab
👼🏻 10/2020 9 TT missed ab
08/2022 biokemijska 😔
Mtb svidja mi se tvoj plan. Definitivno bi mi draza bila beta 0, nego opet neko 💩
korisnickoimemeni su rekli da ovako rani gubici (moji su svi do 7tt, nikada preko, najcesce nisu razlog neki tormbofilski faktori, nego kvaliteta (spermija, stanice pa onda i embrija). Kada su bili tvoji gubici? Jesi koristila kada andol ili nesto kod transfera? Aktivni folat?
Ja sam i kod suplemenata u fazi moras skupit sveee
Ma sve ja to znam, a zna i doktor, ali nakon tri slucaja me morao poslati na dodatne pretrage. Sigurna sam da ce mi svi nalazi biti ok, samo u taj kariogram nisam sigurna, pogotovo zato jer njima ti embriji pod mikroskopom izgledaju savrseno, a na kraju zavrse tako.
Da, uzimala sam i andol i folat.
Slee, za suplemente sam dala MM da mi ih složi jer je on tu upućeniji.
A već si pišem popisić za idući pokušaj što ću napraviti drukčije jer ne želim sad pretjerati.
Mislim, sad čitam ovu knjigu, a kasno mi je išta napraviti za idući pokušaj. Čitam je za treći
💔💔💔
Dada, idemo po beeeebuuuu!!!
Ne, ja ću u postupak (ako sve bude ok) u drugoj polovici veljače. Ova menstruacija mi dolazi oko 20.1., to mi je prerano.
Daaaa 🥰💕 i baš se veselim ali sam manje nervozna 😁Imam osjećaj onako kao da idem na UZV. Čak si nisam ni bolovanje pisala. Rekla je doktorica da slobodno mogu nakon FET drugi dan na posao.
.
Nego daj mi reci, što u tvom slučaju? Kakav ti je ovaj plakirani postupak?Mislim da mi je promaklo imaš li 🐧, ako ne , ideš li prirodni ili stimulirani? Oprosti sve mi se pomiješalo, podsjeti me 🙈🙈🙈
endometrioza
Sortiraj odgovore
Najstariji