Joj 😥 Aurora zao mi je uzasno.. Nemogu se nikako nacuditi kako ti ovo podnosis sve.. Zelim ti samo rec da si zena zmaj ❤️ i hvala bogu da ai isla na drugu betu jer tko zna kako bi na kraju ovo zavrsilo 😳
😥😥 Nemoj sami drzat sve u sebi.. Ako ti se place placi ako ti se tuguje i pise na forumu pisi.. Nitko ti nece zamjeriti radi nas ne trebas nista suzdržavat se ❤️
Aurora strasno mi je zao to cuti.. Nekako ne mogu vjerovat da se kod vanmatericne beta tako pravilno duplala. Drzi se i nadam se da ce ti sutra sve to proc sto bezbolnije, sto fizicki sto psihicki. ❤️
Aurora,toliko mi je zao!!! Bas sam se nadala,vjerovala i molila da bude sve u redu i da je samo prerano vađena beta. Ako ti ista pomazu ove rijeci,zaista mi je zao i drzi se... saljem ti virtualno pozitivnu energiju i zagrljaj 💗
Any predivna druga beta,cestitam od srca!!! Nek sve bude skolski i uredno 🤞🙏😘
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Any 35ova tvoja beta je bomba kao i to da se već vidi GV🤘🤘 Tako se to radi!!
Missnemaš pojma kako mi je drago zbog tebe i da je sve u redu❤❤🍀🍀Sad se možeš opustiti i uživati!
Sanjichtrebati će puno živaca narednih 10tak dana, ali veselimo se tvojim testićima🤞🥰🤞Cure, bila sam na UZV i imala tu sreću da je danas bio i dr. Strelec iz Petrove u IVF-u, on navodno dolazi tamo jedan dan u tjednu, tako da je i on bio prisutan na UZV koji nije bio baš jednostavan slučaj. Uglavnom, ustanovljena je izvanmaterična trudnoća na desnom jajovodu, GV 1cm. 💔💔💔, imam i neke dvije nejasne točke na cerviksu. Momentalno sam zaprimljena na hitni odjel Petrove bolnice i sutra idem na laparaskopsko vađenje jajovoda. Ne mogu se sjetiti koja točno me prva upozorila na izvanmateričnu trudnoću (koja je završila na hitnoj sa prsnućem jajovoda), ali htjela bih ti se puno zahvaliti jer sam danas došla spremna sa torbom i sve… Hvala i svima vama koje ste davale savjete i iskustva, pa sam sada došla psihički i fizički spremna na sve ovo. Sutra će biti tu moja doktorica iz Petrove koja mi je vodila postupak i kod koje sam inače trebala doći na red sad u veljači. Jesam malo u šoku, ali što je tu je. 💔
Jao kako mi je zao 🥲🥲 strasno 🙄🙄🙄🙄 sto to znaci vadjenje jajovoda.. oprosti ako te tlacim ali bas mi je zao...
👧33; 🧔35
1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
4. IVF - IVF 06/21
17.4. GK 🌲🌲🌲
AuroraB cekam citav dan i bas se nisam nadala ovom ishodu... Drži se, bas mi je žao 😔 💕
😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
👽 48
Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
Greece
# 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
Monural, Cetrotide, Ovitrelle
Beta = 0
# 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
# 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)
Anitram1982, i bolja ti je veljača, skupa ćemo opet ostati trudne i ovaj put ćemo i roditi zdrave male Strijelce
I naravno da se veselimo kad dođeš, ne moraš biti u postupku da bi pisala (inače bi ovaj forum bio jaaako prazan i monoton).
miss, woooohooooooo. Baš mi drago da je sve u redu. I naravno da si ti našla razlog za brigu, iako je doktor rekao da je sve OK.
Što se tiče dužine trudnoće, što ti je rekao na zadnjem pregledu, koliko je onda bilo? Dakle, načelno, odstupanje od par dana je OK i skoro svi ga imaju. Bitno je samo da se iz pregleda u pregled ne mijenja značajno.
Sanjich, beta se može vaditi 14 dana od aspiracije - u tvom slučaju, s obzirom na to da imaš blastice, to je 9dnt. Međutim, ja bih pričekala koji dan više čisto da nemaš stresove oko premale bete.
Rita_55, pa dobro ti je rekao doktor. Ako procijeni da nisu dobri, bolje da te ne muči i ispucava ti postupak bezveze. Bit će još ciklusa.
AuroraB, baš mi je žao. S druge strane mi je drago da smo te svi gnjavili da i dalje vadiš bete. Ja sam se ovog najviše bojala kad je krenulo onako kako je krenulo. Zvučat će čudno, ali dobro si i prošla. Bolje ostati bez jajovoda nego bez jajnika. Snažna si i realist, znam da si bila spremna na ovo. Ali znaj da sa nama ne moraš biti snažna, tvoj čopor je tu za tebe
Mila-Milica, izvrstan endometrij. Navijamo za negativan test za koronu i uspješan FET!
Lala1982, tebe čekam!! Kako je bilo na UZV???
Tuma
Nina89, iskreno, ne bih rekla da si ti isti slučaj kao AuroraB. Držmo fige za sutrašnji pregled.
💔💔💔
AuroraB baš i ja čekam cijelo vrijeme da javiš lijepe vijesti. Žao mi je ☹ ali sreca u nesreci sto su na vrijeme otkrili i sto si odmah bila spremna za bolnicu. Želim ti da prođe što prije i što bezbolnije. Sretno draga Aurora 😘
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Aurora zao mi je jako zbog ishoda😔, zelimmti brz oporavak!
Miss super za dobre vijesti s uzv. Sto se tice mjera, to se stalno mijenja kao sto su ti cure rekle. Ne mogu to oni nikad tocno izmjeriti. Sad malo odahni i odmaraj sto vise, pogotovo ako te boli.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Dakle, ja bila kod ginekologice na kontroli. Moja ginekologica je jako detaljna i lijepo objašnjava (jedino što nije specijalizirana za MPO pa te teme ne pokriva dobro) i baš mi je odgovaralo otići kod nje.
Maternica mi je divna, nema ožiljaka ni tragova kiretaže, nikakvih priraslica. Endometrij je trolinijski, 7mm (što je super s obzirom da sam oko sredine ciklusa a ja imam kasnije ovulacije). Ne zna hoću li ovulirati radi cisti (što mi u ovom ciklusu ni nije važno). Desni jajnik je u izvrsnom stanju, više puta ga je provjeravala jer nije mogla vjerovati da se tako brzo oporavio od stimulacije i svega - imam i folikule na njemu . Lijevi jajnik je OK, nema folikule ali ima te dvije vodene ciste (ono što je doktor vidio kao jednu ogromnu cistu su zapravo dvije manje, jedna do druge) za koje vjeruje da će puknuti do iduće menstruacije (pogotovo uz terapiju koju uzimam).
Sve u svemu, jako je zadovoljna. Ako mi dođu čisti nalazi briseva i pape, ona ne vidi razloga da ne krenem u postupak u veljači (dapače, što se nje tiče mogu i sa ovim ciklusom u siječnju koji mi treba početi za oko 2 tjedna, ali meni se ne žuri).
💔💔💔
AuroraB šaljem puno snage i zagrljaja da prođe što bezbolnije.Svi smo ovdje uz tebe u teškim trenucima 🙏💪♥️
👩🏫 38.g., niski Amh 2.1 pmol/L,LH 4.1,visok FSH 10, (low responder), dobiveni zametci odlicne kvalitete
👨💼 43.g., sve uredno.
7 IVF stimulirana postupka (polik. IVF), 2 missed ab 💔💔 (medikam.prekid).
7./21. trombofilija,PAI 4G/4G,FV Leiden
3/24.napravljena histeroskopija, sve u redu.
3/24. kariogrami supružnika,sve u redu.
6./24 prekid ET,zametak prestao s razvojem. 1💔
4./25 aspiracija 4 oocite, 1 js oplođena i zrela, no ima više pronukleusa te je izostao normalan razvoj zametka.
Sortiraj odgovore
Najstariji