Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tinker 🌸
    07. Siječanj 2021. 22:57

MTB

Meni ova beba uništava život i prije nego se začela
    Prvo sam drastično smanjila sve mliječne proizvode, a živjela sam na njima.
    Preglede i dodatke prehrani neću komentirati, u tome actually uživam
    Ali sad čitam It all starts with an egg, i žena je u prvom poglavlju toliko puta spomenula plastičnu ambalažu, da sam se digla, bacila plastičnu bocu koju stalno nosam okolo sa sobom i iz koje pijem vodu, i stavila kraj sebe staklenu čašu
    Mislim, mijenjam ja te plastične boce, i znam da nije najzdravije ikad, ali komotnije mi je nosati bocu nego čašu
    Dokle ovako, bebo, dokle???? Ti i braće i sestre mi nećete samo plaćati luksuzni starački dom, hoću i luksuzna putovanja i krstarenja!!!

Jel mozes staviti link s PDFom za skinuti? Znam da ste to vec stavljale, ali da ne kopam. 
    Btw, imas za kupiti staklene boce obucene u tkaninu, ful prakticno, mislim da sam u Sparu kupila, nije neka cifra bila. Ja sam pocela brijati i na zracenja, cak sam nabavila neki kristal u obliku kugle koji skuplja elektromagnetska zracenja i drzim kraj laptopa jer dosta vremena provodim za njim. MM, koji je inace otvoren za takve stvari mi rekao da sam zabrijala totalno 🤦‍♀️. Inace djelujem stvarno normalno, barem sam bila dosad 😂😂😂

👩 41 g AMH 7,8 pmol/l; IR; hipo/hashi
    👨‍🦲41 g normospermia
    👧🏻❤️
    👼🏻 07/2019 19 TT
    👼🏻 02/2020 12 TT missed ab
    👼🏻 10/2020 9 TT missed ab
    08/2022 biokemijska 😔

Slee
    07. Siječanj 2021. 22:57

Darliv 🖐🏼 Kako si ti, kakvi su ti planovi? 
    Korisnicko ma da, jasno mi je. Ja sam ovaj fet uvela i injekcije progesterona, ali eto.
    Mtb joj mene ta knjiga tako zivcirala, nisam je na kraju ni procitala do kraja

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    07. Siječanj 2021. 22:58

Dada, ja sam baba, dijagnoza su mi godine . Nema smrzlića i mala je šansa da će ih biti. Ne trošimo vrijeme na prirodnjake, idemo samo na stimulaciju i nadamo se najboljem. 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    07. Siječanj 2021. 23:01

tam7, ne znam kako staviti link sa knjigom.  Ova je u epub izdanju, netko ju je bio stavio.
    Ma znam za te staklene boce. MM je fanatik, on pije samo iz stakla, imamo milion kila kristala po kući i tako to. Gušta ko prase sad što sam prešla na njegovu stranu.
    Malo prije sam mu tulila da je beba na njega, i da me oboje mrze. 

Slee, možda će i mene živcirati. Do sad mi se nije dalo čitati je, ali isplanirala sam sve preglede i nemam što raditi navečer. 

💔💔💔

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    07. Siječanj 2021. 23:07

MTB

Dada, ja sam baba, dijagnoza su mi godine . Nema smrzlića i mala je šansa da će ih biti. Ne trošimo vrijeme na prirodnjake, idemo samo na stimulaciju i nadamo se najboljem.

Baba 🤣🤣🤣 jao ženo, ja ima osjećaj da si ti ko zmaj 🐲 😁😁 i ti si trudna već idući mjesec, vidim to 🥰. Znam da prvi put nije dobro završilo, ali bar si sigurna da se može implatirati i dogoditi trudnoća... 
    Šanse su nikakve da se ponovi, nedaj Bože.
    Krajem godine vas je minimum troje domeka  🥰❤️

endometrioza

Slee
    07. Siječanj 2021. 23:07

Mtb streberu 🥱
    Evo linka, mislim da su tu samo neka poglavlja https://books.google.hr/books?id=WryKDwAAQBAJ&pg=PR19&hl=hr&source=gbs_toc_r&cad=2&fbclid=IwAR1lgOh6IZR4nM-0ZUd_QNCy0KNwmn8lQnGLAWRayOW04t6UVsVlfRPoNMU#v=onepage&q&f=false

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

07. Siječanj 2021. 23:09

tam7

Sad ste me skroz zbunile s kariotip/kariogram i ako je jedan nalaz uredan ne znaci da je drugi 😱. Mi imali uputnice za kariogram, na nalazima pise za oboje da imamo uredne kariotipove. Sad vise nista ne kuzim 🤦‍♀️. Jel kariogram podrazumijeva uredan kariotip, ali ne obrnuto?
    Btw, hvala svima na savjetima Šimunić/Grbavac, mislim da je odluka pala na Šimunića 😁. Samo mi je bas krivo da u HR ne rade PGD 😒. Jel netko bio na PGD u Sloveniji?

Pgd u sloveniji nije bas provjeren jer oni nemaju svoje laboratorije u kojima to rade nego salju u italiju tako da je sigurnija opcija za to prag, dosta slovenki isto ide u prag kada se odluce na to, malo sam istrazivala. Koliko sam ja citala kariogram je bitan za ovo sto nama treba jer on otkriva aberacije na kromosomima, tako da si najgore prosla🤣🤣, blago ti se. 

Slee
    07. Siječanj 2021. 23:12

Korisnicko vidis to nisam znala za Slo. A stvarno steta sto nema tu kod nas, iako kad sam gledala video sto se radi jadnoj blasti aaaaa, izgleda strasno. Ali to bi svakako dalo puno odgovora
    Mtb ides u istu kliniku na novi postupak ili novu? 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌷5.2025. (⏳)
    💌 mpodrame@gmail.com

07. Siječanj 2021. 23:17

Slee

Korisnicko vidis to nisam znala za Slo. A stvarno steta sto nema tu kod nas, iako kad sam gledala video sto se radi jadnoj blasti aaaaa, izgleda strasno. Ali to bi svakako dalo puno odgovora
    Mtb ides u istu kliniku na novi postupak ili novu?

Cura sa foruma lemon je isla u prag na pgd i vracen joj je genetski dobar embrij i ipak je zavrsilo lose u poodmakloj trudnoći. Mislim da ona ima nesto na svom kariogramu. Beba se nije razvila ok, ne znam detalje, zaboravila sam. Pisala je ona svoju priču tu na forumu. Eto izgleda da ni to nije garancija.

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    07. Siječanj 2021. 23:20

Dada , sudeći po ovoj knjizi, 70% mojih js je neispravno. Bit će čudo pogoditi onu pravu. Zanimljivo, kockanje me nikad nije privlačilo, a sad sam osuđena na njega 

Slee,  ja mislim da ja imam sva poglavlja... Netko je bio stavio link.
    A što se klinike tiče - neeeee znaaaaammmm  Frajeri u IVF su baš zgooodniii   
    I ne tjeraju me na pilule 🙄

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.