Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Matkiša 😎
    05. Siječanj 2021. 08:57

AuroraB sve sam uspjela dobiti haha malo po malo i smekšala sam ih 🥰

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

05. Siječanj 2021. 08:59

Mattan

Toooo, nismo mi slavonke za đaba 🤣🤣😘

Matkiša 😎
    05. Siječanj 2021. 09:10

Sanjich🤞🤰

Mattan

Toooo, nismo mi slavonke za đaba 🤣🤣😘

A sad to što je gužva i što neću sve izvaditi danas, a bemu, bitno da imam uputnice 👍👍

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

05. Siječanj 2021. 09:12

Sanjich🤞🤰

Lucyinthesky

Jutro cure 😊
    AuroraB kako se osjećaš?
    Sanjich drago mi je da si opet pozitivna i vesela i radujem se tvojem fetu 🤞😊
    Nove curke, dobrodošle!
    Vezano za konzultacije u Ivf-u, meni nisu bili rekli kod kojeg dr sam naručena, kad sam došla, tada sam vidjela.
    Trebala bi savjet nevezano za Ivf.
    Počela mi je jako ispadati kosa od Covida, čula sam inače da je to jedna od nuspojava nažalost. Zna li netko šta bi bilo dobro od vitamina uzimati, a da mi ne uvale neku glupost u ljekarni?

Sad se osjecan lose jer ste svi primjetili da nisam bila takva 😑

Sta se tice vitamina za kosu. Colagen u tekucem obliku ti je super za kozu kosu nokte i to.. Pisale su cure nedavno koje koriste, gia naturele ili tako nesto.. Bozma kako onooo?

Je, je...taj 😁 

Ruska1986
    05. Siječanj 2021. 09:12

AuroraB

MaloTele

AuroraB

Dobro jutro cure,
    Nikittaimaš pravo maštati o svemu, jer ipak moraš biti spremna na to da će operacija jednog dana biti iza tebe i da će se naći mjesta za nove i bolje događaje. Kako je ona cura koja je u Petrovoj operirala, za koju sam ti jednom link poslala? Da li je zadovoljna s operacijom ili se to zapravo još ne zna. Dosta veličaš Keksa, i uvjerna si da bi on tebe obavijestio da je na GO.. e pa i on je samo čovjek od krvi i mesa, možda je savršen u svome poslu ali to ne znači da će ti dati svu pozornost koju ti trebaš i to u svakom trenutku. Čekanje do 10.1., a ond aćemo vidjeti🌄
    Trudnicei MPO majkevam se skroz slažem sa MTB i Bozmom, bez vaših javljanja, slika i ostalog… ovaj forum bi ličio na Rodin.😂
    Rina89drago mi je da ćeš sad malo promijeniti kliniku, držim 🤞🤞 da ti to donese sreću!
    Ritaprilikom naručivanja na konzultacije možeš birati kojeg liječnika želiš, meni je bilo svejedno pa su mi oni sami odredili. Možeš kod njih u plaćeni postupak preko HZZO-a. Prvo odradiš konzultacije koje se plaćaju od 500-750kn ovisno dali ćeš raditi UZV. Na temelju toga i ostalih nalaza odrede da li si kandidat za ići preko HZZO-a, ako jesi upisuju te na listu i to je to.
    Ne mogu ne spomenuti sad kad se i Rita pojavila na forumu i to isti dan kad i Rina, da se psi našeg frenda (oba belgijski ovčari) zovu Rita i Rina😂👍
    Mattanajde obavi onda danas napokon nešto konkretno😚

Kako oni određuju da li smo kandidati za Ici preko HZZO? Mozda glupo pitanje ali eto, nisam upućena pa me zanima ako mozda znas 😊

Nije glupo pitanje! 🙂 FSH ispod 12, AMH iznad 5pmol/l, AFC veći od 5, do 42.god

A jel? Vidis, to uopce nisam znala.. Mislim, znam samo za godine, a nisam znala da gledaju i ove ostale parametre.

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Kacusha
    05. Siječanj 2021. 09:14

AuroraB

Kača84🧸😍

Cure od mene ništa… Test je skroz bijel ☹️ Fet mislim da cu tek u 3mj. Ovo mi je bas psihicki uzas… Svim curama koje idu u postupak u 1mj sretno! 🙏😊

Ženoo, rano je još… koji test si radila?

Kineza, ali danas mi je 10dnt...

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

Ruska1986
    05. Siječanj 2021. 09:16

Kača84🧸😍

AuroraB

Kača84🧸😍

Cure od mene ništa… Test je skroz bijel ☹️ Fet mislim da cu tek u 3mj. Ovo mi je bas psihicki uzas… Svim curama koje idu u postupak u 1mj sretno! 🙏😊

Ženoo, rano je još… koji test si radila?

Kineza, ali danas mi je 10dnt…

Napravi ti i sutra test jos... Nikad ne znas! Svasta se ovdje dogadjalo i sa testovima i sa betama tako da... 💜❤

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

• T_Ivy
    05. Siječanj 2021. 09:28

Lucyinthesky ja sam bas imala mnogo problema sa opadanjem kose posle izgubljene trudnoce. Tada su mi ovde u apoteci preporucili Phytocyane ampule za opadanje kose ciji je uzrok hormonski. Meni su mnogo pomogle, ne samo da sprece opadanje, nego i da smanje broj sedih, tako da ih i dalje redovno koristim. Ali svakako se slazem da bi najbolje bilo prvo da imas pregled. Ove ampule su malo skuplje, ali meni su zaista vredele svaki evro :) 

👩44, low AMH 🤵44, azo
    2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
    2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️

AuroraB
    05. Siječanj 2021. 09:29

Kača84 kinez bi vjerojatno do sad pokazao crticu, ali s obzirom da više ne vrijede nikakva pravila, najbolje da ponoviš testić sutra, prekosuta... A jel imaš kakve simpotome M? Žao mi je ako ostane negativan, znamo sve ovdje kakav je to osjećaj😣
    Ruska da, to su stvarno uvjeti, piše mi u papirima koje sam dobila kod njih još na konzultacijama.💅🏼

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

05. Siječanj 2021. 09:40

AuroraB

MaloTele

AuroraB

Dobro jutro cure,
    Nikittaimaš pravo maštati o svemu, jer ipak moraš biti spremna na to da će operacija jednog dana biti iza tebe i da će se naći mjesta za nove i bolje događaje. Kako je ona cura koja je u Petrovoj operirala, za koju sam ti jednom link poslala? Da li je zadovoljna s operacijom ili se to zapravo još ne zna. Dosta veličaš Keksa, i uvjerna si da bi on tebe obavijestio da je na GO.. e pa i on je samo čovjek od krvi i mesa, možda je savršen u svome poslu ali to ne znači da će ti dati svu pozornost koju ti trebaš i to u svakom trenutku. Čekanje do 10.1., a ond aćemo vidjeti🌄
    Trudnicei MPO majkevam se skroz slažem sa MTB i Bozmom, bez vaših javljanja, slika i ostalog… ovaj forum bi ličio na Rodin.😂
    Rina89drago mi je da ćeš sad malo promijeniti kliniku, držim 🤞🤞 da ti to donese sreću!
    Ritaprilikom naručivanja na konzultacije možeš birati kojeg liječnika želiš, meni je bilo svejedno pa su mi oni sami odredili. Možeš kod njih u plaćeni postupak preko HZZO-a. Prvo odradiš konzultacije koje se plaćaju od 500-750kn ovisno dali ćeš raditi UZV. Na temelju toga i ostalih nalaza odrede da li si kandidat za ići preko HZZO-a, ako jesi upisuju te na listu i to je to.
    Ne mogu ne spomenuti sad kad se i Rita pojavila na forumu i to isti dan kad i Rina, da se psi našeg frenda (oba belgijski ovčari) zovu Rita i Rina😂👍
    Mattanajde obavi onda danas napokon nešto konkretno😚

Kako oni određuju da li smo kandidati za Ici preko HZZO? Mozda glupo pitanje ali eto, nisam upućena pa me zanima ako mozda znas 😊

Nije glupo pitanje! 🙂 FSH ispod 12, AMH iznad 5pmol/l, AFC veći od 5, do 42.god

Onda mene ne bi ni primili preko hzzo. FSH seta od 5 do 15, AMH od 3,5 do 8,8, AFC 4. Ali obicno imam nalaze na kojima gdje je AMH veci od 5, na njema je veci i FSH i obrnuto.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.