Maslačakxx sretno 🥰🥰
Nadja89 uff, znam da si razočarana sada, ali znate za drugi put... Nažalost kod nas to tako funkcionira 🤷♀️
Ako netko ima vremena da mi škicne nalaz brisa, ja koliko sam skužila to što piše na levofloxacin to samo znači da sam ga koristila i da sam osjetljiva na njega, nije neka upala ili infekcija?
https://ibb.co/VjpwGNw
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Ili znači da imam ovaj streptococus
6tt+2 imamo 💗
Pozdrav cure!
Evo mene s kontrole, malo sam "potonila".
13 dc, endometrij je 8,7 mm. Vrlo malo podebljan u odnosu na 8 dc kad je bio 8 mm. Pojavila mi se cista. Na lijevom jajniku folikul 25 mm. Redovito uzimam Estrofem 3x2 mg od 3 dana ciklusa kao i ananas, ciklu ne mogu ni pod razno.
Od danas dupla doza Estrofema 3x4 mg.
7.1. opet kontrola pa cemo vidjeti. Cekamo da ta cista pukne i endometrij se jos zadeblja. Transfer trebao biti 9og, pa 11og i danas mi profa kaže možda bude 12.1.
Baš teško mi sad već pada to iščekivanje!!!
Kod mene skroz obrnuto, sve nesto ubrzano 🤦 9.dan ciklusa, folikul na lijevom jajniku 20mm, endometrij 10, savršen, cak su i doktori komentirali i cudili se da je sve nesto cudno i jaako rano tako da nisam ni ja optimistična, cista ti se pojavila sad usred postupka? Nemoj jos nista otpisati, znam da je tesko ali valjda oni znaju sta rade, endometrij ti se stigne jos zadebljati, samo mu malo sporo ide a sad si dodala jos esteofema pa drzimo fige da se pokrene 🤞🤞🤞 tesko je iscekivanje ali sve mi to prolazimo za nase bebice 😘🥰
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
Maslačakxx sretno 🥰🥰
Nadja89 uff, znam da si razočarana sada, ali znate za drugi put… Nažalost kod nas to tako funkcionira 🤷♀️
Ako netko ima vremena da mi škicne nalaz brisa, ja koliko sam skužila to što piše na levofloxacin to samo znači da sam ga koristila i da sam osjetljiva na njega, nije neka upala ili infekcija?
Imaš streptokok BHSB, a ovi svi antibiotici su osjetljivi kod tebe na njega, znači da nisi rezistentna
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Eto desilo se i to, od svih moji 6 embriona danas 5 dan ni jednog, nisu se nastavili razvijati, jutros su me nazvali da nece biti transfera, da ce sacekati jos sutra 6 dan ali da su slabe kvalitete.. Znala sam vec jucer kad su me nazvali da nesto nije uredu, ali svih 6 da propadne, svih 6 koji su 3 dan bili dobri.. Ovo me toliko pogodilo, da su mi bar vratili jedan da se nadam necemu, nego ovako u startu znam da je nemoguce da dodju do blastociste, problem je znaci dublji i veci
Zao mi je,znam da to nisi ocekivala i ne mogu zamisliti osjecaj kad ostaneš bez transfera, toliko truda zivaca pikanja a nemos se ni nadati na kraju 😔 stvarno mi je zao, ali nema odustajanja,iducimput neka ih ranije vrate i to Ce bit to, sad odtuguj,uzmi vremena za sebe i ajmo dalje 😘
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
Maslačakxx sretno 🥰🥰
Nadja89 uff, znam da si razočarana sada, ali znate za drugi put… Nažalost kod nas to tako funkcionira 🤷♀️
Imaš streptokok BHSB, a ovi svi antibiotici su osjetljivi kod tebe na njega, znači da nisi rezistentna
Whaaaat?! Pa odakle mi to sada? Znači ništa od mog Feta?! Nena signala u ovom glupom podrumu za surfanje 🥺
6tt+2 imamo 💗
Pozdrav cure!
Evo mene s kontrole, malo sam "potonila".
13 dc, endometrij je 8,7 mm. Vrlo malo podebljan u odnosu na 8 dc kad je bio 8 mm. Pojavila mi se cista. Na lijevom jajniku folikul 25 mm. Redovito uzimam Estrofem 3x2 mg od 3 dana ciklusa kao i ananas, ciklu ne mogu ni pod razno.
Od danas dupla doza Estrofema 3x4 mg.
7.1. opet kontrola pa cemo vidjeti. Cekamo da ta cista pukne i endometrij se jos zadeblja. Transfer trebao biti 9og, pa 11og i danas mi profa kaže možda bude 12.1.
Baš teško mi sad već pada to iščekivanje!!!
Kod mene skroz obrnuto, sve nesto ubrzano 🤦 9.dan ciklusa, folikul na lijevom jajniku 20mm, endometrij 10, savršen, cak su i doktori komentirali i cudili se da je sve nesto cudno i jaako rano tako da nisam ni ja optimistična, cista ti se pojavila sad usred postupka? Nemoj jos nista otpisati, znam da je tesko ali valjda oni znaju sta rade, endometrij ti se stigne jos zadebljati, samo mu malo sporo ide a sad si dodala jos esteofema pa drzimo fige da se pokrene 🤞🤞🤞 tesko je iscekivanje ali sve mi to prolazimo za nase bebice 😘🥰
Pa da. 3dc i 8dc sve cisto, bez folikula, endometrij super, i danas ovo!
Nadam se da ce do feta cista puknuti i da ce se endometrij zadebljati. A trebao bi od toliko Estrofema!
U cetvrtak imam opet kontrolu pa cemo vidjeti kakvo je stanje.
Nego jel zna mozda netko, ukoliko debljina endometrija bude zadovoljavajuća, radi li se FET bez obzira na cistu?
👩40 🧔37
Anovulatorni ciklusi, spermiogram super
7/20 stimulacija, 2 folikula, 1 blastica 🐧
9/20 FET, beta =0
12/20 stimulacija, 10 folikula, 5 blastica 🐧
1/21 FET 2 blastice.
Beta 22.1. = 229,9 ; 25.1. = 657,1 ; 29.1.=3040,7
11.2. Kuca nam ❤. Jedno ali vrijedno!🙏
1.3. Missed ab - 10 tt
10/21 FET 2 blastice, beta = 0,2
12/21 FET 1 blastica, beta = 0
12/21 stimulacija, 4 folikula, 1 blastica 🐧
1/22 FET, beta=0,1
11/22 stimulacija, 5 folikula, jedan 3dnevni
Evo ja bila na svojim prvim MPO konzultacijama. Blago receno usrala sam se i nisam sebe prepoznala 😅 al ok, proslo je. Ugl bila sam kod doktora Š u IVF-u. Divan je kao i sve sestre u poliklinici. Smireno mi je objasnio sve i koji su za nas sljedeci koraci. Napravio mi je uzv i rekao da imam blago policisticne jajnike (dosta folikula) i da su mi zato ciklusi malo produženi (33 dana), ali da je to za MPO prednost. Nitko mi dosad nije spomenuo PCOS! Naveo mi je koje nalaze moram izvaditi to sam odmah kod njih napravila da sve rijesim (AMH, FT4, TSH).
Jedino mi na nalazu piše endometrij tanak? To mi nije u razgovoru spomenuo. Danas mi je 3.dan ciklusa pa pretpostavljam da je zato tanak? Što vi mislite?
Uglavnom ugodno iskustvo i preporucujem kliniku i doktora Š.
Što se tiče HZZOa. Može se kod njih ići i preko HZZOa, rekao je da se sad puni 4.mjesec.
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Hvala miss, evo ležim na odjelu, svi su super ljubazni, jedina mi je frka da anestezija ne bude preslaba jer sam se udebljala i krivu kilažu prijavila, ili da počnem povraćat jer sam sklona tome svakako, a natašte bit mi je smrt, prije ću natašte povraćat onu sluz nego da sam pojela slanac ili nešto. Već mi se grči želudac. A u 11 sam na programu. Al bit će ok, smirena sam jer su svi divni oko mene.
Sretnoooo 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Eto desilo se i to, od svih moji 6 embriona danas 5 dan ni jednog, nisu se nastavili razvijati, jutros su me nazvali da nece biti transfera, da ce sacekati jos sutra 6 dan ali da su slabe kvalitete.. Znala sam vec jucer kad su me nazvali da nesto nije uredu, ali svih 6 da propadne, svih 6 koji su 3 dan bili dobri.. Ovo me toliko pogodilo, da su mi bar vratili jedan da se nadam necemu, nego ovako u startu znam da je nemoguce da dodju do blastociste, problem je znaci dublji i veci
Bas mi je zao... Jako! ☹☹ Bila sam uvjerena da ce ostat nesto sigurno... Ali slazem se sa curama, ne mora znacit da je odma nesto kompliciranije nego da ce se iduci put transfer raditi prije... Drz se! ❤💜
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Sortiraj odgovore
Najstariji