Martina kad ocekujes fet, jesi krenula na uzv 🤞😊
Pa prosli FET je bio na 18DC tak da i ovaj put ocekujem tako nekako, jer smo pratili samo endometrij. I krenula sam sa estramon flasterima. Klinika mi ne radi do 4.1 tak da cu znat kad cu na ultrazvuk kad ih nazovem.
Anitramu svakom slučaju, te raznorazne pomoći za implantaciju imaju svoju uspješnost i dokazana je veća stopa implantacija, ali svejedno je dalje ključna kvaliteta samog embrija.
Da istina. Kvaliteta embriona je najbitnija.
Cure Sretna Nova Godina i da bude u zdravlju,miru i veselju i da nam se zelje ostvare🎉🥂🙏❤️🎊
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Nirvana2020 hvala 🙂
Nema na cemu, samo pitaj sto te zanima.
Ne znam kako je u privatnim klinikama, ali u Petrovoj se navikni da ces sve prolaziti sama, nazalost, mjere opreza su takve.
Ja u pon idem na pregled i kako sam jos sludena od ovih potresa, muz ce me cekati vani jer se ne usudim ici sama, u utorak sam se toliko prepala da imam problema s ulaskom u zgrade koje nisu moj stan. Nadam da ce smjeti cekati dolje pred podrumom di je lab.
Osoblje je super, rade najbolje sto mogu, nazalost, tako je kako je. Imam osjecaj da nitko nije tamo los, samo se stvarno nemaju vremena posvetiti, prije nasih termina imaju vizite, u nasem terminu mozda uleti koja hitna operacija... na kraju, i Kisic je dobar, pita kako si, bit ce sve ok.. a sestre na punkciji su dobre, i brinu, tako da tu nemas brige
ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
1. IVF 10/20 Petrova
2. Ana rođena 7/21
3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
Beta 24.5. 🚫
9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen
Drage moje lavice i kraljice, zelim vam sretnu i blagoslovljenu 2021. godinu! Da nam svima krene najbolje i da nam se ostvari najveca zeljica ❤ ljubim vaaaas i zivile 🥂🥂🥂😘😘😘😘
👸 29, Amh 33
🤴 32, normo
💒 4 g
Nalazi "savrseni", Idiopatska neplodnost
3 AIH = ❌❌❌
3/20 IVF, Rekovelle = 5 js, 3 oplodene, 2 trodnevne vracene ❌
5/20 IVF, Gonal 150 + Cetrotide, Ovitrelle = 13 js, 8 oplodenih, 3 blastice, 1 vracena, 2 zamrznute ❌ (blagi hiper)
08/20 FET u prirodnom ciklusu samo Utrogestan, 2 blastice ❌
11/20 Gonal 75/150 + Cetrotide, Decapeptyl x2 kao štoperica = 7 js - 2 blastice vracene, ❌
1🐧 FET 5.2. ❌
Suplementi + trening
Prirodna trudnoca ✅
Čupica, i ja imam termin taj dan u Petrovoj😊 Međutim, moja situacija je još uvijek neizvjesna, pa trenutno ne razmišljam o tome previše. Sve doktorice u Petrovoj su jako dobre👍👍
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Nirvana2020 tvoj strah je u potpunosti razumljiv... ali barem je humana u prizemlju🙂🙂
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
Cure imam jedno pitanje... Doktor mi je nakon transfera dao da pijem Folacin. Ja mu tad nisam rekla da vec pijem Novalac prenatal koji ima isto folnu. Mislite li da je to previse? Da izbacim Novalac? Hvala na pomoci 😊
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
AuroraB, tvoje lavice podržavaju svaku tvoju odluku
Nirvana2020, isto je i kod privatnika, moj nije smio donijeti ni svoju donaciju, sama sam je donijela. Na žalost, u ovo doba moramo proći sve same.
💔💔💔
MTB hvala, puno mi to znači😌😊
Kača ako piješ barem 400mg što je preporučena dnevna doza, onda ti ne treba dodatno folacin jer ionako tijelo ne može apsorbirati to sve...
Sortiraj odgovore
Najstariji