Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nada 🍀
    02. Siječanj 2021. 11:20

Aurora naravno da smo uz tebe u svemu, mi možemo reći svoje mišljenje ali odluka je samo tvoja i tvog muža. Nadam se da će brzo doći kraj agoniji ❤️
    Martina drago mi je da si se vratila i da pozitivno gledaš naprijed ❤️
    Nina92 žao mi je... 😔 nadam se da je sljedeći transfer dobitan 🍀

• Marty86
    02. Siječanj 2021. 11:20

MTB

Pitanje za one koji su radili testove trombofilije u Vinogradskoj - koliko dugo traje da dođu nalazi?
    Vidjela sam njihov cjenik i naravno da bih ja dodala još poneki pregled osim onih koji su mi na uputnici - je li itko bio takav freak i to napravio?Kako to izgleda? Samo kažem, ja bih još ovo i ovo, tu je kartica?

MTB meni su sestre u vinogradskoj rekle na dan kad sam vadila krv da se ceka 2 tjedna ali sam nalaze dobila za 3 dana na mail 😉 a za dodatne pretrage mozda da ih nazoves ili posaljes mail upita.

👩 34👦 39,
    👨‍👩‍👦 2013,
    Od 2017 pokušaji na drugo dijete,
    02/2020 Adenomioza,
    Sveukupno 6 biokemijskih,
    Blaga trombofilija,
    01/2021 HSC,
    02/2021 MPO
    04/2021 spontana trudnoća
    https://lilypie.com/Pregnancy_code.php#

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    02. Siječanj 2021. 11:23

Anitram1982, tvoja je priča ipak osjetno teža od moje. Ali vjerujem da ćemo skupa, sa bebicama u rukama, prisjećati se ovih trenutaka i znati da se isplatilo radi tog malog klupka sreće.

Ludakopatka, divan potpis. Put je bio težak, ali taj mali anđeo je vrijedan svega.

Nina92, baš mi je žao. S obzirom na to da si ipak mlada (ako si 92' godište) možda ima smisla napraviti malo dužu pauzu, odmoriti od svega, pa onda odlučiti što i kako dalje.

💔💔💔

Nina89
    02. Siječanj 2021. 11:23

Nina92

Cure da vam javim, moja 3 beta je 135, u dogovoru s doktorom prestajemo s terapijom i idemo dalje, jos jedan transfer i onda mislim da odustajem..

Nina92 jako mi je zao 🥺, iskreno ti zelim da ovaj fet bude dobitni. Sto se tice odustajanja, ja sam tek krenula pa necu govoriti da znam kako se vi svi koji ste prosli toliko toga osjecate, uz tebe smo sto god odlucila ❤. Sto je rekao doktor, ima li neki razlog zasto je bolje odma ovaj mjesec ici u fet a ne pricekati do slijedeceg? 

👩 33, AMH 61.8, PCOS nalik, zavaljena maternica, Crohnova bolest (formirana kolostoma)
    🧔 35, sve ok
    Prirodno pokusavali kroz 3g ali s povremenim pauzama zbog moje bolesti.
    1.) 10/20 - AIH, neuspjesno
    2.) 12/20 - 4 js, ET 1 blastice, 3🐧blastice
    A) 12/20 - ET, blighted ovum, čišćenje tabletama
    B) 05/21 - FET, beta 0
    C) 11/21 - FET, beta 0
    D) 04/22 - FET, beta 0
    3.) 05/22 - 10 js, 4 blastice, freeze all

• Marty86
    02. Siječanj 2021. 11:28

Nikitta

MTBmeni su nalazi iz VG stigli kroz mjesec dana na mail. Za dodatne pretrage, ne znam, ako plaćaš, onda lik valjda samo poklika. Sretno! 💜
    AuroraBza svoj mir, izvadi betu u pon. Bio je to vrtlog života.
    🧡
    Ludakopatkaneopisivo mi je drago da si se javila. Vidim imamo sličan put, osim što ja nikad ni biokemijsku nisam imala. Ali sve drugo, kao da sam ja pisala. Uzimala i ja isto, suhe smokve, sir, kelp. Isto me stalno muči mpo i Crkva. Idem na molitvu ozdravljenja uskoro, a bolesničko pomazanje sam već primila. Godinama želim posvojiti, ali kako sam na kraju udala se za osobu s dvoje male djece, onda sam se predomislila. Bilo mi je i to previše posložit. No unazad 2,5 godine svako malo, a unazad mjesec dana, svaki dan razmišljam o posvojenju, djeca su porasla i mislim da bi sad to mogli lijepo prihvatiti i da je vrijeme za MENE i moje želje. Jučer mi je na Fb izašla uspomena iz 2011. kao sažetak godine koji sam pisala i između ostalog kako sam u toj godini učvrstila želju o posvojenju, tad nisam još muža svog uopće poznavala. Jako će mi značiti tvoji savjeti i iskustvo s posvojenjem, a knjigu tvoju bih rado čitala, pa ako je ikad napišeš… ❤️
    Marty86 da, točno si napisala što je adenomioza. Ja je zovem “zla sestra blizanka endometrioze” i nažalost imam je na maternici, nije velika i ne bi ometala implantaciju, ali pitanje je je li u zdjelici, a ja bih rekla da jest. To ću znati nakon operacije. Žao mi je što imaš tu bolest, i nadam se da ćeš ostvarit svoj san za drugim djetetom. Sretno 😍
    Curesvima želim normalniju i sretniju 2021. godinu. Nisam dobro, pratim vas sve, ali ne piše mi se. Kad budem bolje, javit ću se. Hvala svakoj na predivnim riječima podrške, dirnule ste me i održale mi vjeru da dobro ipak na kraju pobjeđuje. ❤️ Žao mi je radi biokemijskih trudnoća ili negativnih testova, grlim vas sve. 💚💙💞

Hvala ti draga Nikitta, i ja se nadam da ce biti sve u redu i da ce se vidjeti stanje na histeroskopiji. Bas sam neko dan gledala ginekoloske nalaze u zadnjih 2 god, maternica se uvecala za cca 10mm. 

👩 34👦 39,
    👨‍👩‍👦 2013,
    02/2020 Adenomioza,
    Blaga trombofilija,
    01/2021 HSC,
    02/2021 MPO

Nina92
    02. Siječanj 2021. 11:29

MTB

Anitram1982, tvoja je priča ipak osjetno teža od moje. Ali vjerujem da ćemo skupa, sa bebicama u rukama, prisjećati se ovih trenutaka i znati da se isplatilo radi tog malog klupka sreće.

Ludakopatka, divan potpis. Put je bio težak, ali taj mali anđeo je vrijedan svega.

Nina92, baš mi je žao. S obzirom na to da si ipak mlada (ako si 92' godište) možda ima smisla napraviti malo dužu pauzu, odmoriti od svega, pa onda odlučiti što i kako dalje.

Imala sam i duzu pauzu, 5 godina borbe, mislim da je vrijeme da kazem dosta jer psihicki nemogu podnjet vise neuspjeh

2016 laparaskopija endometrioza
    2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
    2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
    2020. Poliklinika Ivf 🤞
    10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
    11. mjesec-histeroskopija
    29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
    2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
    5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
    22.11.2021. rođena curica 👧

Nina92
    02. Siječanj 2021. 11:30

Nina89

Nina92

Cure da vam javim, moja 3 beta je 135, u dogovoru s doktorom prestajemo s terapijom i idemo dalje, jos jedan transfer i onda mislim da odustajem..

Nina92 jako mi je zao 🥺, iskreno ti zelim da ovaj fet bude dobitni. Sto se tice odustajanja, ja sam tek krenula pa necu govoriti da znam kako se vi svi koji ste prosli toliko toga osjecate, uz tebe smo sto god odlucila ❤. Sto je rekao doktor, ima li neki razlog zasto je bolje odma ovaj mjesec ici u fet a ne pricekati do slijedeceg?

Nema nikoji razlog, tako smo odlucila da idemo na sve i da je onda dosta.. 

2020. Poliklinika Ivf 🤞

• Marty86
    02. Siječanj 2021. 11:34

Marty86

Nikitta

MTBmeni su nalazi iz VG stigli kroz mjesec dana na mail. Za dodatne pretrage, ne znam, ako plaćaš, onda lik valjda samo poklika. Sretno! 💜
    AuroraBza svoj mir, izvadi betu u pon. Bio je to vrtlog života.
    🧡
    Ludakopatkaneopisivo mi je drago da si se javila. Vidim imamo sličan put, osim što ja nikad ni biokemijsku nisam imala. Ali sve drugo, kao da sam ja pisala. Uzimala i ja isto, suhe smokve, sir, kelp. Isto me stalno muči mpo i Crkva. Idem na molitvu ozdravljenja uskoro, a bolesničko pomazanje sam već primila. Godinama želim posvojiti, ali kako sam na kraju udala se za osobu s dvoje male djece, onda sam se predomislila. Bilo mi je i to previše posložit. No unazad 2,5 godine svako malo, a unazad mjesec dana, svaki dan razmišljam o posvojenju, djeca su porasla i mislim da bi sad to mogli lijepo prihvatiti i da je vrijeme za MENE i moje želje. Jučer mi je na Fb izašla uspomena iz 2011. kao sažetak godine koji sam pisala i između ostalog kako sam u toj godini učvrstila želju o posvojenju, tad nisam još muža svog uopće poznavala. Jako će mi značiti tvoji savjeti i iskustvo s posvojenjem, a knjigu tvoju bih rado čitala, pa ako je ikad napišeš… ❤️
    Marty86 da, točno si napisala što je adenomioza. Ja je zovem “zla sestra blizanka endometrioze” i nažalost imam je na maternici, nije velika i ne bi ometala implantaciju, ali pitanje je je li u zdjelici, a ja bih rekla da jest. To ću znati nakon operacije. Žao mi je što imaš tu bolest, i nadam se da ćeš ostvarit svoj san za drugim djetetom. Sretno 😍
    Curesvima želim normalniju i sretniju 2021. godinu. Nisam dobro, pratim vas sve, ali ne piše mi se. Kad budem bolje, javit ću se. Hvala svakoj na predivnim riječima podrške, dirnule ste me i održale mi vjeru da dobro ipak na kraju pobjeđuje. ❤️ Žao mi je radi biokemijskih trudnoća ili negativnih testova, grlim vas sve. 💚💙💞

Hvala ti draga Nikitta, i ja se nadam da ce biti sve u redu i da ce se vidjeti stanje na histeroskopiji. Bas sam neko dan gledala ginekoloske nalaze u zadnjih 2 god, maternica se uvecala za cca 10mm.

Nikitta, pratim ovaj forum vec nekoliko mjeseci,citala sam tvoje postove..uzmi vrijeme za sebe, posveti se lijepim stvarima ❤ i vrati nam se 🥰😘

👩 34👦 39,
    👨‍👩‍👦 2013,
    02/2020 Adenomioza,
    Blaga trombofilija,
    01/2021 HSC,
    02/2021 MPO

• Marty86
    02. Siječanj 2021. 11:40

Nina92

Nina89

Nina92

Nema nikoji razlog, tako smo odlucila da idemo na sve i da je onda dosta..

Nina92 jako mi je žao, odmori se sad malo, znam da osjecas tugu. Ja bi jos na tvoj mjestu napravila testove trombofilije ako vec nisi. Nemoj odustajati ❤

👩 34👦 39,
    👨‍👩‍👦 2013,
    02/2020 Adenomioza,
    Blaga trombofilija,
    01/2021 HSC,
    02/2021 MPO

Nina92
    02. Siječanj 2021. 11:41

Znam da neki misle da sam mlada ali ja se sa svojom dijagnozom borim od 18 godina, 10 godina borbe, operacija, 5 godina u MPO vodama mislim da je previse, borila sam se i dovela do depresije, iz iskustva kazem bez pauze ili s pauzom uvijek je isto, svaki neuspjeh sve jace boli.. Kad nekog volis a nemozes mu dat ono najsvetije za sta svi zivimo, jesam mlada ali endometrioza je bolest koja je stalno tu meni se ponovno pocela aktivirati i nemam vise tako puno vremena, godine su za mene i moje stanje samo prikaz

2020. Poliklinika Ivf 🤞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.