Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Nina89
    01. Siječanj 2021. 18:37

Aurora, vjerojatno si u pravu, ja isto mislim da nista od toga ali eto jos cu do pon stavljat te utrice pa sta bude...
    Meni je to sve novo, puno stvari ne znam, a i u bolnici ne govore puno, kako to ide kod vanmatericne, kako se vidi jel ona, jel moze samo po beti ili? Ja sam npr tolka neznalica da ne kuzim kak moze kod ovih postupaka biti vanmatericna trudnoca ako se embrij stavi direkt u maternicu, eto nemam pojma nis ☺

👩 33, AMH 61.8, PCOS nalik, zavaljena maternica, Crohnova bolest (formirana kolostoma)
    🧔 35, sve ok
    Prirodno pokusavali kroz 3g ali s povremenim pauzama zbog moje bolesti.
    1.) 10/20 - AIH, neuspjesno
    2.) 12/20 - 4 js, ET 1 blastice, 3🐧blastice
    A) 12/20 - ET, blighted ovum, čišćenje tabletama
    B) 05/21 - FET, beta 0
    C) 11/21 - FET, beta 0
    D) 04/22 - FET, beta 0
    3.) 05/22 - 10 js, 4 blastice, freeze all

01. Siječanj 2021. 18:39

Martina kad ocekujes fet, jesi krenula na uzv 🤞😊

01. Siječanj 2021. 18:42

Ja sam cure danas imala ludo jutro.. Doktorica koja mjenja mog xy je upisala FET za ponedjeljak xD iako je on rekao da ce mi fet biti 7dpo.. I ja sad sjedim i razmisljam kako su oboje skrenuli s uma.. I jedva cekam ujutro do bolnice jer je on dezuran da razjasnimo situaciju i dog pravi datum za fet.. Inace ovulacija mi je bila jucer tokom dana ili noci.... 

sbjelisi
    01. Siječanj 2021. 18:42

Nina89 i ja sam o time razmisljala 🙅 
    Ili se tijesila 😉

oharascarlett14@gmail.com

sbjelisi
    01. Siječanj 2021. 18:44

Sanjich a jesu smotani. Smijem te pitati kakva je procedura i terapija kod FETa? 

oharascarlett14@gmail.com

01. Siječanj 2021. 18:51

SBjelis

Sanjich a jesu smotani. Smijem te pitati kakva je procedura i terapija kod FETa?

Ja nemam terapiiu, idemo sve prirodno.. 7dc je prvi uzv bio.. I onda svako par dana.. Zadnja tri dana sam imala svako jutro da tocno zna odredit kad je puka folikuk.. I onda najcesce 5dpo vracaju blasticu... Al meni ona evo stavila na 3dpo a on mrmljao nesto o 7dpo. Sta se nadam su oboje se malo radi blagdana pogubili u danima... Ili se mozda nespretno izrazio pa rekao da misli oko 7.1 fet a ja razumila 7dpo.. Sutra ujutro svakako budem znala termin.. 

01. Siječanj 2021. 18:52

Sanjich🤞🤰

SBjelis

Ja nemam terapiiu, idemo sve prirodno.. 7dc je prvi uzv bio.. I onda svako par dana.. Zadnja tri dana sam imala svako jutro da tocno zna odredit kad je puka folikul.. I onda najcesce 5dpo vracaju blasticu… Al meni ona evo stavila na 3dpo a on mrmljao nesto o 7dpo. Sta se nadam su oboje se malo radi blagdana pogubili u danima… Ili se mozda nespretno izrazio pa rekao da misli oko 7.1 fet a ja razumila 7dpo.. Sutra ujutro svakako budem znala termin..

Sad kontam da je 7.1.  Meni 7dpo tak da nemoguce da sam ja krivo razumila.. Nervozna sam kad mi nis nije jasno vise.. 

ericaa
    01. Siječanj 2021. 18:56

Samo da vam pozelim svima sretnu novu godinu! 🎊🎉🍷🍾🎀😘Zelim vam zdravlja,srece,ljubavi,strpljenja,mira i blagostanja i puno plusica,pravilno poduplanih beta,dobrih nalaza i zdravih bebaca! Naravno,novaca i poslovnih prilika i nase dobropoznato staro normalno jer ovo novo normalno se nikom ne sviđa... Budite mi sve dobro! Nisam citala nista pa cu veceras nadoknaditi! 
    MTB veljaca je nasa 😍🎉😉
    A moj dragi vam porucuje: cure,sretna nova sa sto manje punkcija,inekcija i neuspjesnih transfera i sa sto vise uspjesnih trudnoca i beba! Bahati se jer je pohvatao terminologiju 😉 

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

AuroraB
    01. Siječanj 2021. 18:58

Nina89 ali ti nisi prokrvarila i stvarno imaš šanse da se to zadeblja i da bude sve ok...  Ja donedavno isto nisam znala da se može dogoditi izvanmaterična u IVF-u, ali vrati sad film na bilo koje uputsvo od lijekova za stimulaciju; lijepo piše da se povećava rizik od ekopitčne trudnoće. Statistika čak kaže da su kod nas šanse 3x veće da se to dogodi. Najbliže kako si ja to objašnjavam je da pri prirodnom začeću oplođena stanica putuje prema maternici navodno vođena nekim  mirisom hormona, e sad pošto je nama tijelo krcato hormonima od stimulacije, moguće je da se embrij zabuni i da ga taj miris krivo navede, u jajovode ili cerkvis. Ajme meni ako ovo neki doktor čita😂, ali mislim da nisam skroz u krivu. 

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

AuroraB
    01. Siječanj 2021. 19:05

Sanjich ja ti nemam pojma o FET-u, nadam se da će ti curke koje znaju, razjasniti nedoumice...
    Ericaa hahah da, muž ti je super! 🙂 Moj je u ovih par dana sve polovio😂, barata izrazima ko veliki, a čak sam ga "ulovila" da čita forum i pitao me neki dan da li imam test iz Mullera😂. Skroz je sve proučio, čak me tražio da mu pokažem uložak da nešto vidi🙈😟 Ja nisam znala jel da se smijem ili plačem. Ali svaka mu čast❤

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.