Sanjich vjerujem da ces sutra s dr. XY lijepo nedoumice razjasniti i opustiti se. Malo znaju biti neusaglašenosti ali ce sve biti dobro. 💪
Ja: 35, AMH:5.13 pmol/l; On: 43,dg: Nor do Asth;
1g prir, 3g MPO;
KBC Split
8/18-AIH❌
10/18-AIH❌
8/19-AIH❌
10/19-AIH ✅,missed ab, kiretirana
8/20 IVF: 3js,2 opl,ET 2 trodnevna, ❌
10/20- planiran prirodni IVF, prsnuo F, AIH, ❌
12/20-IVF: 7js, 6 opl,ET2 blastice,✅🍀Harmony✅stize princeza🥰🙏
Sretna Nova godina! Toliko lijepih zelja , neka se sve ostvare,a stara godina se ne ponovila!!!
16.02.2022.- termin curica 💞
17.02.2022 došla moja Maza❤
pozdrav svimasamo da vam se javim da nisam baš toliko aktivna jer stvarno ne znam šta bi pisala..redovno vas čitam i pokušavam pohvatat sve sta se desava..mi smo trenutno u fazi cekanja..05.02 sam naručena na pregled kod dr. Kisića..pa eto ako neka od vas ima iskustva sa njim bila bi zahvalna
velika podrška svim curama i sve najbolje u novoj godini
Ja sam ti kod dr. Kisica, sto te zanima? 🙂
Čisto ovako me zanima jel uljudan ili je kao neki ono da te gleda sta si dosla i da niste ne objasnjava 😏
Objasni koliko stigne, ja ga znam dugo cekati za uzv. Prvi pregled mi je malo bio sok jer dosta mehanicki odraduje preglede, ja sam dosla na humanu na pregled i odmah saznam da idem na IVF, ono wtf, nemamo problema muz ni ja, nije nas nitko ni poslao na pretrage, ni sad nemamo nikakvu dijagnozu, ali eto uspjelo je od prve, on mi je radio i punkciju i transfer. Prema meni je sad OK, ali kako sam bila i kod drugih doktora, meni se nesto ne razlikuje po pristupu, osim mozda dr. Tomicica koji mi je simpica i draga je osoba.
Sad zadnje sto sam bila na pregledu nije ga bilo jer je imao smrtni slucaj, mozda je i to utjecalo na njegovo indiferentno ponasanje prema pacijenticama jer su ga znale kolegice pitati kako je pa je bio dosta potresen.
Btw, bio je s Natasom Janjic i gostovao u IN magazinu ili Exkluzivu, ne znam tocno pa se krece u tim krugovima, pa je mozda pokupio i to ponasanje
ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
1. IVF 10/20 Petrova
2. Ana rođena 7/21
3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
Beta 24.5. 🚫
9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen
*neusaglašeni
Ja: 35, AMH:5.13 pmol/l; On: 43,dg: Nor do Asth;
1g prir, 3g MPO;
KBC Split
8/18-AIH❌
10/18-AIH❌
8/19-AIH❌
10/19-AIH ✅,missed ab, kiretirana
8/20 IVF: 3js,2 opl,ET 2 trodnevna, ❌
10/20- planiran prirodni IVF, prsnuo F, AIH, ❌
12/20-IVF: 7js, 6 opl,ET2 blastice,✅🍀Harmony✅stize princeza🥰🙏
Nina89i Nina92samo informativno, da li ste i vi možda primile decapeptyl ili slično kao potporu implantaciji?
Sbjelisnek si se isplakala, nećeš stići ni trepnuti i već ćeš biti u FET-u😊
Ja nisam, ja sam ti uzela embrioglue…
Pa baš razmišljam o tome da li je neka pomoć implantaciji pridonesla se embrij uhvati "za dlaku", a taman je bio da granici lošije kvalitete.. da su zato bete sad tako zeznute.🤷♀️🤔
Da, ja sam to dobila, tak mi pise na pismu… Ne kuzim se u te lijekove pa ne znam sta bi to znacilo za betu 🤔
Ne direktno za betu, već stvarno ti lijekovi za bolju implataciju očito djeluju, samo što možda pomognu i lošijem embriju da se implantira. A od lošijeg embrija, tj. onog koji se kasnije dobro ne dijeli, nastane biokemijska trudnoća. Naravno da se nadamo najboljem i da će vaše bete super isplivati na kraju🍀🍀, samo me zanimalo da li ste i vas dvije primile neke od tih lijekova..
Lucyinthesky ok sam koliko mogu biti. Malo mi je čak i nalagodno to ovdje napisati, ali nakon dugog vaganja jučer i razgovora, mi smo odlučili poslušati doktora i prestati sa terapijom. 😑 Znači zadnju terapiju sam uzela jučer ujutro. Imam izljeve svijetle krvi, jedno vrijeme ništa i onda odjednom uložak pun.
Anitram ja nisam isto čula za to… ali svakako se isplati isprobati…
Drži se 🤞
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Sanjichvjerujem da ces sutra s dr. XY lijepo nedoumice razjasniti i opustiti se. Malo znaju biti neusaglašenosti ali ce sve biti dobro. 💪
😘😘🤞
pozdrav svimasamo da vam se javim da nisam baš toliko aktivna jer stvarno ne znam šta bi pisala..redovno vas čitam i pokušavam pohvatat sve sta se desava..mi smo trenutno u fazi cekanja..05.02 sam naručena na pregled kod dr. Kisića..pa eto ako neka od vas ima iskustva sa njim bila bi zahvalna
Čisto ovako me zanima jel uljudan ili je kao neki ono da te gleda sta si dosla i da niste ne objasnjava 😏
Objasni koliko stigne, ja ga znam dugo cekati za uzv. Prvi pregled mi je malo bio sok jer dosta mehanicki odraduje preglede, ja sam dosla na humanu na pregled i odmah saznam da idem na IVF, ono wtf, nemamo problema muz ni ja, nije nas nitko ni poslao na pretrage, ni sad nemamo nikakvu dijagnozu, ali eto uspjelo je od prve, on mi je radio i punkciju i transfer. Prema meni je sad OK, ali kako sam bila i kod drugih doktora, meni se nesto ne razlikuje po pristupu, osim mozda dr. Tomicica koji mi je simpica i draga je osoba.
Sad zadnje sto sam bila na pregledu nije ga bilo jer je imao smrtni slucaj, mozda je i to utjecalo na njegovo indiferentno ponasanje prema pacijenticama jer su ga znale kolegice pitati kako je pa je bio dosta potresen.
Btw, bio je s Natasom Janjic i gostovao u IN magazinu ili Exkluzivu, ne znam tocno pa se krece u tim krugovima, pa je mozda pokupio i to ponasanje
E to me zanimalo..da ne ostanem u soku nego sad znam ako bude takav da znam da je takav uvijek..i meni je to prvi pregled pa cemo vidjet..jel ulazi i muž unutra na taj prvi pregled ili?
👩 24
Papa ✅
Brisevi ✅
Hormoni ✅
🧑 25
Spermiji nisu nađeni
👶 Radimo na bebi 10 mjeseci, a u braku smo 3 godine bez da smo pazili ili tako nešto, nažalost bez ikakvih rezultata
11.mj 2020 krenuli na pretrage 🤞
E to me zanimalo..da ne ostanem u soku nego sad znam ako bude takav da znam da je takav uvijek..i meni je to prvi pregled pa cemo vidjet..jel ulazi i muž unutra na taj prvi pregled ili?
Ne, muz ulazi samo i iskljucivo na dan kad je punkcija
ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
1. IVF 10/20 Petrova
2. Ana rođena 7/21
3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
Beta 24.5. 🚫
9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen
Nirvana2020 hvala 🙂
👩 24
Papa ✅
Brisevi ✅
Hormoni ✅
🧑 25
Spermiji nisu nađeni
👶 Radimo na bebi 10 mjeseci, a u braku smo 3 godine bez da smo pazili ili tako nešto, nažalost bez ikakvih rezultata
11.mj 2020 krenuli na pretrage 🤞
Sortiraj odgovore
Najstariji