Sretna Nova svima 😊🎆 da donese puno sreće, smijeha, radosti, velikih beta i urednih trudnoća 🥰
Aurora, Nine bete su vam baš kidanje živaca 🙄 ali mi ovdje svi vjerujemo u čuda ❤
Anchy123 ti i ja smo u dosta sličnoj situaciji :) mi smo isto nedavno saznali da smo azo. MM je bio na prvom pregledu kod urologa koji ga je uputio na daljnje pretrage (spolni hormoni, fsh i testosteron). Ja idem na prve konzultacije u IVF kliniku iduci tjedan. Pratimo se i sretno 😘
Sunny sad tek vidim da i vi imate dijagnozu azo, mi smo pred godinu dana saznali za dijagnozu. MM je isao na biopsiju testisa kako bi nesto pronasli. Ja idem 11.1. na prve konzultacije. Pratim tebe i Anchy123
♀️29g. AMH 5.0, IR ♂️ 34g. azoo(materijal zamrznut, dobiven TESE)
6.mj. IVF/TESE/ICSI Menopur 225, Cetrotide, Ovitrelle - 6🥚nema transfera
11mj. Orgalutran, Pergoveris 250, Ovitrelle - 5🥚- 3 morule
ET- 2 morule ❌
1🐧
Čupica nije mi drago da imamo istu dijagnozu, ali mi je opet drago da nas ima više koje isto prolazimo 😊 vi ste već odličan korak ispred nas. Imate vojnike 🦹♂️ 😁💪sretno na konzultacijama i pratimo se 😊
Anchy123 i Čupica jeste u ZGu?
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Ja sam ovaj put uzela po preporuci doktora - implantacijsko navodnjavanje faktorom stimulacije kolonije granulocita (G-CSF)
Jel netko upoznat s time mozda?
prvi put čujem. Šta ti je rekao, je li ti šta objašnjavao? gdje to stave? kao embryoglue?
To se radi prije transfera i kao to je nesto kao za implantaciju. Kao taj G-CSF normalno stimulira stanice koštane srži serije bijelih krvnih stanica i stoga se već dugi niz godina koristi u imunokompromitiranih bolesnika. Zato se koristi i u MPO jer G-CSF djeluje na određenu vrstu stanica u sluznici maternice i tako ima pozitivan učinak na implantaciju. 🤷♀️ pa cemo vidit.
ubrizgaju ga u maternicu ili ti daju injekcijom? oprosti što ispitujem gluposti, prvi put čujem pa me zanima
Koliko sam ja skuzila sa ubrizgaju u maternici. 🙈 ispitat cu jos jednom na ultrazvuku pa cu napisat tocno. I ja prvi put cula za to. Mislim nisu neki novci za dat ako pomaze. Pa cemo probat. 🤷♀️Navodno su im statistike dobre. E sad....
Sretna Nova svima 😊🎆 da donese puno sreće, smijeha, radosti, velikih beta i urednih trudnoća 🥰
Aurora, Nine bete su vam baš kidanje živaca 🙄 ali mi ovdje svi vjerujemo u čuda ❤
Anchy123 ti i ja smo u dosta sličnoj situaciji :) mi smo isto nedavno saznali da smo azo. MM je bio na prvom pregledu kod urologa koji ga je uputio na daljnje pretrage (spolni hormoni, fsh i testosteron). Ja idem na prve konzultacije u IVF kliniku iduci tjedan. Pratimo se i sretno 😘
Zelim vam puno srece u rijesavanju tog problema 🤞🤞 moj se tek sad treba narucit za pregled kod urologa pa cemo vidjet sta kaze..inace sam iz Vinkovaca ali cemo sve radit u zg
👩 24
Papa ✅
Brisevi ✅
Hormoni ✅
🧑 25
Spermiji nisu nađeni
👶 Radimo na bebi 10 mjeseci, a u braku smo 3 godine bez da smo pazili ili tako nešto, nažalost bez ikakvih rezultata
11.mj 2020 krenuli na pretrage 🤞
Nina89i Nina92samo informativno, da li ste i vi možda primile decapeptyl ili slično kao potporu implantaciji?
Sbjelisnek si se isplakala, nećeš stići ni trepnuti i već ćeš biti u FET-u😊
Ja nisam, ja sam ti uzela embrioglue…
Pa baš razmišljam o tome da li je neka pomoć implantaciji pridonesla se embrij uhvati "za dlaku", a taman je bio da granici lošije kvalitete.. da su zato bete sad tako zeznute.🤷♀️🤔
Da, ja sam to dobila, tak mi pise na pismu… Ne kuzim se u te lijekove pa ne znam sta bi to znacilo za betu 🤔
Ne direktno za betu, već stvarno ti lijekovi za bolju implataciju očito djeluju, samo što možda pomognu i lošijem embriju da se implantira. A od lošijeg embrija, tj. onog koji se kasnije dobro ne dijeli, nastane biokemijska trudnoća. Naravno da se nadamo najboljem i da će vaše bete super isplivati na kraju🍀🍀, samo me zanimalo da li ste i vas dvije primile neke od tih lijekova..
Lucyinthesky ok sam koliko mogu biti. Malo mi je čak i nalagodno to ovdje napisati, ali nakon dugog vaganja jučer i razgovora, mi smo odlučili poslušati doktora i prestati sa terapijom. 😑 Znači zadnju terapiju sam uzela jučer ujutro. Imam izljeve svijetle krvi, jedno vrijeme ništa i onda odjednom uložak pun.
Anitram ja nisam isto čula za to... ali svakako se isplati isprobati...
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Anitram u svakom slučaju, te raznorazne pomoći za implantaciju imaju svoju uspješnost i dokazana je veća stopa implantacija, ali svejedno je dalje ključna kvaliteta samog embrija.
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
AuroraB ako ste vi odlucili tako zasto bi ti bilo nelagodno, samo vas je osjecaj vodio da je to ispravno, najbolje poznajes svoje tijelo i svoj um ❤️ samo da sto prije dođe vrijeme kad ces znati tocno na cemu si. Kakav ti je sad plan, moras ponavljati betu?
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
pozdrav svimasamo da vam se javim da nisam baš toliko aktivna jer stvarno ne znam šta bi pisala..redovno vas čitam i pokušavam pohvatat sve sta se desava..mi smo trenutno u fazi cekanja..05.02 sam naručena na pregled kod dr. Kisića..pa eto ako neka od vas ima iskustva sa njim bila bi zahvalna
velika podrška svim curama i sve najbolje u novoj godini
Ja sam ti kod dr. Kisica, sto te zanima? 🙂
ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
1. IVF 10/20 Petrova
2. Ana rođena 7/21
3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
Beta 24.5. 🚫
9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen
Drage dame, sretna svima nova godina 🤗🥂🎉♥️
ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
1. IVF 10/20 Petrova
2. Ana rođena 7/21
3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
Beta 24.5. 🚫
9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen
Darliv hvala na podršci. 😚 Vjerujemo da doktor ima iskustva i da zna što mi govori, možda bolje da sada tijelo očisti nego da se mučim još neko vrijeme i onda spontani. Betu moram ponoviti u ponedjeljak, da se isključi ono najgore; a to je vanmaterična trudnoća. Prave testove nisam radila već dva dana jer ih nemam, ali jesam LH trakice jer njih imam punu ladicu, i one su tamne kao kontrolna linija, znači pozitiva i dalje.
Sortiraj odgovore
Najstariji