Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sbjelisi
    01. Siječanj 2021. 19:19

Sanjich koliko ti je dpo 7.1.?
    Ericaa TM je bas faca 😎😉💪

oharascarlett14@gmail.com

Čupica
    01. Siječanj 2021. 19:20

Sunny_

Čupica nije mi drago da imamo istu dijagnozu, ali mi je opet drago da nas ima više koje isto prolazimo 😊 vi ste već odličan korak ispred nas. Imate vojnike 🦹‍♂️ 😁💪sretno na konzultacijama i pratimo se 😊
    Anchy123 i Čupica jeste u ZGu?

Sunny da, bio je na biopsiji u 11 mj, ali nalaz je dosta los, ne pise koliko, samo da ima oskudno spermija. A valjda nesto ima kad su zamrzli. Hvala, i ja tebi zelim srecu u daljnjim postupcima. Ja idem u Petrovu prvi puta, jedino neznam dali mi za prve konzultacije treba negativan nalaz na Covid.

♀️29g. AMH 5.0, IR ♂️ 34g. azoo(materijal zamrznut, dobiven TESE)
    6.mj. IVF/TESE/ICSI Menopur 225, Cetrotide, Ovitrelle - 6🥚nema transfera
    11mj. Orgalutran, Pergoveris 250, Ovitrelle - 5🥚- 3 morule
    ET- 2 morule ❌
    1🐧

sbjelisi
    01. Siječanj 2021. 19:22

Aurora a hebaga patak pa kako u suprotnom smjeru?!?! Ah, ludi, zbunjeni embric...

AuroraB
    01. Siječanj 2021. 19:22

Čupica koliko sam ja upućena, ne treba ti test za konzultacije... tek prije početka pikanja ćeš raditi prvi! Jesam ja to dobro zapamtila da imaš 11.01. termin? Kod koje doktorice ideš?

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

Anchyy123
    01. Siječanj 2021. 19:25

Čupica

Sunny_

Sretna Nova svima 😊🎆 da donese puno sreće, smijeha, radosti, velikih beta i urednih trudnoća 🥰
    Aurora, Nine bete su vam baš kidanje živaca 🙄 ali mi ovdje svi vjerujemo u čuda ❤
    Anchy123 ti i ja smo u dosta sličnoj situaciji :) mi smo isto nedavno saznali da smo azo. MM je bio na prvom pregledu kod urologa koji ga je uputio na daljnje pretrage (spolni hormoni, fsh i testosteron). Ja idem na prve konzultacije u IVF kliniku iduci tjedan. Pratimo se i sretno 😘
    Sunny sad tek vidim da i vi imate dijagnozu azo, mi smo pred godinu dana saznali za dijagnozu. MM je isao na biopsiju testisa kako bi nesto pronasli. Ja idem 11.1. na prve konzultacije. Pratim tebe i Anchy123

Čupica ružno je sto imamo isti problem..MM je napravio prvi spermiogram pa je moja ginekologica rekla da neće jos nista zakljucivat bez jos brem jednog spermiograma i pregleda urologa..kolko god da je grozno dobro je da su vam bar nesto uspijeli pronać..drzim fige i pratimo se..jeste radilo biopsiji negdje privatno ili

👩 24
    Papa ✅
    Brisevi ✅
    Hormoni ✅
    🧑 25
    Spermiji nisu nađeni
    👶 Radimo na bebi 10 mjeseci, a u braku smo 3 godine bez da smo pazili ili tako nešto, nažalost bez ikakvih rezultata

11.mj 2020 krenuli na pretrage 🤞

AuroraB
    01. Siječanj 2021. 19:25

SBjelis

Aurora a hebaga patak pa kako u suprotnom smjeru?!?! Ah, ludi, zbunjeni embric…

Da, haha natjera te to da shvatiš da si fakat baksuz 😂 Znači nakon što doktori pospreme embrijiće u maternicu, oni odu. To stvarno moraš biti posebne sorte da ti se to dogodi🤪 Iako se ja duboko nadam da to neće biti moj scenarij.

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

Anchyy123
    01. Siječanj 2021. 19:28

Nirvana2020

Anchyy123

pozdrav svimasamo da vam se javim da nisam baš toliko aktivna jer stvarno ne znam šta bi pisala..redovno vas čitam i pokušavam pohvatat sve sta se desava..mi smo trenutno u fazi cekanja..05.02 sam naručena na pregled kod dr. Kisića..pa eto ako neka od vas ima iskustva sa njim bila bi zahvalnavelika podrška svim curama i sve najbolje u novoj godini

Ja sam ti kod dr. Kisica, sto te zanima? 🙂

Čisto ovako me zanima jel uljudan ili je kao neki ono da te gleda sta si dosla i da niste ne objasnjava 😏

👩 24
    Papa ✅
    Brisevi ✅
    Hormoni ✅
    🧑 25
    Spermiji nisu nađeni
    👶 Radimo na bebi 10 mjeseci, a u braku smo 3 godine bez da smo pazili ili tako nešto, nažalost bez ikakvih rezultata

11.mj 2020 krenuli na pretrage 🤞

Čupica
    01. Siječanj 2021. 19:33

AuroraB

Čupicakoliko sam ja upućena, ne treba ti test za konzultacije… tek prije početka pikanja ćeš raditi prvi! Jesam ja to dobro zapamtila da imaš 11.01. termin? Kod koje doktorice ideš?

AuroraB super, hvala ti. Da termin je 11.1. a na narudzbi mi pise da sam upisana za dr Pavicic Baldani. 

ET- 2 morule ❌
    1🐧

Čupica
    01. Siječanj 2021. 19:36

Anchyy123

Čupica

Sunny_

Sretna Nova svima 😊🎆 da donese puno sreće, smijeha, radosti, velikih beta i urednih trudnoća 🥰
    Aurora, Nine bete su vam baš kidanje živaca 🙄 ali mi ovdje svi vjerujemo u čuda ❤
    Anchy123 ti i ja smo u dosta sličnoj situaciji :) mi smo isto nedavno saznali da smo azo. MM je bio na prvom pregledu kod urologa koji ga je uputio na daljnje pretrage (spolni hormoni, fsh i testosteron). Ja idem na prve konzultacije u IVF kliniku iduci tjedan. Pratimo se i sretno 😘
    Sunny sad tek vidim da i vi imate dijagnozu azo, mi smo pred godinu dana saznali za dijagnozu. MM je isao na biopsiju testisa kako bi nesto pronasli. Ja idem 11.1. na prve konzultacije. Pratim tebe i Anchy123

Čupica ružno je sto imamo isti problem..MM je napravio prvi spermiogram pa je moja ginekologica rekla da neće jos nista zakljucivat bez jos brem jednog spermiograma i pregleda urologa..kolko god da je grozno dobro je da su vam bar nesto uspijeli pronać..drzim fige i pratimo se..jeste radilo biopsiji negdje privatno ili

Anchyy123 mi smo poceli na VV pa smo nastavili na Rebru di je radio biopsiju i sada nas sa Rebra salju u Petrovu. 

ET- 2 morule ❌
    1🐧

sbjelisi
    01. Siječanj 2021. 19:56

Aurora ❤😘

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.