Lavice moje, ja sam se dobro isplakala za Novu kad nitko nije gledao (jer, naravno, obitelj ništa ne zna). Oprala me svijest da sam u 2020 ipak bila trudna, i da je sad moja beba s one strane godine.
A od jučer me opet pere neki optimizam. Naslagala sam si sve preglede koje trebam obaviti, istražila sve što sam namjeravala. Od idućeg postupka me dijeli samo oko mjesec dana (nadajmo se) i već me pere adrenalin. Da, već neko vrijeme se osjećam kao kockar iako nisam bila na puno postupaka (@Bozma točno znam o čemu govoriš) i tješim se da će MM koji je tu ipak racionalniji znati primijetiti da sam pretjerala i reći mi da stanemo. Ovo jest groznica. Mislim da je važno ne odustati prerano. Isto tako, da je važno primijetiti kad ti značajno narušava kvalitetu života i kad treba usporiti ili čak odustati. Znam da ja još nisam ni blizu toga, dok ne odradim 5, 6 postupaka stvarno bi bilo kao da nisam ni probala. Nakon toga ću sjesti s MM i vidjeti što će nam biti iduća kontrolna točka.
💔💔💔
Ludakopatka bravo na ustrajnosti, bravo na svemu, vrijeme za uzivanac ❤❤
Dada biti ces pametnija kada konzultiras dr. U kojoj si fazi?
Bozma oprosti, nisam popratila u kojoj si ti fazi i sto planiras?
MTB 😘❤
oharascarlett14@gmail.com
Hvala cure ❤️
SBjelis nakon propalog ET sam odmah 4.dan dobila M, i 3dc sam već krenula sa Estrifamom i idući petak imam prvi UZV za FET... Imam dvije smrznute blastice pa se nadam nekom čudu 🙏❤️
MTB🥰 već sam ja njemu spominjala tu bol jednom prilikom i on mi je rekao da bi to moglo biti od estrogena, baš kao što cure kažu, ali ako se to ne smiri do petka definitivno ću mu reći neka ok ti malo detaljnije prouči 😊 ili neka mijenja tabletice za neke druge. Možda mi baš one ne pašu. Evo danas nikakva bol, danas sve super a jučer ujutro me probudilo probadanje 🤷🏻♀️
endometrioza
MTBmeni su nalazi iz VG stigli kroz mjesec dana na mail. Za dodatne pretrage, ne znam, ako plaćaš, onda lik valjda samo poklika. Sretno! 💜
AuroraBza svoj mir, izvadi betu u pon. Bio je to vrtlog života.
🧡
Ludakopatkaneopisivo mi je drago da si se javila. Vidim imamo sličan put, osim što ja nikad ni biokemijsku nisam imala. Ali sve drugo, kao da sam ja pisala. Uzimala i ja isto, suhe smokve, sir, kelp. Isto me stalno muči mpo i Crkva. Idem na molitvu ozdravljenja uskoro, a bolesničko pomazanje sam već primila. Godinama želim posvojiti, ali kako sam na kraju udala se za osobu s dvoje male djece, onda sam se predomislila. Bilo mi je i to previše posložit. No unazad 2,5 godine svako malo, a unazad mjesec dana, svaki dan razmišljam o posvojenju, djeca su porasla i mislim da bi sad to mogli lijepo prihvatiti i da je vrijeme za MENE i moje želje. Jučer mi je na Fb izašla uspomena iz 2011. kao sažetak godine koji sam pisala i između ostalog kako sam u toj godini učvrstila želju o posvojenju, tad nisam još muža svog uopće poznavala. Jako će mi značiti tvoji savjeti i iskustvo s posvojenjem, a knjigu tvoju bih rado čitala, pa ako je ikad napišeš… ❤️
Marty86 da, točno si napisala što je adenomioza. Ja je zovem “zla sestra blizanka endometrioze” i nažalost imam je na maternici, nije velika i ne bi ometala implantaciju, ali pitanje je je li u zdjelici, a ja bih rekla da jest. To ću znati nakon operacije. Žao mi je što imaš tu bolest, i nadam se da ćeš ostvarit svoj san za drugim djetetom. Sretno 😍
Curesvima želim normalniju i sretniju 2021. godinu. Nisam dobro, pratim vas sve, ali ne piše mi se. Kad budem bolje, javit ću se. Hvala svakoj na predivnim riječima podrške, dirnule ste me i održale mi vjeru da dobro ipak na kraju pobjeđuje. ❤️ Žao mi je radi biokemijskih trudnoća ili negativnih testova, grlim vas sve. 💚💙💞
Koliko puta sam ja znala čitajući forum si pomisli, ajme, pa baš ja se baš tak osjećam, ajme pa ovo kao da ja pišem😎... To je zato što sve mi prolazimo kroz isti put koliko god on bio različit i sve te emocije su nam zajedničke. Ali nemojte da vas moja priča obeshrabri. Naprotiv, željela sam vam dati vjetar u leđa da u trenucima beznađa uspijete se dići i nastavite dalje.
10 godina borbe, 15 postupaka, 15 transfera, nikad FET, dvije prirodne vanmaternične trudnoće, jedna IVF biokemijska trudnoća. Mpo odustanak, tijelo je reklo svoje. Ipak na kraju dolazi sunce i postajem mama najljepšeg anđela na svijetu❤️
Korisni info za posvojenje na str 1575 do 1577,i dodatno od 1581 do 1584 vol. 4
SBJelis ne znam sta bi rekla u kojoj sam fazi. 4-ti dan M, ako se ono moglo nazvat M. Poslala sam mail IVF-u i zatrazila konzultacije online ili telefonom, pa kad odgovore. Mogla bi ih nazvat, ali umorila sam se od trcanja za doktorima po hodnicima, potezanja za rukav, moljakanja i zivkanja. Ne zuri mi se, kad odgovore, mozda jos Beti posaljem mail ako oni pristnu na takve konzultacije.
Ludakopatka ajme koja prica 🙈 zelim ti svu srecu ovog svijeta i da uspijete uskoro. 🤞
MTB znam kako ti je. I mene je bilo bubnulo isto i isplakala se i sad naprijed dalje. I da, prebacili smo ipak FET za 1 mj tako da mozes ispraviti 😊
🌺Dada🌺 izgleda da cemo se mi pratiti ovaj ciklus. 🤞
Ja sam se evo malo bila iskljucila sa foruma jer mi jr malo bilo doslo vode do grla. Al sam odpustila pipu i voda je istekla. Tako da sada idemo opet naprijed, hrabro uzdignute glave sa puno nade i vjere. Kao za sebe tako i za sve vas ❤
Evo, zbog najbolje moderatorice svih foruma😎 stavila sam skraćeni potpis sad kad znate cijelu priču.
10 godina borbe, 15 postupaka, 15 transfera, nikad FET, dvije prirodne vanmaternične trudnoće, jedna IVF biokemijska trudnoća. Mpo odustanak, tijelo je reklo svoje. Ipak na kraju dolazi sunce i postajem mama najljepšeg anđela na svijetu❤️
Korisni info za posvojenje na str 1575 do 1577,i dodatno od 1581 do 1584 vol. 4
Dada 4.dan od ET si dobila M? Ili sam krivo shvatila?
Bozma pomalo 😘 Ti si u polillinici IVF bas?
Ludakopatka slazem se s tobom vezano za moderatoricu! ❤ Btw hvala za potpis 💛
oharascarlett14@gmail.com
Cure da vam javim, moja 3 beta je 135, u dogovoru s doktorom prestajemo s terapijom i idemo dalje, jos jedan transfer i onda mislim da odustajem..
2016 laparaskopija endometrioza
2017. Petrova, izvanmaternicna, spontani u 6 tjednu
2019. Podobnik, 4 transfera beta 0
2020. Poliklinika Ivf 🤞
10mjesec Beta 10 dan 141- biokemijska 😭
11. mjesec-histeroskopija
29. 12 beta- 56(11dan), 101(13dan), 135(15 dan)
2/2021- 10 dan-55, 12 dan-193 14 dan-452
5+4 GO 6x5 ŽV 2mm vidi se ❤️
22.11.2021. rođena curica 👧
Ludakopatka i da...cestitam na posvojenju. Imam prijatelje koji su posvojili dijete. Znam da i taj put do toga nije lagan i da ste morali proc dosta toga. Od papirologije pa provjera itd. Bar su oni tako. Ali isplatilo se cekat i boriti 👏👏
Sortiraj odgovore
Najstariji