Nada86 hvala ti na opsirnom odgovoru,bas nista nisam znala o tome
Belaa bas mi je drago, ❤️ ce i dalje snazno kucati..molimo i dalje da sve prođe ok
LucyLou bas mi je zao i vjejujem da se lose osjecas. Sad sve iznova,treba skupiti snage. Nije lako ali potrudi se 🙏
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
Bela ❤️❤️❤️❤️❤️🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼 Sve će biti dobro. Bog je velik i dobar samo vjerujmo sve ovdje.
Cure, javio mi se odmah Keckstein, operacije ima, hotel pored daje popust za njegove pacijente, sad idem zvat hotel, a HZJZ sam poslala mail je li moguće da mi nalaz na Covid-19 bude isti dan gotov (planiramo 2 dana prije u Beč). Muž i ja bi se testirali i krenuli na put isti dan, obzirom da sutradan moram provesti na wc-u, čišćenje crijeva, pripreme prije operacije itd. Čekam njihov odgovor. Sve u Božje ruke, tako sam odlučila i tako će biti. I’ll keep you posted. 🥰 Još mi palac nije ozdravio, danas imam (nadam se) zadnje previjanje, sve na knap, nisam još ni pretrage za operaciju učinila, teško mi dok sam na štakama. Polako, dan po dan. I kako bude. 😊
Dragaa Nikitta svu srecu svjeta ti zelim i vjerujem da ce Bog dati i da si zasluzila svu srecu ovog svijeta koliko god se nosim sa svojim nisam nijednu od vas zaboravila i koliko god vi molite za mene tako i ja za vas i vjerujem u cuda i dobro za sve nas i unaprijed Bogu zahvaljujem sta ce biti dobro i meni i svima vama tako moramo misliti i razmisljati 🙏❤️
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Hvala cure moje drage svima na svemu 🙏❤️
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Cure dragecitala nisam nista samo da javim srceko kuca❤️🙏 anomalija na vratu se skroz smanjila Hvala ti Boze i slava 🙏🙏,ali omfacolea je jos tu mrvici joj pari veca ona i neki doktor su me gledali nisu vidjeli nigdje da je kakvi organ vani samo da je ta opna i spojena bas na pocetku pupcane vrpce i sada idemo jos malo za Zagreb i eto molimo Boga da sve bude ok sta on kaze i nalazi i onda idemo korak po korak dalje rekla je ona sve je u Bozjim rukama 🙏da samo hrabro i da cemo onda sve postepeno vidit i da se do 14,15 tj to zna i povuci🙏🙏🙏samo da kariogram bude ok🙏🙏
Hvala vam na podrsci na molitvama ,molite i dalje🙏 jer Bog je svemoguc!❤️
Moja bebica je tu nedam je i borit cemo se svim snagama,🙏🙏
Ako bude curica zvat ce se Marija na dragu Gospu a ako nude djecak bit ce Jošua sta znaci Bog nadopunjuje ❤️🙏🙏🙏
Samo hrabro 🙏🙏🙏🙏🙏🙏
🧔 33 👩 33
1. IVF Petrova, uspješan (15 dnt beta 7178, 24 dnt 28547)
2. IVF Beta plus (9dnt 222, 13dnt 1901, 16dnt 6100)
Bella i ja se vodim po kršćanskim imenima, mislim da nema žene koja nije razmišljala kako će joj se jednoga dana djeca zvati, bila žena trudna ili ne . Eto tebi je to pred vratima , ja još nisam ni trudna ali nadam se najboljem uskoro.
Inače ne znam jesi li čula za molitvu Sv. Marti koja se moli svakog utorka 9 uzastopno, da ti usliši najželjeniju molitvu…. ja sam molila nekoliko ciklusa i sada sam opet krenula…i rekla sam ako ikada rodim kćer zvati će se Martatko duboko vjeruje, biti će :))
Da znam za Sv.Martu i masu svetaca i molim se i nastojim svima pomalo i uvjek me drzalo ta snaga Bozja za sve sta sam prosla u zivotu i mislim da je Bog taj koji mi je dao snage da ne puknem i da krenem iznova i borim se a prosla sam puno toga da bi danima ovjde mogla pisati ali treba vjerovati i njegova je zadnja🙏❤️😘
Cure stigli su mi nalazi estradiola i progesterona. Meni se čini da su koma. Pomažite 🙏
Estradiol 4032
Progesteron 0.44
Ovih mojih brojki uopće nema u referentnim vrijednostima
Za progesteron ti je 0.181- 2.84 ok
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
Cure dragecitala nisam nista samo da javim srceko kuca❤️🙏 anomalija na vratu se skroz smanjila Hvala ti Boze i slava 🙏🙏,ali omfacolea je jos tu mrvici joj pari veca ona i neki doktor su me gledali nisu vidjeli nigdje da je kakvi organ vani samo da je ta opna i spojena bas na pocetku pupcane vrpce i sada idemo jos malo za Zagreb i eto molimo Boga da sve bude ok sta on kaze i nalazi i onda idemo korak po korak dalje rekla je ona sve je u Bozjim rukama 🙏da samo hrabro i da cemo onda sve postepeno vidit i da se do 14,15 tj to zna i povuci🙏🙏🙏samo da kariogram bude ok🙏🙏
Hvala vam na podrsci na molitvama ,molite i dalje🙏 jer Bog je svemoguc!❤️
Moja bebica je tu nedam je i borit cemo se svim snagama,🙏🙏
Ako bude curica zvat ce se Marija na dragu Gospu a ako nude djecak bit ce Jošua sta znaci Bog nadopunjuje ❤️🙏🙏🙏
Sretno!! A sad malo da ti ometem misli, zar nije jošua židovsko ime a ne kršćansko? 😅😅
Ne i krscansko potjece iz loze Jospi jošua malo progulaj a i da je tako sam odlucila jer dok sam nekidan molila doslo mi to ima samo odjednom za djecaka a uvjek samse dvumila koje ime i nas dragi Isus je bio židov vjera moze biti vise ali svima nam je isto Bog jer on je to dao i stvorio!❤️🙏😁
Da, znam kad čitaju unazad cijelu lozu do mojsija. To citanje bude ma malu Gospu. Aaaaaali to je staro biblijsko židovsko ime koje se ne javlja na katolickom kalendaru, svejedno bit ce to jedini gusar jošua u cijelom omiškom zaleđu i šire🙂🙂
Hahaha da ali to je moje ali nisam svog pitala i on sad kaze bravo sve mama odrdila ko šiša tatu😂😂 ok rekla sam birat ces i vjerovatno ce deckic biti Josip-Jošua 😉 jer on je uvik tio musko josip😍
Manemoj, pa estradiol ti je dobar, pisale smo ranije da jedna zrela stanica iznosi cca 400-700 estradiola. Tako da je tebi to ok i odgovara tvojem broju zrelih stanica. A progesteron se sigurno može nadomjestiti.
Drago mi je što vam je svima Marija lijepo ime😜
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Belaaa 🙏 sad samo hrabro... vidiš da ce biti sve u redu. Mrvica je biti odlično i ovih tjedan dana ce biti samo jedan ružni period koji ce brzo završiti. Divim ti se koliko imas snažnu vjeru ❤️
LucyLou bem mu misa! Glupe bete! Al jednom cemo i mi ugledati troznamenkastu 🍀, sad se odmori i onda plan za dalje. 😘
Nikitta jooos malo i rješavaš se svoje dugogodišnje patnje 👏🏼 Sta mislis? Hoce ti nedostajati? 😂
U subotu pravila test pozitivan, jutros isto pozitivan i naravno dava mi neda mira i ponovo sad pravila i negativan, nekuzim nista.. jel imao tko slicnu situaciju jeli moguce radi velikog unosa vode i onda prozirna skroz mokraca ??
Ja 32g, muz 31g
Kod mene sve u redu, kod muza asthenoteratozaspermija
23.10.20 prvi IVF/ICSI nazalost missed Ab...
17.3.2021 FET transfer ... biokemijska
FET 23.4.2021 🤩
Uzv 》26.05.2021 imamo ❤
Sljedeci uzv》 13.12.2021
Sortiraj odgovore
Najstariji