Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • Vučica
    02. Studeni 2020. 10:47

I meni se ovaj mjesec javilo smeđarenje nakon ovulacije ali skroz malo, oskudno i traje već 4 dana pa me malo brine jer u nedjelju trebam krenuti sa estrofenom pa sa stimulacijom. Koliko dana vama traje ovul krvarenje?

Poliklinika IVF, 2. Ivf uspješan - cekamo dečkića 💙
    [/url
    Stize nam decko💙

02. Studeni 2020. 10:55

Bozma

Sanjich, ili ako se sretnemo sljedeći mjesec u čekaoni . Sad kad kažeš, ja najradije više ne bi išla s obzirom da njih dva srećem više nego svoju dr. sreća nose se maske pa neće vidjet ako se budem smijala i mijenjala boje
    Nikitta, ima li kakvih novosti vezano za operaciju?

A sad reci iskreno, jel tak da ima neki frajerski glas kao.. Nacin zajebancije.. Ma smisan je skroz jebate opusti te. Ja san panicar i anksiozna al kad on krene objasnjavat sve gotovo je.. Sve virujen i mirna sam. 

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    02. Studeni 2020. 10:56

Tuma, hvala! Vi ste žene ovdje sve lude, i baš ste mi super takve 

Nikitta,   Baš sam se nadala da ćeš ovu godinu završiti s tim. 

💔💔💔

• Vučica
    02. Studeni 2020. 10:57

Nikitta

Vučica ako je smeđarenje, to je stara krv. Ne znam ti pomoći, ali mislim da ti je sve to normalno, no ja imam smeđarenje cijeli ciklus zbog endometrioze i mioma.

Taman mi se javilo dva dana nakon ovulacije. ja inače imam smeđarenje prije menge. zato je gin i uveo estrofem prije stimulacije. a ništa, ako ne stane uskoro zvat ću svog MPO gin da vidim da li mi protokol ostaje isti ili to nešto mijenja. 

Poliklinika IVF, 2. Ivf uspješan - cekamo dečkića 💙
    [/url
    Stize nam decko💙

Ruska1986
    02. Studeni 2020. 10:59

Nikitta

Bozma ne, baš sam im slala sad mail oko lockdowna u koji Austrija ide od sutra (na 4 tjedna) i je li otkazana operacija. Navodno se hoteli zatvaraju, zato sam i čekala s rezervacijom, a danas mislila rezervirati. 🙈 Sve kako Bog da. 🙏🏼

A joooj, stvarno se to kod tebe razvuklo 🙆‍♀️🙆‍♀️🙆‍♀️ Nista ti jos nisu odg?

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

02. Studeni 2020. 11:28

Sanjich🤞🤰

Bozma

Sanjich, ili ako se sretnemo sljedeći mjesec u čekaoni . Sad kad kažeš, ja najradije više ne bi išla s obzirom da njih dva srećem više nego svoju dr. sreća nose se maske pa neće vidjet ako se budem smijala i mijenjala boje

A sad reci iskreno, jel tak da ima neki frajerski glas kao.. Nacin zajebancije.. Ma smisan je skroz jebate opusti te. Ja san panicar i anksiozna al kad on krene objasnjavat sve gotovo je.. Sve virujen i mirna sam.

Ma ja ti njega ne volim, samo zato jer on mene ne voli, on kad na protokolu vidi 1979. njemu dođe loše, ali ne mora i meni onda bit loše od toga .(pozdrav doktore! )

02. Studeni 2020. 11:30

Bozma

Sanjich🤞🤰

Bozma

Ma ja ti njega ne volim, samo zato jer on mene ne voli, on kad na protokolu vidi 1979. njemu dođe loše, ali ne mora i meni onda bit loše od toga .(pozdrav doktore! )

Ali mi zato Pecotić dođe ko Normabel , naravno u nedostatku moje dr. Ipak mi je najdraže kad je ona tu

02. Studeni 2020. 11:34

Nikitta, zato i pitam jer kako sam i sama kopala po Belgiji i isto sranje, baš sam se mislila kako ćeš ti na operaciju. eventualno da preko airbnb nađete neki privatni smještaj ako hoteli budu zatvoreni, ako je sve drugo ok šteta je odgađat.

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    02. Studeni 2020. 11:39

Bozma

Nikitta, zato i pitam jer kako sam i sama kopala po Belgiji i isto sranje, baš sam se mislila kako ćeš ti na operaciju. eventualno da preko airbnb nađete neki privatni smještaj ako hoteli budu zatvoreni, ako je sve drugo ok šteta je odgađat.

Ako klinika i dalje radi operacije, vjerujem da će i hotel primiti s tim razlogom - samo ćeš morati priložiti potvrdu da ideš na operaciju.
    Hoteli su zatvoreni za turizam, ali nisu za poslovne korisnike, a ovo je "obavljanje posla".

Za početak treba provjeriti hoće li klinika primati, ili ne.

💔💔💔

• LucyLou
    02. Studeni 2020. 11:42

Hvala vam svima na rijecima podrske, curke moje! 😘😘😘
    Uf, ne znam sto bih rekla, mislila sam da ce s vremenom postati lakse prihvatiti taj neuspjeh ali meni je sve teze. I sve vise gubim nadu 😔
    Spremamo se za razgovor s doktorom da vidimo do cega je, trebamo li poraditi na kvaliteti js ili spermica, postoje li dodatne pretrage koje mozemo napraviti ili je to sve samo stvar srece i pravog trenutka. Tako da ako imate bilo kakav savjet, sto pitati i jos istraziti, bit cu vam zahvalna do neba ❤️
    Lucija, znam, i slazem se s tobom - koliko god bolilo, bolje sada nego poslije...kako se ti osjecas? 😘
    AuroraB, da, iza nas je jedna inseminacija i dva IVF postupka u kojima smo imali ukupno 5 transfera. Nazalost nemamo vise smrzlica, tako da kada se na to odlucimo, idemo sve ispocetka...
    Tina crtica je vidljiva iz aviona! 🎉🎊👏🏻Cestitam ti i od srca zelim da nastavi tamniti u narednim danim 🙏🏻😉
    Sanjich, odlicno, sve ide svojim tokom i vjerujem da ce tako i ostati. Drzim ti fige na najjace 🤞🏻😊
    MTB, ma ja vjerujem da ce beta sutra biti debela i socna, tako da nemoj se zamarati s crticom danas, ne moze ona tamniti tako brzo...😘
    Manemoj, drzim fige za svih 5 malaca, neka se svi lijepo oplode i rezviju u prekrasne bebice! 🙏🏻🥰
    Nikitta, nadam se da ce ipak biti operacija kako je i planirano - od srca ti zelim da se cim prije rijesis bolova i pocnes disati punim plucima 🙏🏻❤️

Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
    ~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.