Hvala cure na podrsci, vidjet cemo sutra beta sto kaze 😘❤
Ja 32g, muz 31g
Kod mene sve u redu, kod muza asthenoteratozaspermija
23.10.20 prvi IVF/ICSI nazalost missed Ab...
17.3.2021 FET transfer ... biokemijska
FET 23.4.2021 🤩
Uzv 》26.05.2021 imamo ❤
Sljedeci uzv》 13.12.2021
Hvala cure na podrsci, vidjet cemo sutra beta sto kaze 😘❤
Sretno sutra
ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
1. IVF 10/20 Petrova
2. Ana rođena 7/21
3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
Beta 24.5. 🚫
9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen
https://ibb.co/6Y9yZv5 ovo je neka jeftina verzija nije ni plasticni
ma vidi se crtica, malo svjetlija nego jutros jer si pila
Pozdrav ekipos, evo me s aspiracije, cijelo vrijeme govore dva vodeca folikula, danas mi izvade 4 i to pune jajne stanice 👊. Aspiracija prošla super, nije me bolilo, odmah isla kuci, ja sam cak odmah i jela i pila..jer sam se odlično osjećala iako rekli do 17h ne jedite nista 😅. Rekli mi da dođem u srijedu i u petak vjerojatno..iako nisam shvatila zašto dva puta..bila sam sva u svom filmu😅. Sad samo nadati se da ce se oploditi sta od ta 4.
Tiina čestitam, vidim i ja crticu na tom testu 😇🥰
Pozdrav ekipos, evo me s aspiracije, cijelo vrijeme govore dva vodeca folikula, danas mi izvade 4 i to pune jajne stanice 👊. Aspiracija prošla super, nije me bolilo, odmah isla kuci, ja sam cak odmah i jela i pila..jer sam se odlično osjećala iako rekli do 17h ne jedite nista 😅. Rekli mi da dođem u srijedu i u petak vjerojatno..iako nisam shvatila zašto dva puta..bila sam sva u svom filmu😅. Sad samo nadati se da ce se oploditi sta od ta 4.
Weee, čestitam, nek se sve 4 samo drže i to će biti super nisam popratila gdje te vode, ali u srijedu valjda trebaš doći da ti kažu stanje stanica, a u petak bi onda bio transfer. Nas u Petrovoj su bili zvali, nismo išli osobno na razgovor
ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
1. IVF 10/20 Petrova
2. Ana rođena 7/21
3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
Beta 24.5. 🚫
9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen
Supeeeeeer! 🎉🎉🎉🎉 sad ostatak dana uzivaj! 🤗 meni je bas to pasalo nakon aspiracije.. Odspavala sam bila par sati i probudila se a svekrva poslala punjenu papriku i domaci kruh.. Ubila se! I onda opet nastavila spavat do navecer.. Bas sam cijeli dan spavala i super mi je odgovaralo 🙂🙂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Cure, imam pitanje.
Čula sam da brazilska depilaciju nije dobra za floru tamo dolje, i sad sam počela puštati dlake.
Jel koja od vas ima dlake dolje? Tipa 5mm? Da ne budem jedina sa dlakama 🤔 moram reći kozmeticarka što radimo.... A ni sama ne znam
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Liora - u srijedu moras doci tamo svakako, oni ce u srijedu ujutro provjerit kako je prosla oplodnja, ako su se sve oplodile i dijele se -> ostavit ce ih do petka da se razviju u blastice... ako ih se oplodi manje, npr.jedna ili dvije onda ce ti u srijedu biti transfer.
Ja 85., amh-47, PAI, poz ANA
MM 86. - sve ok,
VV - neuspjeh 3X —> idemo na SD
SD- 8/2021.-gonal, org., brevact.-decortin, andol 100-et 2 osmostan., 11.dnt+, beta 14.nt -815. 5.10.prvi uzv 7+0 - 1 ❤️
20.10.(9+2) ❤️❤️ Blizanci - 💜💙
Stigli na svijet 6.5.2022. (37+3)
Manemoj, pa estradiol ti je dobar, pisale smo ranije da jedna zrela stanica iznosi cca 400-700 estradiola. Tako da je tebi to ok i odgovara tvojem broju zrelih stanica. A progesteron se sigurno može nadomjestiti.
Drago mi je što vam je svima Marija lijepo ime😜
Hvala, i hvala MTB i Miss..
Poslala sam i doktoru na mail pa cemo vidjeti. Ali mi je već danas rekao da u srijedu opet vadim progesteron..
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Cure dragecitala nisam nista samo da javim srceko kuca❤️🙏 anomalija na vratu se skroz smanjila Hvala ti Boze i slava 🙏🙏,ali omfacolea je jos tu mrvici joj pari veca ona i neki doktor su me gledali nisu vidjeli nigdje da je kakvi organ vani samo da je ta opna i spojena bas na pocetku pupcane vrpce i sada idemo jos malo za Zagreb i eto molimo Boga da sve bude ok sta on kaze i nalazi i onda idemo korak po korak dalje rekla je ona sve je u Bozjim rukama 🙏da samo hrabro i da cemo onda sve postepeno vidit i da se do 14,15 tj to zna i povuci🙏🙏🙏samo da kariogram bude ok🙏🙏
Hvala vam na podrsci na molitvama ,molite i dalje🙏 jer Bog je svemoguc!❤️
Moja bebica je tu nedam je i borit cemo se svim snagama,🙏🙏
Ako bude curica zvat ce se Marija na dragu Gospu a ako nude djecak bit ce Jošua sta znaci Bog nadopunjuje ❤️🙏🙏🙏
Draga moja super vijesti. Posebno sam sretna zbog tebe baš, zaslužili ste da bude sve ok i bit će sve ok uvjerena sam! Bit će jedna zdrava bebica ❤️🙏 molimo se i dalje za tebe
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️