Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    02. Studeni 2020. 12:33

LucyLou, zao mi je. I slazem se....s vremenom uopce ne postane lakse. Sto se tice dodataka, meni je i embriologica i doktorica preporucile da uzimam, a sad ne znam bas koliko ima koristi od njih, a trosim preko 1000kn mjesecno na njih, ako ne i vise.
    Belaaa predivno, sad ces bar bit mirnija putem do ZG
    Nikitta, sve same dobre vijesti. Ne vjerujem da ces imat problema na granici, ipak putujete zbog ljecenja. 🙏 da sve dobro prodje. Sigurno je i tebi laknulo

• minilu
    02. Studeni 2020. 12:39

Belaaa odlicna vijest, nadam se da ces u Zg cuti jos bolje 🙏. I do kraja uzivati u svojoj trudnoci ❤️

Sanjich sve sam ti rekla tamo. Bit ce to sve u redu, nema straha bit ce 🐧 i druzit ces se jos s doktorom 😂
    Primjetno je da ti godi njegovo drustvo.
    Izasla si od njega kao da si vec na koktelicu 😂😂
    Salim se 😂
    P.s ja sam ona sta ti je kod sestre usla preko reda 😀

👩 35 g AMH 6 🧔 38 g -oligoaathenozoospermia
    2014-prirodna trudnoca bez problema
    1.IVF 3/2019 KBC Split Dr. Sunj ( pergoveris,cetrotide i brevactid 5000) 8 folikula,5 js. -trudnoca koja je zavrsila u 9 tj 😔
    2. IVF 1/20 KBC Split dr.Mrsic ( bemfola 225, 75, pergoveris, cetrotide, brevactid 5000) 5 folikula 3 js - neuspjesno
    3. IVF 10/20 (bemfola 225, 75, pergoveris, cetrotide, brevactid 5000) -neuspjesan!

BAJOMA
    02. Studeni 2020. 12:42

Sanjich🤞🤰

Bela bas lijepe vijesti.. Drzimo fige da sve bude odlicno i da se rijesi ❤️ Marija ne bas lijepo ime a sve manje ga se daje…

Ja za curice imam imena al musko ime nikako na zelenu granu.. Sve sta mi se svidja, mojoj goroj polovici je uzas 😆

I u mene ce bit Marija♥️

Anavi985
    02. Studeni 2020. 12:48

Curke, testovi na trombofiliju u Petrovoj (transfuzijska medicina) - brzo, bez naručivanja, bez čekanja na red, nalazi će biti kroz 14 dana... tko treba i uspije dobiti upitnicu - preporučujem ići tamo...

Ja 85., amh-47, PAI, poz ANA
    MM 86. - sve ok,
    VV - neuspjeh 3X —> idemo na SD
    SD- 8/2021.-gonal, org., brevact.-decortin, andol 100-et 2 osmostan., 11.dnt+, beta 14.nt -815. 5.10.prvi uzv 7+0 - 1 ❤️
    20.10.(9+2) ❤️❤️ Blizanci - 💜💙
    Stigli na svijet 6.5.2022. (37+3)

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️

Lucy žao mi je, ali Bože moj, sve mi to možemo očekivati...dugi su putevi ka uspjehu, ali uspjet ćeš.
    Tiinaa čestitam na divnoj crtici :)))
    MTB ti si mi najsmješnija kako se raduješ drugim crticama i govoriš da se vidi , a svojoj ko ono "ne vidi se ni malo, bijelo kao snijeg"   a crta se vidi sa trećeg kata u prizemlje. Ma to je to  dabogda ti beta podivljala 
    Bellice draga želim ti svu sreću svijeta danas, a malom srčeku da bude jako i izbori se skupa sa svojom majkom i tajkom
    Nikitta draga ,želim ti da što prije dobiješ taj termin i da te srede kako zaslužuješ  
    Ostale cure sretno u borbama, zaboravila sam već po nickovima tko je što napisao, drugi put si budem sastrane bilježila 
    A taj tvoj palac, Božeee pa tko bi rekao da može toliko problema stvarati. Inače zna mi se upalit također i vječita borba oko tih noktiju ali da tolike torture prolaziš, pa to je nevjerojatno . Sretno ti  

endometrioza

MTBica 💃 🍟💉🤰👶

LucyLou, koliko ja vidim, vi uvijek imate puno smrzlića, i pretpostavljam da dođu do petog dana pa mi se čini da imate dobre zametke. Djeluje mi kao da je problem u prihvatu. Mislim da su iskusnije cure pisale o nečem što kao "popravlja" stanje maternice, ali to će one bolje znati. Bilo je i ono neko "ljepilo"?

Belaaa, super za dobre vijesti i neka ti to bude samo početak niza dobrih vijesti. Sutra navijamo i za tebe i za bebicu. 

anaid, ne razumijem se u nalaze. Ima li nešto što možeš uzimati da ih poboljšaš?

Nikitta, to su super vijesti! Kad bi krenuli?

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    02. Studeni 2020. 12:51

anavi985, hvala, to je baš korisna informacija!

Dada31, pa kad se drugima vidi bolje nego meni. I MM je pogledao i ni on ne vidi razliku između jučer i danas. Naše dijete će biti ćoravo na roditelje 

Lijepa imena ste izabrali za bebe  
    Moje će se na kraju zvati Nadimak ili Lozinka. 

💔💔💔

manemoj
    02. Studeni 2020. 12:51

Cure stigli su mi nalazi estradiola i progesterona. Meni se čini da su koma. Pomažite 🙏
    Estradiol 4032
    Progesteron 0.44
    Ovih mojih brojki uopće nema u referentnim vrijednostima 

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    02. Studeni 2020. 12:53

manemoj

Cure stigli su mi nalazi estradiola i progesterona. Meni se čini da su koma. Pomažite 🙏
    Estradiol 4032
    Progesteron 0.44
    Ovih mojih brojki uopće nema u referentnim vrijednostima

Za progesteron se ne razumijem. Ali moguće da će ti davati injekcije kao i meni.
    Za estradiol je valjda normalno da je veliki, govori da si imala hrpicu zrelih jajnih stanica.

💔💔💔

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    02. Studeni 2020. 12:58

Bella i ja se vodim po kršćanskim imenima, mislim da nema žene koja nije razmišljala kako će joj se jednoga dana djeca zvati, bila žena trudna ili ne . Eto tebi je to pred vratima , ja još nisam ni trudna ali nadam se najboljem uskoro.
    Inače ne znam jesi li čula za molitvu Sv. Marti koja se moli svakog utorka 9 uzastopno, da ti usliši najželjeniju molitvu.... ja sam molila nekoliko ciklusa i  sada sam opet krenula...i rekla sam ako ikada rodim kćer zvati će se Marta  tko duboko vjeruje, biti će :))

endometrioza

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.