LucyLou, zao mi je. I slazem se....s vremenom uopce ne postane lakse. Sto se tice dodataka, meni je i embriologica i doktorica preporucile da uzimam, a sad ne znam bas koliko ima koristi od njih, a trosim preko 1000kn mjesecno na njih, ako ne i vise.
Belaaa predivno, sad ces bar bit mirnija putem do ZG
Nikitta, sve same dobre vijesti. Ne vjerujem da ces imat problema na granici, ipak putujete zbog ljecenja. 🙏 da sve dobro prodje. Sigurno je i tebi laknulo
Belaaa odlicna vijest, nadam se da ces u Zg cuti jos bolje 🙏. I do kraja uzivati u svojoj trudnoci ❤️
Sanjich sve sam ti rekla tamo. Bit ce to sve u redu, nema straha bit ce 🐧 i druzit ces se jos s doktorom 😂
Primjetno je da ti godi njegovo drustvo.
Izasla si od njega kao da si vec na koktelicu 😂😂
Salim se 😂
P.s ja sam ona sta ti je kod sestre usla preko reda 😀
👩 35 g AMH 6 🧔 38 g -oligoaathenozoospermia
2014-prirodna trudnoca bez problema
1.IVF 3/2019 KBC Split Dr. Sunj ( pergoveris,cetrotide i brevactid 5000) 8 folikula,5 js. -trudnoca koja je zavrsila u 9 tj 😔
2. IVF 1/20 KBC Split dr.Mrsic ( bemfola 225, 75, pergoveris, cetrotide, brevactid 5000) 5 folikula 3 js - neuspjesno
3. IVF 10/20 (bemfola 225, 75, pergoveris, cetrotide, brevactid 5000) -neuspjesan!
Bela bas lijepe vijesti.. Drzimo fige da sve bude odlicno i da se rijesi ❤️ Marija ne bas lijepo ime a sve manje ga se daje…
Ja za curice imam imena al musko ime nikako na zelenu granu.. Sve sta mi se svidja, mojoj goroj polovici je uzas 😆
I u mene ce bit Marija♥️
Curke, testovi na trombofiliju u Petrovoj (transfuzijska medicina) - brzo, bez naručivanja, bez čekanja na red, nalazi će biti kroz 14 dana... tko treba i uspije dobiti upitnicu - preporučujem ići tamo...
Ja 85., amh-47, PAI, poz ANA
MM 86. - sve ok,
VV - neuspjeh 3X —> idemo na SD
SD- 8/2021.-gonal, org., brevact.-decortin, andol 100-et 2 osmostan., 11.dnt+, beta 14.nt -815. 5.10.prvi uzv 7+0 - 1 ❤️
20.10.(9+2) ❤️❤️ Blizanci - 💜💙
Stigli na svijet 6.5.2022. (37+3)
Lucy žao mi je, ali Bože moj, sve mi to možemo očekivati...dugi su putevi ka uspjehu, ali uspjet ćeš.
Tiinaa čestitam na divnoj crtici :)))
MTB ti si mi najsmješnija kako se raduješ drugim crticama i govoriš da se vidi , a svojoj ko ono "ne vidi se ni malo, bijelo kao snijeg" a crta se vidi sa trećeg kata u prizemlje. Ma to je to
dabogda ti beta podivljala
Bellice draga želim ti svu sreću svijeta danas, a malom srčeku da bude jako i izbori se skupa sa svojom majkom i tajkom
Nikitta draga ,želim ti da što prije dobiješ taj termin i da te srede kako zaslužuješ
Ostale cure sretno u borbama, zaboravila sam već po nickovima tko je što napisao, drugi put si budem sastrane bilježila
A taj tvoj palac, Božeee pa tko bi rekao da može toliko problema stvarati. Inače zna mi se upalit također i vječita borba oko tih noktiju ali da tolike torture prolaziš, pa to je nevjerojatno . Sretno ti
endometrioza
LucyLou, koliko ja vidim, vi uvijek imate puno smrzlića, i pretpostavljam da dođu do petog dana pa mi se čini da imate dobre zametke. Djeluje mi kao da je problem u prihvatu. Mislim da su iskusnije cure pisale o nečem što kao "popravlja" stanje maternice, ali to će one bolje znati. Bilo je i ono neko "ljepilo"?
Belaaa, super za dobre vijesti i neka ti to bude samo početak niza dobrih vijesti. Sutra navijamo i za tebe i za bebicu.
anaid, ne razumijem se u nalaze. Ima li nešto što možeš uzimati da ih poboljšaš?
Nikitta, to su super vijesti! Kad bi krenuli?
💔💔💔
anavi985, hvala, to je baš korisna informacija!
Dada31, pa kad se drugima vidi bolje nego meni. I MM je pogledao i ni on ne vidi razliku između jučer i danas. Naše dijete će biti ćoravo na roditelje
Lijepa imena ste izabrali za bebe
Moje će se na kraju zvati Nadimak ili Lozinka.
💔💔💔
Cure stigli su mi nalazi estradiola i progesterona. Meni se čini da su koma. Pomažite 🙏
Estradiol 4032
Progesteron 0.44
Ovih mojih brojki uopće nema u referentnim vrijednostima
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Cure stigli su mi nalazi estradiola i progesterona. Meni se čini da su koma. Pomažite 🙏
Estradiol 4032
Progesteron 0.44
Ovih mojih brojki uopće nema u referentnim vrijednostima
Za progesteron se ne razumijem. Ali moguće da će ti davati injekcije kao i meni.
Za estradiol je valjda normalno da je veliki, govori da si imala hrpicu zrelih jajnih stanica.
💔💔💔
Bella i ja se vodim po kršćanskim imenima, mislim da nema žene koja nije razmišljala kako će joj se jednoga dana djeca zvati, bila žena trudna ili ne . Eto tebi je to pred vratima , ja još nisam ni trudna ali nadam se najboljem uskoro.
Inače ne znam jesi li čula za molitvu Sv. Marti koja se moli svakog utorka 9 uzastopno, da ti usliši najželjeniju molitvu.... ja sam molila nekoliko ciklusa i sada sam opet krenula...i rekla sam ako ikada rodim kćer zvati će se Marta tko duboko vjeruje, biti će :))
endometrioza
Sortiraj odgovore
Najstariji