Pozdrav ekipos, evo me s aspiracije, cijelo vrijeme govore dva vodeca folikula, danas mi izvade 4 i to pune jajne stanice 👊. Aspiracija prošla super, nije me bolilo, odmah isla kuci, ja sam cak odmah i jela i pila..jer sam se odlično osjećala iako rekli do 17h ne jedite nista 😅. Rekli mi da dođem u srijedu i u petak vjerojatno..iako nisam shvatila zašto dva puta..bila sam sva u svom filmu😅. Sad samo nadati se da ce se oploditi sta od ta 4.
Tiina čestitam, vidim i ja crticu na tom testu 😇🥰
Hej, baš sam čekala da se javis da vidim kako je tebi prošlo..
Meni rekli da se fino najedem kad dodjem kući i da pijem puno vode da anestezija što prije izadje.
Držim fige da se oplode sve 🤞🏻
Sad opet čekanje..
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Cure, imam pitanje.
Čula sam da brazilska depilaciju nije dobra za floru tamo dolje, i sad sam počela puštati dlake.
Jel koja od vas ima dlake dolje? Tipa 5mm? Da ne budem jedina sa dlakama 🤔 moram reći kozmeticarka što radimo…. A ni sama ne znam
Sigurna sam da osim tebe i mene ima jos cura s dlakama 😁 moje su i duze malo jer pokupim upalu cim skratim ili uklonim do kraja, apsolutno mi gospođa ne podnosi golotinju niti polugolotinju 🤣 kad sam bila mlađa bio mi malo bed, ali sad vise apsolutno nije, vazno mi moje zdravlje, istrpim pregled s dlakama 😁
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Bela ❤️❤️❤️❤️❤️🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼 Sve će biti dobro. Bog je velik i dobar samo vjerujmo sve ovdje.
Cure, javio mi se odmah Keckstein, operacije ima, hotel pored daje popust za njegove pacijente, sad idem zvat hotel, a HZJZ sam poslala mail je li moguće da mi nalaz na Covid-19 bude isti dan gotov (planiramo 2 dana prije u Beč). Muž i ja bi se testirali i krenuli na put isti dan, obzirom da sutradan moram provesti na wc-u, čišćenje crijeva, pripreme prije operacije itd. Čekam njihov odgovor. Sve u Božje ruke, tako sam odlučila i tako će biti. I’ll keep you posted. 🥰 Još mi palac nije ozdravio, danas imam (nadam se) zadnje previjanje, sve na knap, nisam još ni pretrage za operaciju učinila, teško mi dok sam na štakama. Polako, dan po dan. I kako bude. 😊
Super vijesti, sretno ❤️❤️❤️
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Drage suputnice, imam jedno pitanje za sve vas čiji partneri imaju loš spermiogram. Kako se oni nose sa tom činjenicom i na koji način si pomažete psihološki u svemu tome. Konkretno MM i nakon 4 god od kada smo saznali za loš spermiogram, teško se miri sa time, da zbog njega ne možemo ostvariti trudnoću prirodnim putem. Osim, niskog testosterona i libida i to velikim dijelom utječe na naš intiman dio braka.
Pokušavam mu objasniti da nije samo njegova "krivnja" u tome, već u oboma, te ćemo i zajedničkim snagama boriti se pa kako bude. Bitno je da smo si mi OK I da funkcioniramo usprkos svemu. Voljela bih mu nekako pomoći, a ne znam kako, što mu konkretno reći? 🤔
👰38god🤵42god (5g pokušavanja)
JA: PCOS, hipotireoza pod kontrolom MM: oligoasthenoteratozoospermia
1. postupak u IVF centru u Ateni, Gonal 150, Cetrotide, Ovitrelle. Oplođeno 26 js, 5. dan 3 blastociste koje su smrznut zbog srednje hiperstimulacije jajnika. FET-U u 12. mj.
Sigurna sam da osim tebe i mene ima jos cura s dlakama 😁 moje su i duze malo jer pokupim upalu cim skratim ili uklonim do kraja, apsolutno mi gospođa ne podnosi golotinju niti polugolotinju 🤣 kad sam bila mlađa bio mi malo bed, ali sad vise apsolutno nije, vazno mi moje zdravlje, istrpim pregled s dlakama 😁
Hvala ti puno na odgovoru. 😘
Ja si nekako mislim ako dole sve bude onako divlje i iskonski ( ajde možda ne baš mikrofonka) da će i rezultati mpo biti bolji, ma odlični.
Dok sam bila mlada mislila sam da je čisče kad nemaš dlake, a sad mislim da je bolje kad dlake čuvaju otvor u zemlju čuda 🤣
12/2020-Luči1️⃣ivf➡️ET 2 trodn👎❄️ 4 Morula
7/21- FET 2xmorula, 1.beta:505, 2.beta 3030, 1.UVZ 🤰🏼2.UVZ 💗3.UVZ 💔😭
2/22 FET 2xmorula👎
3/2022-Lucinger-2️⃣ IVF➡️ET-2x trodn👎, 6x⛄
5/22 - FET 2x trodnevni 👎
6/22 - FET 2xtrodnevni 💥biokemijska 🥺
10/22 - FET 2x trodnevni - Blighted Ovum 😭
5/23-Sv. Duh-3️⃣ivf➡️ETx1 trodnevni 👎, 🥶🥶
10/23-Sv. Duh-FET 2bc-Blighted Ovum 😭
4/24-Sv. Duh - 4️⃣ Ivf - ET 1BC😮💨, 🥶🥶🥶
7/24-fet 1BC, 11/24-fet 2 BC 😔😔😔
2/25-Sv. Duh - 5️⃣ Ivf - 🥶🥶🥶🥶
Bella tako mi je drago da si danas čula i nešto dobrih vijesti. Molit cemo se za tebe i bebaca da sve bude u redu 🙏❤
Nikitta odlično, super je da se operacija ne otkazuje, napokon se bliži tren da se rijesis te svoje bolesti i da možeš živjeti punim plućima ❤ bas sam sretna radi tebe sto se sve pomalo pokreće 😊
Tina crtica je slabija, ali druga je vrsta testa i vjerojatno od sveg natakanja. Ipak je to još sami početak i bitno je sto dulje zadržati urin, držati test sto dulje u mokraće i tako da ne bih računala ovaj test. Sretno sutra😊
MTB sretno sutra na beti 😊
Lioraliora (valjda sam tocno nadimak napisala) super za 4 js! Odlično je neočekivano dobiti više stanica 😊 drzim fige da se sve oplode 😊
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Drage cure, od mene nazalost, nista, nisu se oplodile 🥺😔😟 ali idemo dalje u borbu,, pa me zanima prvenstveno cure iz st birati kbc, sparac ili poljak? Neko ko je prosa i ima iskustva.
Takoder citam svasta, za travara sadikovica iz ljubuskog. Da je odlican, navodno da je poceo suradivati s klinikom u ceskoj, nakom sta je cura bila kod njih i vratila se nakom 3mj, pila njegove cajeve da su ostali sokirani 🤔 pa da li je neko bia i ima iskustva, da nije bezvezno bacanje para.
Bella lipotice!! Bravo, samo naprid, bit ce to sve dobro, dat ce Bog. Beba tvoj je pravi borac
MTB takoder i tebi cestitam, di si dokaz da jedna pozitivna enegija cini cuda.
Svim curama takoder puno srice ovaj tj, u betama,transferima, aspiracijama. SRITNO CURE! ❤️
🤍
Nikitta oprosti, tebe sam zaboravila. Super vijest je ovo. Neka ti je sa sricom. Puno pozdrava i drzi se ❤️
🤍
pobjega mi post.. haha Liora odlične vijesti :)
Mila st bas mi je zao... koliko si imala pokusaja u kbc, koji doktor, koja terapija .. sve me zanima da mozemo dat sto bolji savjet :***
Sortiraj odgovore
Najstariji