Draga Belaaa sad sam isla traziti sto je omfacolea, i samo cu ti reci da je moja sestra rodila sina kojemu cu crijeva bila izvan trbušne šupljine, i cijelu trudnoću joj ginekolog nije spomenuo nista o tome, moguce zato sto je imao prastari ultrazvuk pa tko zna da li je primjetio, iako kolika je mogućnost da je neprimjetno. Uglavnom isao je na operaciju odmah, pratila se prehrana prvih godina i eno ga sad desetogodisnjak, igra rukomet, nogomet, pravi frajercic tetin 🥰🥰 jedini podsjetnik ma to je maleni oziljak oko pupka.. Zato misli samo dobro i 🙏🏻 da bude sve ok..
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Cure dragecitala nisam nista samo da javim srceko kuca❤️🙏 anomalija na vratu se skroz smanjila Hvala ti Boze i slava 🙏🙏,ali omfacolea je jos tu mrvici joj pari veca ona i neki doktor su me gledali nisu vidjeli nigdje da je kakvi organ vani samo da je ta opna i spojena bas na pocetku pupcane vrpce i sada idemo jos malo za Zagreb i eto molimo Boga da sve bude ok sta on kaze i nalazi i onda idemo korak po korak dalje rekla je ona sve je u Bozjim rukama 🙏da samo hrabro i da cemo onda sve postepeno vidit i da se do 14,15 tj to zna i povuci🙏🙏🙏samo da kariogram bude ok🙏🙏
Hvala vam na podrsci na molitvama ,molite i dalje🙏 jer Bog je svemoguc!❤️
Moja bebica je tu nedam je i borit cemo se svim snagama,🙏🙏
Ako bude curica zvat ce se Marija na dragu Gospu a ako nude djecak bit ce Jošua sta znaci Bog nadopunjuje ❤️🙏🙏🙏
Ajme hvala Bogu ❤️ baš mi je drago, nadam se da si mirnija sad barem malo.. evo meni suze od sreće dosle
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Cure dragecitala nisam nista samo da javim srceko kuca❤️🙏 anomalija na vratu se skroz smanjila Hvala ti Boze i slava 🙏🙏,ali omfacolea je jos tu mrvici joj pari veca ona i neki doktor su me gledali nisu vidjeli nigdje da je kakvi organ vani samo da je ta opna i spojena bas na pocetku pupcane vrpce i sada idemo jos malo za Zagreb i eto molimo Boga da sve bude ok sta on kaze i nalazi i onda idemo korak po korak dalje rekla je ona sve je u Bozjim rukama 🙏da samo hrabro i da cemo onda sve postepeno vidit i da se do 14,15 tj to zna i povuci🙏🙏🙏samo da kariogram bude ok🙏🙏
Ako bude curica zvat ce se Marija na dragu Gospu a ako nude djecak bit ce Jošua sta znaci Bog nadopunjuje ❤️🙏🙏🙏
Sretno!! A sad malo da ti ometem misli, zar nije jošua židovsko ime a ne kršćansko? 😅😅
Ne i krscansko potjece iz loze Jospi jošua malo progulaj a i da je tako sam odlucila jer dok sam nekidan molila doslo mi to ima samo odjednom za djecaka a uvjek samse dvumila koje ime i nas dragi Isus je bio židov vjera moze biti vise ali svima nam je isto Bog jer on je to dao i stvorio!❤️🙏😁
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Angribrid evo link za biblijska imena ima znacenje jošua😁
https://biblija-govori.hr/biblijska-imena-2/
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Bela ❤️❤️❤️❤️❤️🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼🙏🏼 Sve će biti dobro. Bog je velik i dobar samo vjerujmo sve ovdje.
Cure, javio mi se odmah Keckstein, operacije ima, hotel pored daje popust za njegove pacijente, sad idem zvat hotel, a HZJZ sam poslala mail je li moguće da mi nalaz na Covid-19 bude isti dan gotov (planiramo 2 dana prije u Beč). Muž i ja bi se testirali i krenuli na put isti dan, obzirom da sutradan moram provesti na wc-u, čišćenje crijeva, pripreme prije operacije itd. Čekam njihov odgovor. Sve u Božje ruke, tako sam odlučila i tako će biti. I’ll keep you posted. 🥰 Još mi palac nije ozdravio, danas imam (nadam se) zadnje previjanje, sve na knap, nisam još ni pretrage za operaciju učinila, teško mi dok sam na štakama. Polako, dan po dan. I kako bude. 😊
Ma ti ces to sve nekako uspjet ugurat i rijesit, ne sumnjam! Super da se tako brzo javio i da ne odgadjaju nista... Samo se nadam da te nece zapast neko cekanje na granicama negdje npr.kod ludih Slovenaca 🙆♀️🙆♀️
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Sretno!! A sad malo da ti ometem misli, zar nije jošua židovsko ime a ne kršćansko? 😅😅
Ne i krscansko potjece iz loze Jospi jošua malo progulaj a i da je tako sam odlucila jer dok sam nekidan molila doslo mi to ima samo odjednom za djecaka a uvjek samse dvumila koje ime i nas dragi Isus je bio židov vjera moze biti vise ali svima nam je isto Bog jer on je to dao i stvorio!❤️🙏😁
Da, znam kad čitaju unazad cijelu lozu do mojsija. To citanje bude ma malu Gospu. Aaaaaali to je staro biblijsko židovsko ime koje se ne javlja na katolickom kalendaru, svejedno bit ce to jedini gusar jošua u cijelom omiškom zaleđu i šire🙂🙂
TirelessIvy jesi li to dobila u GreenIVF ranije termin ili u Bonnu ? Možda se i sretnemo :)))
endometrioza
Bela bas lijepe vijesti.. Drzimo fige da sve bude odlicno i da se rijesi ❤️ Marija ne bas lijepo ime a sve manje ga se daje...
Ja za curice imam imena al musko ime nikako na zelenu granu.. Sve sta mi se svidja, mojoj goroj polovici je uzas 😆
Angribrid evo link za biblijska imena ima znacenje jošua😁
https://biblija-govori.hr/biblijska-imena-2/
Ma slažem se da je biblijsko, a josip je ustvari kršćanska izvedenica imena jošua.
Bela bas lijepe vijesti.. Drzimo fige da sve bude odlicno i da se rijesi ❤️ Marija ne bas lijepo ime a sve manje ga se daje…
Ja za curice imam imena al musko ime nikako na zelenu granu.. Sve sta mi se svidja, mojoj goroj polovici je uzas 😆
Marija je* 🙃
Sortiraj odgovore
Najstariji