Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ruska1986
    02. Studeni 2020. 11:49

LucyLou

Hvala vam svima na rijecima podrske, curke moje!😘😘😘
    Uf, ne znam sto bih rekla, mislila sam da ce s vremenom postati lakse prihvatiti taj neuspjeh ali meni je sve teze. I sve vise gubim nadu😔
    Spremamo se za razgovor s doktorom da vidimo do cega je, trebamo li poraditi na kvaliteti js ili spermica, postoje li dodatne pretrage koje mozemo napraviti ili je to sve samo stvar srece i pravog trenutka. Tako da ako imate bilo kakav savjet, sto pitati i jos istraziti, bit cu vam zahvalna do neba❤️
    Lucija, znam, i slazem se s tobom - koliko god bolilo, bolje sada nego poslije…kako se ti osjecas?😘
    AuroraB, da, iza nas je jedna inseminacija i dva IVF postupka u kojima smo imali ukupno 5 transfera. Nazalost nemamo vise smrzlica, tako da kada se na to odlucimo, idemo sve ispocetka…
    Tinacrtica je vidljiva iz aviona!🎉🎊👏🏻Cestitam ti i od srca zelim da nastavi tamniti u narednim danim🙏🏻😉
    Sanjich, odlicno, sve ide svojim tokom i vjerujem da ce tako i ostati. Drzim ti fige na najjace🤞🏻😊
    MTB, ma ja vjerujem da ce beta sutra biti debela i socna, tako da nemoj se zamarati s crticom danas, ne moze ona tamniti tako brzo…😘
    Manemoj, drzim fige za svih 5 malaca, neka se svi lijepo oplode i rezviju u prekrasne bebice!🙏🏻🥰
    Nikitta, nadam se da ce ipak biti operacija kako je i planirano - od srca ti zelim da se cim prije rijesis bolova i pocnes disati punim plucima🙏🏻❤️

Stvarno mi je zao da nije uspjelo ovaj put.. Jesi se dogovorila sa njima gore da dodjes na dogovor za dalje ili ? Ja stvarno ne znam sta ti preporucit. Nista nisam koristila niti sam mislila da se ista treba koristit. Tek sam ovdje procitala sta se svasta moze pit! Al vjerovatno ce ti se javit iskusnije cure sa nekim dobrim savjetom.. Drz se i nema odustajanja!!!

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Nada 🍀
    02. Studeni 2020. 11:54

LucyLou žao mi je, nadam se da je sljedeći put dobitni 🙏🍀
    Miss pitala si za FET, ima dvije opcije. Prva je FET u prirodnom ciklusu, tada ti se prati ovulacija i 3-5 dana nakon ovulacije imas transfer, sve bez lijekova eventualno utrogestan.
    Druga opcija je FET u stimuliranom ciklusu, tu uzimaš estrogen tablete 3x na dan od drugog dana ciklusa, oko 12- og dana ciklusa počinješ uzimati utrogest i odeš na kontrolu, ako je endometrij dobro zadebljan oko 14-17 dana otprilike je transfer. Nastavljaš koristiti estrogen tablete i utrogest do 12 TT

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    02. Studeni 2020. 11:55

Cure drage citala nisam nista samo da javim srceko kuca❤️🙏 anomalija na vratu se skroz smanjila  Hvala ti Boze i slava 🙏🙏,ali omfacolea je jos tu mrvici joj pari veca ona i neki doktor su me gledali nisu vidjeli nigdje da je kakvi organ vani samo da je ta opna i spojena bas na pocetku pupcane vrpce i sada idemo jos malo za Zagreb i eto molimo Boga da sve bude ok sta on kaze i nalazi i onda idemo korak po korak dalje rekla je ona sve je u Bozjim rukama 🙏da samo hrabro i da cemo onda sve postepeno vidit i da se do 14,15 tj to zna i povuci🙏🙏🙏samo da kariogram bude ok🙏🙏
    Hvala vam na podrsci na molitvama ,molite i dalje🙏 jer Bog je svemoguc!❤️
    Moja bebica je tu nedam je i borit cemo se svim snagama,🙏🙏
    Ako bude curica zvat ce se Marija na dragu Gospu  a ako nude djecak bit ce Jošua  sta znaci Bog nadopunjuje ❤️🙏🙏🙏

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

• anaid
    02. Studeni 2020. 11:58

Cure evo mojih nalaza.
    Estrariola imam manje od 88 pmol/L (ri 0-921)
    Progesteron 18.2 nmol/L (2.3-56)
    Kolko sam malo uspjela vidjet i jedno i drugo strasno prenisko 😖😖
    I jos k tome pozitivni faltori trombofilije, eto onda se ja cudim spontanima 😑 bas sam u bedu

JA - 31, MM 34
    Radimo na bebi od 6/2019
    Prvi spontani: 7 TT bez kiretaže - 21.07.19.
    Drugi spontani: 9 TT, kiretaža - 09.07.20.

Ruska1986
    02. Studeni 2020. 11:59

Belaaa

Cure dragecitala nisam nista samo da javim srceko kuca❤️🙏 anomalija na vratu se skroz smanjila Hvala ti Boze i slava 🙏🙏,ali omfacolea je jos tu mrvici joj pari veca ona i neki doktor su me gledali nisu vidjeli nigdje da je kakvi organ vani samo da je ta opna i spojena bas na pocetku pupcane vrpce i sada idemo jos malo za Zagreb i eto molimo Boga da sve bude ok sta on kaze i nalazi i onda idemo korak po korak dalje rekla je ona sve je u Bozjim rukama 🙏da samo hrabro i da cemo onda sve postepeno vidit i da se do 14,15 tj to zna i povuci🙏🙏🙏samo da kariogram bude ok🙏🙏
    Ako bude curica zvat ce se Marija na dragu Gospu a ako nude djecak bit ce Jošua sta znaci Bog nadopunjuje ❤️🙏🙏🙏

💜❤💜❤💜❤💜❤ molimo 🙏

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

darliv
    02. Studeni 2020. 12:00

LucyLou zao mi je 😟 znam da je sad tesko, ali kad se glava malo odmori doci ce i snaga za dalje ❤️
    Manemoj 🤞🏻🍀 za party u labosu 😍
    Sanjich kolikoooo folikula 🥳 drzim fige da bude puno puno zrelih 🤞🏻😘
    Tina čestitam trudnice 🥰
    MTB trudna si i točka 😝
    Belaaa mislim na vas ❤️

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

Teja1408
    02. Studeni 2020. 12:03

Belaaa

Cure dragecitala nisam nista samo da javim srceko kuca❤️🙏 anomalija na vratu se skroz smanjila Hvala ti Boze i slava 🙏🙏,ali omfacolea je jos tu mrvici joj pari veca ona i neki doktor su me gledali nisu vidjeli nigdje da je kakvi organ vani samo da je ta opna i spojena bas na pocetku pupcane vrpce i sada idemo jos malo za Zagreb i eto molimo Boga da sve bude ok sta on kaze i nalazi i onda idemo korak po korak dalje rekla je ona sve je u Bozjim rukama 🙏da samo hrabro i da cemo onda sve postepeno vidit i da se do 14,15 tj to zna i povuci🙏🙏🙏samo da kariogram bude ok🙏🙏
    Ako bude curica zvat ce se Marija na dragu Gospu a ako nude djecak bit ce Jošua sta znaci Bog nadopunjuje ❤️🙏🙏🙏

💕💕💕

02. Studeni 2020. 12:05

Belaaa

Sretno!! A sad malo da ti ometem misli, zar nije jošua židovsko ime a ne kršćansko? 😅😅

Nada 🍀
    02. Studeni 2020. 12:08

Belaa hvala Bogu dragom da srce kuca, mali borac je to i molimo i dalje da se sve povuče i da se Marija ili Jošua rodi živ/a i zdrav/a. 🙏🙏🙏❤️

Samara
    02. Studeni 2020. 12:11

Belaaa, pa ovo su super vijesti! Znaci na vratu je nestalo, a na trbuhu jos moze nestati. Molim se da bude tako! Drzi se i sretno na drugom pregledu!! 

Ja:AMH 21, sve u redu
    MM: OAT visokog stupnja
    Poliklinika Škvorc 👍
    03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
    09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
    Prva beta 517, druga 1239🎉
    1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
    2.UZV- imamo ❤️
    It's a boy 👣👶💙

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.