manemoj, odlično je prošlo. Čekamo sutra.
MilaSt čekamo vijesti
Sanjich ajme da nas nisu čitali, čim mu se Pecotić pridružio, a i njega smo se dotakle
Belaaa nadam se da je sve ok prošlo kod doktorice
Tinaaa, imamo još jedan plus. Odlično, više pluseva nego minusa u zadnje vrijeme
manemoj, imamo moćnu petorku!!
Hvala na brzom javljanju. Navijamo za dobre vijesti sutra
💔💔💔
Danas mi je 12dc.. Znaci aspiracija ce bit na 14dc.. Jesam li rekla da nece bit transfera.. Idemo na freeze all..
Dosa je opet do mene dok san bila uzimala ljekove u sestre pa ona govori aha tu ih ima 5 na lijevom a on njoj na to. Ma zdenka to san ja odokativno ima tu svega.. Znate sta opustena sam samo molim boga da on bude na aspiraciji.. Nebitno ocu li ista trkeljat 😁
Ej super je to. Znas sta. Ja sam bila malo tuzna sta nije bio transfer odmah sad drugi put. Ali nakon sto sam iskusila obe verzije nekako mogi rec da mi je bolje sto nije bio odmah. Osjecam se nekako odmornije. Psihicki i fizicki. Bas kao da mi je samo tijelo odmorno i opusteno. I ja se super osjecam. Tako da 👍
Martina jesi ti odma znala da nece bit transfera ili naknadno? Ma sad u dobitni ti prva a ja te pratim... Nadam se da nece radi corone to stopirat za misec dva ali nema veze sta bude bude ❤️
manemoj, odlično je prošlo. Čekamo sutra.
MilaSt čekamo vijesti
Sanjich ajme da nas nisu čitali, čim mu se Pecotić pridružio, a i njega smo se dotakleBelaaa nadam se da je sve ok prošlo kod doktorice
Tinaaa, imamo još jedan plus. Odlično, više pluseva nego minusa u zadnje vrijeme
Bozma na tebe san mislila cijeli pregled.. Bilo je jos tu svega haha al ako cita ne zelim napisat da mi ne bi ocitao bukvicu na aspiraciji hahahha to cemo jednom na temi jesenske bebe... To garant ne citaju 😆😆
Sanjich, ili ako se sretnemo sljedeći mjesec u čekaoni . Sad kad kažeš, ja najradije više ne bi išla s obzirom da njih dva srećem više nego svoju dr.
sreća nose se maske pa neće vidjet ako se budem smijala i mijenjala boje
Nikitta, ima li kakvih novosti vezano za operaciju?
Nadam se da će nam Bela brzo javit dobre vijesti ❤️
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Cure evo ja se javljam još iz kreveta 😂
Ništa nisam osjetila, nisam buncala (nadam se)
Izvukli su ih 5. Sad mi je doktor bio i kaže da sam super bila 🥰 da je on baš zadovoljan. Ja sam pitala kakve su, rekao je da je u njih cijelo vrijeme polagao nadu i da su super. I embriolog je već bio. Kaže da je sutra oplodnja da će zvati. Odmah me pripremio da se može dogoditi da se ni jedna ne oplodi ali i da se svih 5 oplodi. Rekao da je muzev uzorak super. Najdraži moj pio profertil svaki dan iako mu je dobar nalaz od početka i prestao pušiti da imamo više šanse 🥰
Dobila sam pikicu jednu za uljepšavanje endometrija i rekli da bi ako sve bude ok transfer trebao biti ili u četvrtak ili u srijedu.
Sad čekam da dodjem sebi do kraja
Ma super! Odlicna vijest! 🤗
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Nadam se da će nam Bela brzo javit dobre vijesti ❤️
I ja cijelo vrijeme cekam...
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Kad se ide u FET kako to funkcionira? Ima li ikakvih inekcija, kad pocinje taj postupak uopce? Kad se obavi fet ,koji dan u mjesecu...nista bas ne znam o tome, a zanima me...
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
MTB ja sam sliku malo provukla kroz filtere i vidi se da je današnja malo tamnija!😊😊
Tina, super, čestitam!😍
LucyLou žao mi je zbog negativne bete. Nadam se da je idući dobitni 🤞
Bela uz tebe smo, javi nam se. Želim ti svu sreću ❤
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji