Danas mi je 12dc.. Znaci aspiracija ce bit na 14dc.. Jesam li rekla da nece bit transfera.. Idemo na freeze all..
Dosa je opet do mene dok san bila uzimala ljekove u sestre pa ona govori aha tu ih ima 5 na lijevom a on njoj na to. Ma zdenka to san ja odokativno ima tu svega.. Znate sta opustena sam samo molim boga da on bude na aspiraciji.. Nebitno ocu li ista trkeljat 😁
Iako zna biti tlaka to odgađanje, to ti je možda i bolje.
Imat ćeš hrpicu smrzlića, a i FETovi su ionako malo uspješniji od ETova.
💔💔💔
Danas mi je 12dc.. Znaci aspiracija ce bit na 14dc.. Jesam li rekla da nece bit transfera.. Idemo na freeze all..
Dosa je opet do mene dok san bila uzimala ljekove u sestre pa ona govori aha tu ih ima 5 na lijevom a on njoj na to. Ma zdenka to san ja odokativno ima tu svega.. Znate sta opustena sam samo molim boga da on bude na aspiraciji.. Nebitno ocu li ista trkeljat 😁
Ej super je to. Znas sta. Ja sam bila malo tuzna sta nije bio transfer odmah sad drugi put. Ali nakon sto sam iskusila obe verzije nekako mogi rec da mi je bolje sto nije bio odmah. Osjecam se nekako odmornije. Psihicki i fizicki. Bas kao da mi je samo tijelo odmorno i opusteno. I ja se super osjecam. Tako da 👍
Sanjich zasto mislis da nece bit transfera?? Mozda i oce,ne mozes to znat. .ne znaci da ako ima puno folikula da su svi zreli i ne znaci da ces imat hiper. . kakve si nove ljekove uzimala? Ko ce ti dat stopericu?
Mogu 😁 reka mi je da idemo na freeze all i da ne dajen stopericu
Ma ja san sritna jer je odgodjeno bas sam mu i rekla.. Tolko sam cekala nek bude sve polako i kako triba 🤞🤞
Sanjich zasto mislis da nece bit transfera?? Mozda i oce,ne mozes to znat. .ne znaci da ako ima puno folikula da su svi zreli i ne znaci da ces imat hiper. . kakve si nove ljekove uzimala? Ko ce ti dat stopericu?
Mogu 😁 reka mi je da idemo na freeze all i da ne dajen stopericu
Aaa reka ti je ..nisan skuzila...super onda..ionako su fetovi uspjesniji i ti ces biti odmornija...kad se onda radi trasnfer? Iduci mjesec odma ili? Kako to ide?
👸32🤴36
4god pokusavanja
Amh21, hsg-sve prohodno,spermiogram -Normo
*Idiopatska neplodnost*
KBC Split ,dr.Mršić
06/20 AIH - nesupjesno
07/20 AIH -neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧 14.11 transfer trodnevnih 2xosmostanicne
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12
LucyLou, baš mi je žao... vidim tvoj potpis nije baš kratak, ali očito još moraš malo pričekati dok se ne pojavi onaj pravi embrij koji će te baš jako jako željeti i zadržati se. Imaš je još pingvinića?
Sanjich bez štoperice? To pak nisam još čula :) Super super, samo nek su ti stanice lijepe, zdrave i debele :D
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Cure evo ja se javljam još iz kreveta 😂
Ništa nisam osjetila, nisam buncala (nadam se)
Izvukli su ih 5. Sad mi je doktor bio i kaže da sam super bila 🥰 da je on baš zadovoljan. Ja sam pitala kakve su, rekao je da je u njih cijelo vrijeme polagao nadu i da su super. I embriolog je već bio. Kaže da je sutra oplodnja da će zvati. Odmah me pripremio da se može dogoditi da se ni jedna ne oplodi ali i da se svih 5 oplodi. Rekao da je muzev uzorak super. Najdraži moj pio profertil svaki dan iako mu je dobar nalaz od početka i prestao pušiti da imamo više šanse 🥰
Dobila sam pikicu jednu za uljepšavanje endometrija i rekli da bi ako sve bude ok transfer trebao biti ili u četvrtak ili u srijedu.
Sad čekam da dodjem sebi do kraja
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
LucyLou, baš mi je žao… vidim tvoj potpis nije baš kratak, ali očito još moraš malo pričekati dok se ne pojavi onaj pravi embrij koji će te baš jako jako željeti i zadržati se. Imaš je još pingvinića?
Sanjichbez štoperice? To pak nisam još čula :) Super super, samo nek su ti stanice lijepe, zdrave i debele :D
Mozda sam ja krivo rekla.. Danas so dajem neki decaptiyl ili tako nesto.. A onu stopericu vracan u utorak njima.. Sve mi je bas detaljno objasnio i ponudio mi je izbor.. Ako nastavimo kako smo planirali rekao je kad mi da hcg stopericu onda ce mi nastavit rast i bujat jajnici i onda se smire i ako ostanem T to je dodatni hcg i jajnici mogu opet pocet bujat..
To me podsjetilo na pitanje od jutros od nase drage MTB.. Tako da ako osjecas jajnike moze bit samo jer ti hcg raste.. Nista strasno prati samo da ne bude jače... Pij vode dosta...
Drugi izbor je taj decaptiyl koji ce mi blokirat bujanje daljnje i napravit cemo aspiraciju zamrznuti ih i onda dogovorit transfer za drugi neki mjesec..
Ta opcija mi je draza i radi posla i svega da ne moram na bolovanje i to.. Volin svoj posao i bas ga zelim zadrzat.. Pogotovo sad kad je ova corona i situacija sjebana opcenito u drzavi.
Cure evo ja se javljam još iz kreveta 😂
Ništa nisam osjetila, nisam buncala (nadam se)
Izvukli su ih 5. Sad mi je doktor bio i kaže da sam super bila 🥰 da je on baš zadovoljan. Ja sam pitala kakve su, rekao je da je u njih cijelo vrijeme polagao nadu i da su super. I embriolog je već bio. Kaže da je sutra oplodnja da će zvati. Odmah me pripremio da se može dogoditi da se ni jedna ne oplodi ali i da se svih 5 oplodi. Rekao da je muzev uzorak super. Najdraži moj pio profertil svaki dan iako mu je dobar nalaz od početka i prestao pušiti da imamo više šanse 🥰
Dobila sam pikicu jednu za uljepšavanje endometrija i rekli da bi ako sve bude ok transfer trebao biti ili u četvrtak ili u srijedu.
Sad čekam da dodjem sebi do kraja
❤️❤️❤️🤞🤞🤞🤞😘
Sortiraj odgovore
Najstariji