Sanjichjel i ti ideš danas na UZV?
Ova runda će biti dobitna za tebe i Mattan🍀🍀🤞🤞
Ja imam neke točke na ulošku kakve dosada nisam nikad vidjela… Sinoć nisam stavila terapiju jer me ta početna fleka obeshrabila, kao što ću forsirati neispravan embrij da se drži, najbolje da ode čim prije. Ujutro sam se predomislila jer m je test potamnio jako, pa sam opet stavila utriće i popila duphostone. Ne znam.. mučenje kakvo ima biti. Sad znam kako je biloMisscijelo ovo vrijeme, a ona je bar imala dobru betu i imala se čemu nadati.
https://ibb.co/t2t25Sj evo test od jutros..
Draga ovo nije biokemijska da ti je ostao onako svijetao od neki dan tj ista crta onda bi bio .🤞🤞🤞🙏🙏🙏
Točkasto krvarenje je tipicno za implatacijsko . 😘🥰🤗
Ajme aurora ja san na iglama i jedva cekan da se beta udupla 🤞❤️ ovo je kao MISS skroz neizvjestan pocetak, ja se nadam da se sta manje stresiras i sta vise opustas i da ce ovo bit ono cudo 🌟🌟🌟
Aurora tvoj test od prije dva dana i jutros.
Znaci noge na kauc i odmaraj a mi ce mo molit za tebe🥰🥰🥰🤗🙏🙏🙏
https://ibb.co/5kPd0SW
Dobro jutro, cure! Sretno danas svima, u kojoj god fazi bile!
Aurora, stvarno ne znam jer nikad nisam imala biokemijsku trudnocu ali ovaj test je stvarno taman.. on ne postaje svijetliji neg tamni... Sad ne znam dal je to zato sta ti je dr rekao da ce beta rast, ali svejednooo... Jedva cekam tvoju trecu betu pa kakva god bila! ❤💜
Lala, cestitke na predivnoj beti 🤗🤗
Nikitta, ne znam sta da ti drugo kazem osim da se drzis! Ako ti treba vremena da se maknes odavde, samo daj! Ali nemoj zbog nas i zbog misljenja da nas opterecujes svojim problemima, to nemoj ni pomislit! Niti u jednom trenu.. Nilig me opterecujes i da postoji ikakav nacin da ti pomognemo, pomoci cemo ti. 💜❤ racun OBAVEZNO ostavi, uplatit ce svatko koliko moze i nitko nece bit kruha gladan, a tebi ce puno znacit... 😘😘😘❤💜❤💜❤💜 i pliz, nemoj se ustrucavat. Stvarno sam ovdje stekla dojam da smo uvijek spremne pomoci jedna drugoj, pa bilo to toplom rijecju ili financijski, kako god...
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Aurora tvoj test od prije dva dana i jutros.Znaci noge na kauc i odmaraj a mi ce mo molit za tebe🥰🥰🥰🤗🙏🙏🙏https://ibb.co/5kPd0SW
Slazem se! 💪🏻💪🏻💪🏻💪🏻
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
Autora test lijepo tamni, jedva čekamo betu 🥰
Sretno svim curama danas 😘😘😘
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Lala čestitam na super beti
Nikitta cure su sve rekle, ti si naš dobri duh i podrška do neba, mislim da snažniju osobu u životu upoznala nisam. Nadam se da nas nećeš napustiti ali ako se odlučiš maknuti na neko vrijeme shvaćam i to. Želim ti svu sreću ovoga svijeta i da ti 2021. donese puno lijepih stvari. Što se doprinosa za operaciju tiče, sve smo tu za tebe i svaka će vjerujem izdvojiti koliko može a ti se ne ustručavaj to zatražiti od nas
Sretno svim curama koje danas gledaju svoje bebice, željno iščekuju pozitivne bete ili su u bilo kojoj drugoj fazi postupka.
🧔42 👱♀️39
MPO - FET 10/2020 - vraćena jedna blastica, beta divna
4.11. UTZ - GM s EO 9. 2 mm, kuca nam ❤️
Mama i tata jedva čekaju upoznati svog dečkića💙
Aurora tvoj test od prije dva dana i jutros.Znaci noge na kauc i odmaraj a mi ce mo molit za tebe🥰🥰🥰🤗🙏🙏🙏https://ibb.co/5kPd0SW
Tek sam sad ovo skužila, Aurora ovaj test od jutros je divan, i velika razlika od prije dva dana. Na prestaj sa terapijom ni slučajno, odmaraj i sutra vadi betu ponovo.
🧔42 👱♀️39
MPO - FET 10/2020 - vraćena jedna blastica, beta divna
4.11. UTZ - GM s EO 9. 2 mm, kuca nam ❤️
Mama i tata jedva čekaju upoznati svog dečkića💙
Bajo, Ruska, WomenName, Olivera test neupitno tamni, ali realnost je da su šanse male. Doktor mi je isto objasnio i potvrdio da se ne nadam jer su šanse gotovo nikakve. Samo se nadam da se neće nešto dodatno komplicirati, nek ode u miru i sa mengom i to čim prije😌 Koliko god sad to grozno zvuči... Sutra ponavljam betu.
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Aurora ovo je vrhunska crta, znam tocno kako se osjecas, uzasano je to iscekivanje i neizvjesnost...nakon ovakve crte i ti se imas cemu nadati, vjeruj mi..samo odmaraj i uzmiaj terapiju, ne mrdaj iz kreveta!! A mi molimo za tebe 🙏❤️ oces sutra vadit jos jednu betu?
Nikkita odmori,uzmi si vremena koliko god trebas, a definitivno trebas predah i znas da smo mi tu za sta god je pptrebno ..moralna ili financijska pomoc,samo se javi
Sretno svima danas!
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Bajo, Ruska, WomenName,Olivera test neupitno tamni, ali realnost je da su šanse male. Doktor mi je isto objasnio i potvrdio da se ne nadam jer su šanse gotovo nikakve. Samo se nadam da se neće nešto dodatno komplicirati, nek ode u miru i sa mengom i to čim prije😌 Koliko god sad to grozno zvuči… Sutra ponavljam betu.
Ma ne, kuzim ja tebe! Realna si i to je super.. I nije da ti sad zelimo davat neke lazne nade, daleko od toga! Nego samo komentiram da se nikad nisam susrela sa testom koji tamni u ovakvoj situaciji. Ali mozda je povezano sa tim sta su ti rekli da ce beta rast 🤷🏻♀️ stvarno ne znam... I ako vec mora otic, i ja ti zelim da se to sto prije rijesi i prodje 💜❤
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
Asthenoteratozoospermia
Sortiraj odgovore
Najstariji