SBjelis, koje si ti osvježenje, baš mi je drago da si se "ukopčala", trebala mi je takva jedna.*.Women_name.*, a hvala ti, baš mi znači.
Nina89, čini mi se da vidim nešto, ali ja sam se već dokazala kao jedna od ćoravijih ovdje.
Držim fige da lijepo tamni.
A što se rasprava o tome koji test valja tiče, budimo realni. U vrijeme kad normalne žene rade testove, svi testovi su pozitivni ako imaju biti pozitivni. S obzirom da smo mi ovdje nakupina nenormalnih žena koje se testiraju prije transfera (ja sam vadila betu par dana nakon transfera), onda su svi ti testovi na razini babe gatare - svakoj odgovara drugi, i hrpa ih pokazuje polurezultate jer realno - nije baš da imaju šta pokazati. E sad, da s njima mjerimo razinu ludila u našim glavama, bile bi debele crturine - duplo deblje od kontrolne.
Hahaha e ovo je najrealniji odgovor za sve nas koje brzamo 🥰😁 ali ti si me baš dans nasmijala sa ovim komentarom za svoju ranu betu 😂
E sad koliko će moja biti realna 9dnt… Ali definitivno bi neki broj morao biti ako ima trudnoće. Ako nema onda mi džaba svi testovi svijeta da bi crticu hvatala.
Meni se danas ovaj moj Clearblue činio neispravan jer je crta tanka i čudnjikava a Müller poslije toga bijel ko snijeg ❄ 🙄🙄🙄🙄
Trebala bi pročitat na uputama muller ovog testa kolika je osjetljivost. Od ovog clearblue koji si ti radila. To je najosjetljivijih CB test i pokazuje betu od 10.
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Leptirica90 hvala ti na ivf ste isli u petrovu ili privatno?
AuroraB izgleda malo mrko na slikama samo da ne bude odmah negativan
MTB drago mi je da si kliknula sa doktorom 😊 odmah sve nekako djeluje pozitivnije
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
SBjelis, koje si ti osvježenje, baš mi je drago da si se "ukopčala", trebala mi je takva jedna.*.Women_name.*, a hvala ti, baš mi znači.
Nina89, čini mi se da vidim nešto, ali ja sam se već dokazala kao jedna od ćoravijih ovdje.
Držim fige da lijepo tamni.
A što se rasprava o tome koji test valja tiče, budimo realni. U vrijeme kad normalne žene rade testove, svi testovi su pozitivni ako imaju biti pozitivni. S obzirom da smo mi ovdje nakupina nenormalnih žena koje se testiraju prije transfera (ja sam vadila betu par dana nakon transfera), onda su svi ti testovi na razini babe gatare - svakoj odgovara drugi, i hrpa ih pokazuje polurezultate jer realno - nije baš da imaju šta pokazati. E sad, da s njima mjerimo razinu ludila u našim glavama, bile bi debele crturine - duplo deblje od kontrolne.
O tome koji test valja.. TOP!
Nadam se da netko suplja sabrana djela MTB. Ono.. Seh i festival pisanja. Mozda i seriju usnime u Hollywoodu. Samo junakinje neće biti u 30-ima i traziti frajere/ Facu, već u 40-tima i pisati trakice u nadi da su trudne. Da, zapravo, vidiš.. To je smisleni nastavak, wow
MTB mi u 40ima smo svast prosle, skontas da je samo u smijehu spas
oharascarlett14@gmail.com
Sunny_, draga, a zašto bi tebi bio negativan? Pa mlada si, tek ste krenuli, nemate gadnu dijagnozu (muž je tu manje bitan, ti si bitna). Da nema takvih kao ti, on ne bi imao pozitivnu statistiku.
SBjelis, da, da se ne smijem, skakala bih odmah sa najviše zgrade u Zagrebu, što baš i nije neka strašna visina. Više bi me bilo strah da ću preživjeti, nego samog pada.
A pišanje, fuj fuj kako ja to mrzim. Popišam sebe, susjeda, susjedovu mačku, a čašica i test čisti i suhi kao da su tek izašli iz dućana.
Nego, nisi pisala u kojoj klinici si? Ima li štogod zgodnih biologa tamo?
💔💔💔
MTB, ovo sve zvuči odlično. Ovako kad čitam vaša iskustva i ove dosta detaljne konzultacije već neko vrijeme se razmišljam da možda nazovem par klinika i pokušam dogovorit da im uplatim konzultacije i pošaljem mailom nalaze i da to doktor na miru pogleda pa da mi napiše odgovor ili da se čujemo pa da mi kaže svoje mišljenje, ima li tu uopće smisla išta pokušavat sa svojim stanicama, s kojom terapijom, što bi mogla uzimat da hormone bar malo sredim. Čak mi se to čini kao najbolja opcije jer su u tom slučaju prisiljeni pogledat nalaze. Ovako manje više kod koga sam god bila svi su išli sa istom terapijom kao prethoni, nitko nije ništa mijenjao, osim sadašnje dr
MTB, ovo sve zvuči odlično. Ovako kad čitam vaša iskustva i ove dosta detaljne konzultacije već neko vrijeme se razmišljam da možda nazovem par klinika i pokušam dogovorit da im uplatim konzultacije i pošaljem mailom nalaze i da to doktor na miru pogleda pa da mi napiše odgovor ili da se čujemo pa da mi kaže svoje mišljenje, ima li tu uopće smisla išta pokušavat sa svojim stanicama, s kojom terapijom, što bi mogla uzimat da hormone bar malo sredim. Čak mi se to čini kao najbolja opcije jer su u tom slučaju prisiljeni pogledat nalaze. Ovako manje više kod koga sam god bila svi su išli sa istom terapijom kao prethoni, nitko nije ništa mijenjao, osim sadašnje dr
Dakle, ja vjerujem da svi oni (privatnici) zvuče dobro na konzultacijama. Meni su ovo konzultacije sa petim MPO doktorom, i svi su zvučali jako dobro (samo sam s nekima kliknula više, a sa nekima manje). Ono što mi se kod ovog, između ostalog, svidjelo je to što je rekao da se on slaže s Einsteinom - da samo budala radi istu stvar iznova i iznova i očekuje drugačije rezultate. I odmah je obrazložio zašto on ne bi imao istu stimulaciju kao u Beti i kako bi on to napravio - ne zato što pljuje po njima, nego zato što se iz svakog postupka može nešto naučiti i idući put napraviti bolje.
💔💔💔
MTB vidim da ste kliknuli. Zakon! Ja bih ostala, cini mi se da tu imas perspektivu i za za back up muža.
Salim se. I meni se svidja :) zvuči otvoren. Mislim, ne otvoren, nego otvoren kao komunikativan, iskren i to.. Vezano za godine.. Da one su faktor, ali samo 1 od... Netko ima 26, ali ima lose nalaze... I tak, jezi ga, nitko nema FULL. A i taj koji ima, vjerojatno ne ganja dijete, već nesto drugo u cem ima mana. Brijem, to je neki test.. test koliko nesto zaista zelimo. ako zaista zelimo jako, jako, onda cemo se potruditi jako, jako :)
Odlične vijesti, MTB! Ovo je divan početak, jedva čekam nastavak.
Ili, neki novi komentar, za početak
oharascarlett14@gmail.com
MTB joj ne znam baš me strah tih prvih konzultacija, svašta sam čitala po netu...naravno al imaš pravo. Sve cemo im mi jos više poboljsati statistiku
Leptirica90 hvala i uživaj u trudnoći
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji