Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tigrica
    22. Prosinac 2020. 17:47

SBjelis

Hvala Tigrica

Nema na cemu. 

16.02.2022.- termin curica 💞
    17.02.2022 došla moja Maza❤

22. Prosinac 2020. 18:37

Nikitta, taj Visane, je li on djeluje slicno kontracepciji? A za doktora, da ga probas kontaktirat preko klinike? Mozda ima kakvu virozu ili nesto, sigurno ce ti u klinici rec zasto se ne javlja
    A za konzultacije bi najprije pricekala betu, pa tek iza nove probala dogovorit konzultacije mailom ili videopozivom bas ove koje si nabrojala i mozda jos Betu jer je preko hzzo. Nekako me bas zanima sta ce Alebic rec, a sad kad toliko cure pisu o Grbavcu i to me zanima

AuroraB
    22. Prosinac 2020. 18:54

Bozma mislim da u Poliklinici IVF je moguće odraditi konzultacije telefonski, upravo zbog korone... Svakako nazovi i pitaj, pa budeš zadovoljna s time što si probala i van Splita.
    MTB drago mi je zbog ugodnih konzultacija, najviše zbog toga što inače preferiraš doktorice, a sada su ti dobro sjele i kod doktora...to je definitivno plus👍 Daj mi samo reci, a da ne idemo previše u detalje, da li su zamjerke koje imaš upućene prema ostalom medicinskom osoblju? Ako da, onda ću znati na što/ koga si mislila. 🙃

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

• *.Women_name.*
    22. Prosinac 2020. 19:02

MTB mi smo se već dogovorile, i nema druge opcije. Ovo prvo jje kao i kod mene bilo samo slučajna greška, a drugo će bit dobitna beba. Za tebe baš to znam 🥰
    Manemoj hahahahha muž ti je baš pun inspiracije, ima smisla 😂😂😂 koliko o toj beti govorimo. Možda ono Elizabeta, Beta 👌😁
    Bozma i ja mislim da bi možda mogla pokušati s nekim od Klinika u Zg, nije se jednom desilo da je promjena bila do bitna 🤞
    Nikitta vidjela sam da, da je Austrija opet u lockdown, ali eto nekako se nadam nakon tih svih zatvaranja da će doc rezultati nakon par tjedana pa da će se stanje popraviti. 😁😘

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

Lucyinthesky
    22. Prosinac 2020. 19:20

MTB super za konzultacije i drago mi je da je ispunio tvoja očekivanja 👍
    Meni se iskreno malo zgražao na stvari koje su mi rekli/napravili prije,ali trudio se i tu bit pristojan.
    Slažem se da su svi oni na konzultacijama divni i na kraju mislim da treba vjerovat onom svojem nekom feelingu.
    Bit će to sve kaj god da se odlučiš,imam za tebe super feeling 💪

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

Lucyinthesky
    22. Prosinac 2020. 19:22

Progutala *super u zadnjoj rečenici 🤦‍♀️

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

22. Prosinac 2020. 19:33

Ma ionako ne mogu sad nigdje van drzave, tj mogu ali nezgodno je to sve, em nema letova, pa test na koronu ne stariji od 72 sata za ulazak u drzavu, tko zna bi li docekala nalaze do leta, a tek stres hoce li bit negativni, a vec masno platili avionske karte, pa onda opet test za ulazak u HR. Pa putujes 10 sati i kad dodjes tamo nemas gdje ni pojest nesto jer je sve zatvoreno. Pa eto da bar odradim konzultacije da vidim imaju li sta korisna rec, mozda ce i oni rec da za mene sa ovakvim hormonima IVF sa mojim stanicama nema smisla, a mozda predloze nesto sto ima smisla. Kako bude, sad mi je ionako svejedno.
    Miss, Mila…cure iz ST koliko ste uputnica dobile sa otpusnim pismom?

Tuma
    22. Prosinac 2020. 19:53

Lala ajme koja crta! Super!😍
    Nina vidim i kod tebe sjenu, nadam se da ce lijepo tamniti!🙏
    Vučica bas lijepo, taman za Bozic i Novu godinu lijepe vijesti😍
    Dada i Aurora ja mislim da bi stoperica vec trebala do sad izaci i da bi crtice trebale biti od trudnoce, al nazalost ne mozemo znati.... Dada, sretno na vadenju bete sutra🤞  nadam se sa cete imati lijepe vijesti za Bozic🙏
    MTB super zvuci dr. Grbavac po ovome, realan, pristupacan, sve lijepo detaljno objasni, razlozi... svida mi se....
    Nikitta nadam se da ces uskoro moci u Austriju to vise rijesiti, ta tvoja prica stvarno treba sto prije sretan kraj!
    Lucija ako citas, nadam se da se vratis kad se malo odmoris od svega😊
    Btw, stigao nalaz pcr-a sa zarazne od danas i mamin muz je negativan! Napokon se druzim sa svojom obitelji🥰🥰🥰

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

• *.Women_name.*
    22. Prosinac 2020. 19:59

Tuma

Lala ajme koja crta! Super!😍
    Nina vidim i kod tebe sjenu, nadam se da ce lijepo tamniti!🙏
    Vučica bas lijepo, taman za Bozic i Novu godinu lijepe vijesti😍
    Dada i Aurora ja mislim da bi stoperica vec trebala do sad izaci i da bi crtice trebale biti od trudnoce, al nazalost ne mozemo znati…. Dada, sretno na vadenju bete sutra🤞 nadam se sa cete imati lijepe vijesti za Bozic🙏
    MTB super zvuci dr. Grbavac po ovome, realan, pristupacan, sve lijepo detaljno objasni, razlozi… svida mi se….
    Nikitta nadam se da ces uskoro moci u Austriju to vise rijesiti, ta tvoja prica stvarno treba sto prije sretan kraj!
    Lucija ako citas, nadam se da se vratis kad se malo odmoris od svega😊
    Btw, stigao nalaz pcr-a sa zarazne od danas i mamin muz je negativan! Napokon se druzim sa svojom obitelji🥰🥰🥰

Baš mi je drago, uživaj sa svojima 🥰❤️

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

22. Prosinac 2020. 20:17

Lala1982

https://ibb.co/dPs13MS

Očito je danas nešto divlje u zraku, jer sam i ja usred dana otišla popiškiti jedan One Step 10miU/mL.
    Danas mi je 6 dan transfera 2 peterodnevne mrvice u prirodnom ciklusu, od transfera samo utrići. E sad, da li je test glup i pokvaren i ništa od toga ili se nešto događa, otkrit ću s betom 28-og. A do tada imamo festival pišanja 😂😂
    Nema me tu baš često , leđa me bole pri dnu i osjećam se kao invalid, samo sam na boku i blejim u Netflix 🙈 Neda mi se tipkati na mob, a preko laptopa mi je neugodno radi leđa.
    SBjelis, dobro dosla i čim prije otišla. Ne znam zašto, ali od tvog prvog posta tvoj nick čitam kao Snješko Bjelić - ne pijem i ne drogiram se , samo utrići😂
    Nemam trenutačno snage svaku poimenice čačnuti , ali čitam vas, pratim vas, veselim se i tugujem s vama. ❤🥰
    Bozma i Blacky89 , vas imam posebno na oku 🥳

Opa Miki, imamo još jednu crtu, i to dobru s obzirom da nije prva jutanja. Zašto ti je transfer bio bolan, kakvo probijanje maternice? Šta je to?
    Toliko ste se danas raspisale o testovima da sam čitav dan u napasti

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.