Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    vuky
    22. Prosinac 2020. 13:04

Leoni jesam, razmisljala sam o psihologu, citam  dosta tih knjiga( psiholoskih ) i nastojim se ubaciti u pozitivu, no nikako da to upali kad krene sve vezano uz mpo .... da imam psihologa tu blizu, vjerohatno bi isla- no do bilo kamo mi treba minimum sat i pol voznje i mislim da bi izludila da idem jednom tjedno- a meni bi trebalo bar 10x da uopce steknem povjerenje u osobu ( online i preko videopoziva nebi ) 

Matkiša 😎
    22. Prosinac 2020. 13:22

Nikitta a miša mu 😵 Sto čuda, bez prestanka...

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

sbjelisi
    22. Prosinac 2020. 13:26

Nikitta ja nikako ne mogu uhvatiti tvoje akcije..
    Zelim ti iskreno od srca da u 2021 ostvaris svoje sanje ❤

oharascarlett14@gmail.com

• Vučica
    22. Prosinac 2020. 13:39

Drage moje, evo obavljen prvi uzv nakon poz bete. Trudnoca je 5+3, vidi se gv i žv, bez eo ali jos je prerano. Slijedeci uzv 30.12. u nadi da cemo cuti ❤️
    Vama, mojim dragim lavicama, zelim sretne i opuštene blagdane. 😘

Poliklinika IVF, 2. Ivf uspješan - cekamo dečkića 💙
    [/url
    Stize nam decko💙

manemoj
    22. Prosinac 2020. 13:47

Vučica

Drage moje, evo obavljen prvi uzv nakon poz bete. Trudnoca je 5+3, vidi se gv i žv, bez eo ali jos je prerano. Slijedeci uzv 30.12. u nadi da cemo cuti ❤️

Super vijesti ❤️❤️❤️

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

• *.Women_name.*
    22. Prosinac 2020. 13:47

Vučica

To ti je super nalaz za te tjedne, želim ti da se tako i nastavi ❤️

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

sbjelisi
    22. Prosinac 2020. 13:48

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaw Vucica ❤
    Cure, ja ne mrdam odavde dok sve i do jedna od vas ne prijavi ovdje trudnocu ❤
    Nije lako, ima sto ako.. I svaka savladana stepenica nas veseli. I to je u redu. Da bude folikula, pa da narastu dovokjne velicine, da u njima bude js, da js bude kvalitetna, da ih se sto vise oplodi, da se uhvati, da izdura... Bilo mi je bas tesko kada sam krenula i vidila cijeli taj popis... Koliko AKO. A ja skoro 41... Em zalihe nisu vise bajne, em godine lete... I onda svaki ako koji prodje test je veselje.. Jedan manje 😋 Nema nego sitnim koracima. Grlim vas sve, nedajte se. Veselim se citati vas, predivne ste 😍😎😋

oharascarlett14@gmail.com

🌸TiKiDi🌸
    22. Prosinac 2020. 13:51

Vučica cestitam, mi smo dan razlike pa se pratimo 😉
    Nikitta za sve sto si rekla ❤️

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

• *.Women_name.*
    22. Prosinac 2020. 13:58

Nikitta nadam se da će ti brzo bit bolje. Evo po svemu ovih dana ova pandemija će padati, pa se nadam da će se i brzo otvoriti granice, te da ćeš ti brzo moći na operaciju 😘

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

Lucyinthesky
    22. Prosinac 2020. 14:02

manemoj hvala što misliš na mene draga 😊
    Nisam sjajno, ali nadam se da ide na bolje, temp nemam, ali sam grozno iscrpljena. Najmanji napor (npr išla sam pokušat stavit neke lampice, ukrase) mi je nemoguća misija, preznojim se, bole me svi mišići i uglavnom mogu samo ležati. Ovaj virus definitivno nije igra i sve se više pitam da li će ostavit posljedice i kakve.
    Nadam se da će ti se stres level smanjiti i da će na kraju beta ispast super 🤞❤️
    Vezano za testove. Meni je prvi tjedan prošao u tim bolovima bubrega i mjehuru i nisam uspjela taj transfer ni doživjeti.Nakon toga krenula je nada i plan da bi napravila test u neko realno vrijeme(čitala prvu stranicu 😁). Kada sam počela krvarit, znala sam da je gotovo, poznajem svoje tijelo i nažalost vjerujem da neću prokrvariti jedino kada/ako budem trudna.Test sam napravila reda radi i odlučila ne vadit betu koju i da sam drugačije odlučila ne bi ni mogla jer sam u međuvremenu završila u izolaciji.U prvom postupku  gdje su mi betu zakazali skoro 3 tjedna od transfera, test sam reda radi napravla 2 dana prije(tada sam se još nadala da je krvarenje implantacijsko ili šta god).
    Hoću reći da meni to testiranje vrlo brzo nakon transfera nije jasno i definitivno nije za mene, ali tko voli neka radi, ne vidim razlog zašto bi nekoga smetalo ili ne smetalo ili bilo nekakav pritisak 🤔Sjene, ne sjene, ovo ono, nije to sport za mene, što ne znači da nije za nekog drugog.

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.