MTB, ovo sve zvuči odlično. Ovako kad čitam vaša iskustva i ove dosta detaljne konzultacije već neko vrijeme se razmišljam da možda nazovem par klinika i pokušam dogovorit da im uplatim konzultacije i pošaljem mailom nalaze i da to doktor na miru pogleda pa da mi napiše odgovor ili da se čujemo pa da mi kaže svoje mišljenje, ima li tu uopće smisla išta pokušavat sa svojim stanicama, s kojom terapijom, što bi mogla uzimat da hormone bar malo sredim. Čak mi se to čini kao najbolja opcije jer su u tom slučaju prisiljeni pogledat nalaze. Ovako manje više kod koga sam god bila svi su išli sa istom terapijom kao prethoni, nitko nije ništa mijenjao, osim sadašnje dr
Navijam da to učiniš, jer realno svi u st su ista struja, pa čisto neko drugi način razmisljanja da pokušaš. Ja isto, ako Bog da, planiram tu jos malo, ako ne uspije, pa nije zg preko svijeta.
SBJelis, jesi ti vidjela njihovog biologa? Ne bih ga za muža, mislim da je malo mlad, ali kao boy toy bi dobro došao.
A i MM je rekao da će on priznati kao svoje sve što ja rodim, tako da možda mogu dobiti i gratis donaciju.
Vidjet ću još, kao što rekoh, bila sam ja zadovoljna i u Beti (osim na kraju), pa ako mi oni daju besplatno...ipak je to 15kkn, a tko zna koliko će mi postupaka trebati.
Sunny_, naravno da te strah. Ja sam dobila par kila od nekretanja i tugovanja u zadnjih mjesec dana i dio mene je bio uvjeren da će me izbaciti naglavačke vani jer sam predebela i prestara (a znam da nisam, ali jebiga, strahovi rade svoje). Scenariji ti samo rastu u glavi, i onda dođeš na konzultacije, doktor priča sa tobom kao s ljudskim bićem, a ti bi se najradije bacio ničice, rasplakao se i zahvalio mu što te primio. A moraš glumiti odraslo žensko biće koje je sposobno biti majka i koje je zainteresirano i kakti ima neka pitanja
Odradila 5 prvih konzultacija, na ovima sam čak ličila na čovjeka. Ne ženu, ali čovjeka.
💔💔💔
MTB, ovo sve zvuči odlično. Ovako kad čitam vaša iskustva i ove dosta detaljne konzultacije već neko vrijeme se razmišljam da možda nazovem par klinika i pokušam dogovorit da im uplatim konzultacije i pošaljem mailom nalaze i da to doktor na miru pogleda pa da mi napiše odgovor ili da se čujemo pa da mi kaže svoje mišljenje, ima li tu uopće smisla išta pokušavat sa svojim stanicama, s kojom terapijom, što bi mogla uzimat da hormone bar malo sredim. Čak mi se to čini kao najbolja opcije jer su u tom slučaju prisiljeni pogledat nalaze. Ovako manje više kod koga sam god bila svi su išli sa istom terapijom kao prethoni, nitko nije ništa mijenjao, osim sadašnje dr
Navijam da to učiniš, jer realno svi u st su ista struja, pa čisto neko drugi način razmisljanja da pokušaš. Ja isto, ako Bog da, planiram tu jos malo, ako ne uspije, pa nije zg preko svijeta.
I ja navijam.
oharascarlett14@gmail.com
MTB baš zvuci dobro. Volim takve doktore, i svidja mi se to što nije pljuvao po Beti nego rekao što bi on drugačije. Bezveze su mi ovi koji pljuju jer svi oni imaju neuspjehe iza sebe pa ono.. to bi bila pljuvacina u krug. I slažem se da je prvi put lutrija (ja, kao ovako stručna 😂) ali mislim da rijetko oni mogu baš znati kako naše tijelo reagira i šta će nama biti ok a šta ne.
I s betom si bila jako zadovoljna pa mislim da nećeš pogriješiti ni sa jednima ali moram priznati da mi je jako drago što se tako dobro osjećaš nakon konzultacija. Mislim da je to baš bas bitno jer koliko god svakim neuspjehom potonemo treba nam opet tog dobrog osjećaja da nas pogura naprijed. 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Nadam se da ideš najkasnije u trećem mjesecu da imam s kim na ruckove oko bolnice 😉
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
MTB idem ga googlati odmah. Jesi pitala koliki mu je MOT?
Nisam bila u toj klinici na konzultacijama... Ali ako kvalificiraju, mogla bi i otići.
Naravno, neću se gurati preko reda
MTB sviđa mi se pristup doktora, da ti je rekao onako sve iskreno i bez fige u džepu. I da te ne "tjera" na nepotrebne pretrage i ne šopa te svim i svačim.
Lijepo je čuti kada jedan doktor daje toliko sebe za svaku pacijenticu. Mislim da bi tu mogao biti tvoj dobitni bebač i ja ti želim svu sreću svijeta da u tome uspijete. Čak i da čekaš do ožujka sad će to... taman da se tvoje tijelo oporavi od svega 🙏❤️
endometrioza
MTB baš zvuci dobro. Volim takve doktore, i svidja mi se to što nije pljuvao po Beti nego rekao što bi on drugačije. Bezveze su mi ovi koji pljuju jer svi oni imaju neuspjehe iza sebe pa ono.. to bi bila pljuvacina u krug. I slažem se da je prvi put lutrija (ja, kao ovako stručna 😂) ali mislim da rijetko oni mogu baš znati kako naše tijelo reagira i šta će nama biti ok a šta ne.
I s betom si bila jako zadovoljna pa mislim da nećeš pogriješiti ni sa jednima ali moram priznati da mi je jako drago što se tako dobro osjećaš nakon konzultacija. Mislim da je to baš bas bitno jer koliko god svakim neuspjehom potonemo treba nam opet tog dobrog osjećaja da nas pogura naprijed. 🤞🏻🤞🏻🤞🏻
Nadam se da ideš najkasnije u trećem mjesecu da imam s kim na ruckove oko bolnice 😉
Je, zadovoljna sam. I da, radije bih išla u veljači, ali baš mi se svidjelo kad je rekao da, ako budem imala AFC samo 5, 6 u veljači, da će on odgoditi za jedan ciklus jer nema smisla da mi ispucavamo postupak kad zna da je moj regularni AFC oko 15. Ono, baš vidim da pokušava ići na optimalne rezultate za moje tijelo, a ne gurati me u postupak pa šta bude.
I moram priznati da me bilo strah pitati da bih preko HZZOa (mislila sam da će promijeniti stav), ali ne. Rekao je da to ima smisla, nije ništa govorio o mojim godinama u smislu da radi toga ne mogu ili ću teže dobiti, već je baš bio ... onak, zdravorazumski.
Kaže, ako se odlučim, da trebam doći na pregled 7 dana prije očekivanog 1dc da vidi kakvo je stanje. I onda opet 2dc da vidimo idemo li sigurno u postupak. Takav pristup još nisam doživjela i baš mi se sviđa.
💔💔💔
MTBidem ga googlati odmah.Jesi pitala koliki mu je MOT?
Nisam bila u toj klinici na konzultacijama… Ali ako kvalificiraju, mogla bi i otići.
Naravno, neću se gurati preko reda
Ne znam što je MOT
I nije mi promaknulo da nisi rekla u kojoj si ti klinici.
Biologa ja nisam vidjela uživo, danas su samo neki ružni muškarci hodali po hodnicima.
Ali na slikicama...
💔💔💔
MTB Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
A i Grbavac pari faca
Sad mi je sve jasno. Zato si otisla u tu kliniku na konzultacije. Zasto ste kliknuli i zasto si dobre volje I ja bi bila
Koliko su konzultacije?
Inače kad smo kod bete.. kod nas u kući se stalno spominje beta, beta, beta, beta, beta 🙄🙄🙄 znate već 😂😂😂
I kaže meni muž neki dan kad smo pričali o tome kad idem vaditi betu da se njemu to baš svidja i šta mislim da nam se jednog dana kćer ako budemo imali zove Beta. Reko zaboravi 😂😂😂😂😂
Ne želim više čuti za betu kad budemo gotovi s ovim 🙈🙈🙈
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji