MTBidem ga googlati odmah.Jesi pitala koliki mu je MOT?
Nisam bila u toj klinici na konzultacijama… Ali ako kvalificiraju, mogla bi i otići.
Naravno, neću se gurati preko reda
Ne znam što je MOT
I nije mi promaknulo da nisi rekla u kojoj si ti klinici.
Biologa ja nisam vidjela uživo, danas su samo neki ružni muškarci hodali po hodnicima.
Ali na slikicama…
MTB
MOT is short for 'Motile Total, which is the way to express how many sperm cells are moving forward. MOT is counted in millions per millilitre, so MOT20+ means that there are more than 20 million forward-moving sperm cells in a millilitre.
Ja sam BetaPlus. Na konzultacijama sam bila prije toga kod Lučija, ali prije nekoliko godina dok sam bila u fazi konzultacija i istraživanja, dvoumljenja i promišljanja... Ova Nietzsche faza.
oharascarlett14@gmail.com
MTB Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
A i Grbavac pari faca
Sad mi je sve jasno. Zato si otisla u tu kliniku na konzultacije. Zasto ste kliknuli i zasto si dobre voljeI ja bi bila
Koliko su konzultacije?
Ajd molim te proguglaj biologa, tek onda će ti biti jasno zašto tamo ide 😉😉😉😉
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
MTB, ovo sve zvuči odlično. Ovako kad čitam vaša iskustva i ove dosta detaljne konzultacije već neko vrijeme se razmišljam da možda nazovem par klinika i pokušam dogovorit da im uplatim konzultacije i pošaljem mailom nalaze i da to doktor na miru pogleda pa da mi napiše odgovor ili da se čujemo pa da mi kaže svoje mišljenje, ima li tu uopće smisla išta pokušavat sa svojim stanicama, s kojom terapijom, što bi mogla uzimat da hormone bar malo sredim. Čak mi se to čini kao najbolja opcije jer su u tom slučaju prisiljeni pogledat nalaze. Ovako manje više kod koga sam god bila svi su išli sa istom terapijom kao prethoni, nitko nije ništa mijenjao, osim sadašnje dr
Dakle, ja vjerujem da svi oni (privatnici) zvuče dobro na konzultacijama. Meni su ovo konzultacije sa petim MPO doktorom, i svi su zvučali jako dobro (samo sam s nekima kliknula više, a sa nekima manje). Ono što mi se kod ovog, između ostalog, svidjelo je to što je rekao da se on slaže s Einsteinom - da samo budala radi istu stvar iznova i iznova i očekuje drugačije rezultate.I odmah je obrazložio zašto on ne bi imao istu stimulaciju kao u Beti i kako bi on to napravio - ne zato što pljuje po njima, nego zato što se iz svakog postupka može nešto naučiti i idući put napraviti bolje.
Sad ja to usporedjujem sa svojim konzultacijama. Prvi dr V. terapija Menopur, dobro sam reagirala na terapiju, osim onog nezrele, drugi put ista terapija, i za treci put je planirao isto pa sam promijenila. Odem na konzultacije u bolnicu kod jedne dr. ona da bi me isto na Menopur kad vec dobivam stanice na njemu. Odem do Cita dr.Pa kaze ja bi se drzao Menopura jer sam imala dosta stanica sa obzirom na AMH. Odem do hvaljenog dr Po ista prica, on ce ici s istom terapijom kao kolega Pa, nema se tu sta puno filozofirat. Znaci 3 doktora, 4 neuspjela postupka na istoj terapiji. Tek kad sam dosla u ove dr.ona je rekla da mi malo promijenila ako nemam nista protiv i isli smo s Bemfolom. Sad se slazem se s tvojim danasnjim dr. i Einsteinom, jedan, maksimalno dva puta ic s istim, ako nema nikakva rezultata treba mijenjat.
manemoj
MTB Ovo za HZZO je genijlna vijest, ja bih to iskoristila. I stvarno zvuči dobro dr. Ja bila uvjerena da moram imati neku težu diagnozu da bih ostvarila pravo preko HZZO. Bravo, sve zvuči odlično!
MTB Uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
A i Grbavac pari faca
Sad mi je sve jasno. Zato si otisla u tu kliniku na konzultacije. Zasto ste kliknuli i zasto si dobre voljeI ja bi bila
Koliko su konzultacije?
Ajd molim te proguglaj biologa, tek onda će ti biti jasno zašto tamo ide 😉😉😉😉
manemoj Jes, jes njega sam i uguglala! Mislim da ču i ja uplatiti, barem konzultacije
A i Grbavac pari faca
Koliko su konzultacije?
Ajd molim te proguglaj biologa, tek onda će ti biti jasno zašto tamo ide 😉😉😉😉manemoj Jes, jes njega sam i uguglala!Mislim da ču i ja uplatiti, barem konzultacije
Da i ja sam razmišljala, iako sam ovdje jako zadovoljna ali čisto da vidim šta se nudi 😂😂😂
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
manemoj Treba biti u toku s pondom na tržištu i opcijama. I rezultat je zagarantiran
MTB u koji si klinici bila na konzultacijama i kod kojeg doktora. Pokusavam ,pratit al se sa vremenom pogubim?😟
16.02.2022.- termin curica 💞
17.02.2022 došla moja Maza❤
manemojMTB Ovo za HZZO je genijlna vijest, ja bih to iskoristila. I stvarno zvuči dobro dr. Ja bila uvjerena da moram imati neku težu diagnozu da bih ostvarila pravo preko HZZO. Bravo, sve zvuči odlično!
Ici preko hzzo ti treba samo D1 upuznica, i odabir bolnice u koju zelis te koliko imas volje cekat na red . Dovoljna dijagnoza je kad vidis da pise streil prim tako nesto. Jedino je dobna granica 42 god. U tome valjda imas pravo na 4 fulmstimulacije, dva prirodnjaka (klomifem) i nekoliko inseminacija.
16.02.2022.- termin curica 💞
17.02.2022 došla moja Maza❤
Sortiraj odgovore
Najstariji