Devojke, jel se kojoj desavalo da je boli dole (materica) kada lezi pa ustane i onda nakon 5 sek. kao grc neki dodje… 😐😳 i onda stane nakon 5 sek….
Mene trenutno boli desni jajnik i cuka me do koljena. 🙃🙃 To je možda samo znak da nam tijelo još uvijek zahtjeva mirovanje. Ja sam se danas baš raspištoljila, i mislim da mi je ovo znak da se smirim. Neovisno o pozitivnoj ili negativnoj beti iza nas je ipak intenzivan postupak i tijelo treba odmor.
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Manemoj tvok muž uopće nije lud😊🙂 Elizabeta je jako lijepo ime🙂
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
MTB super za konzultacije i drago mi je da je ispunio tvoja očekivanja 👍
Meni se iskreno malo zgražao na stvari koje su mi rekli/napravili prije,ali trudio se i tu bit pristojan.
Slažem se da su svi oni na konzultacijama divni i na kraju mislim da treba vjerovat onom svojem nekom feelingu.
Bit će to sve kaj god da se odlučiš,imam za tebe super feeling 💪
Lucyinthesky, koji je tvoj plan za dalje?
https://ibb.co/dPs13MS
Očito je danas nešto divlje u zraku, jer sam i ja usred dana otišla popiškiti jedan One Step 10miU/mL.
Danas mi je 6 dan transfera 2 peterodnevne mrvice u prirodnom ciklusu, od transfera samo utrići. E sad, da li je test glup i pokvaren i ništa od toga ili se nešto događa, otkrit ću s betom 28-og. A do tada imamo festival pišanja 😂😂
Nema me tu baš često , leđa me bole pri dnu i osjećam se kao invalid, samo sam na boku i blejim u Netflix 🙈 Neda mi se tipkati na mob, a preko laptopa mi je neugodno radi leđa.
SBjelis, dobro dosla i čim prije otišla. Ne znam zašto, ali od tvog prvog posta tvoj nick čitam kao Snješko Bjelić - ne pijem i ne drogiram se , samo utrići😂
Nemam trenutačno snage svaku poimenice čačnuti , ali čitam vas, pratim vas, veselim se i tugujem s vama. ❤🥰
Bozma i Blacky89 , vas imam posebno na oku 🥳
Opa Miki, imamo još jednu crtu, i to dobru s obzirom da nije prva jutanja. Zašto ti je transfer bio bolan, kakvo probijanje maternice? Šta je to?
Toliko ste se danas raspisale o testovima da sam čitav dan u napasti
E i ja ali si nekako mislim nema šanse da sve imamo plus pa je velika šansa da će moj biti negativan. Tako sam i zadnji put ja prekinula pozitivan niz od valjda 5, 6 testova 🙈
Ali neću, suzdržati ću se.
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Leoni, odradiš dva tri dana pa ideš u miru na komplikacije😊
MTB super za konzultacije i drago mi je da je ispunio tvoja očekivanja 👍
Meni se iskreno malo zgražao na stvari koje su mi rekli/napravili prije,ali trudio se i tu bit pristojan.
Slažem se da su svi oni na konzultacijama divni i na kraju mislim da treba vjerovat onom svojem nekom feelingu.
Bit će to sve kaj god da se odlučiš,imam za tebe super feeling 💪Lucyinthesky, koji je tvoj plan za dalje?
Dogovorila sam se s dr za postupak u 3 mj, a do tada će mi se tijelo nadam se oporaviti od svega. Sve prije toga bi za mene bilo prerano.
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Leoni, znači da ćeš biti trudna i ići na plaćeno bolovanje/ očuvanje trudnoće🙂 Ne znam kako se to kod vas zove. Niša loše uglavnom☺️
Lucyinthesky pa ok... meni nekad i ta tri mjeseca zvuče malo na knap, ali kad smo nestrpljive i nemamo baš vremena na bacanje. Nastavljaš dakle u IVF-u?
Bozma samo jednu uputnicu ,ako mislis za betu...kad mi je bila pozitivna isla sam po jos jednu,pa iza toga po jos jednu...koliko sn skuzila u jednom danu ti moze dat sad samo jednu jer su sad drugacije uputnice,sve isprintano,prije su bile one rucno ispisane pa smo dobivali po 3, to mi je bilo vrh ..ja bi sama sebi ispisala da izvadim jos neke hormone kad mi je trebalo,ali te vise ne prihvacaju...
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
SBjelis, sumnjiva si ti meni, odbijam dati daljnje informacije.
Hvala za info o MOTu, iako, kako sam već napisala, ne treba meni njegov MOT, sama se oplodim dok ga gledam.
Vidim da imamo sličan put, i ja sam bila na konzultacijama kod Lučija, pa sam se odlučila za Betu. Držim ti fige, ja sam uglavnom bila prezadovoljna s njima i moram priznati da su imali fantastične rezultate za prvi pokušaj. Samo je taj zadnji dojam malo ostavio gorak okus u ustima, ali to ne znači da im se neću vratiti.
I što se HZZO tiče, i Beta ti je preko HZZO i mene su već stavili na neki svoj interni popis ako budem išla s njima. Stvarno nema smisla da ne iskoristiš u privatnika i tu opciju do 42. godine. Ne za ovo dijete, sad je već tu, već za iduće.
A kvalificirana si čim imaš preko 38 godina i pokušavala si preko 6 mjeseci (mlađi moraju pokušavati godinu dana, i često ih prvo gnjave sa tempiranim odnosima i inseminacijama).
manemoj, hahahahahah. Iako, ime je dobro, ali da, nama nema pozitivne asocijacije.
Bozma, sve se slažem. Zato se meni malo nije svidjelo kad je dr u Beti na prvu rekla da bi ona išla s istim, ali na kraju je rekla da možemo malo mijenjati. Vidjet ću. Po meni je svaki pokušaj dobra prilika za učenje i na idućem bi se trebalo nešto unaprijediti, inače čemu sve.
Mislim da ne moraš ići na konzultacije sad kad si trudna, ali za iduće dijete ti se mi ovdje možemo raspitati ako ti treba neka informacija prije nego ih kontaktiraš.
💔💔💔
Bozma neeedaj se 😋
Aurora imas pravo, tijelo treba odmor. Umjesto Festivala pisanja, mogle bi meki filmski maraton bacit 😜
oharascarlett14@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji