Lala FESTIVAL PISANJA 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂🌱
Snjesko Bjelic 😋😁😍❤⛄
MTB svi smo svega svjesni, ali nada je spas 😋😘❤
oharascarlett14@gmail.com
SBjelis, pa dobro, seks ili vino - dobro si i prošla.CrazyCatLady, pa nemam osjećaj da smo mi koji smo pozitivni ujedno i nerealni. Mislim, jebiga, takva sam, po prirodi sam sklona depresiji i odustajanju, bez da se ne nabrijavam na pozitivu ne bih se ujutro digla iz kreveta (been there, done that, ne želim se vraćati tamo). Svima nam je manje više jasno kad neki postupak možda neće završiti dobro, a opet, svako toliko se desi neko predivno čudo i stvarno nema smisla odustajati i deprimirati se prije kraja. A i taj kraj je kraj samo jedne utakmice, a ne cijele priče. Ja nikoga ovdje ne lažem i ne govorim ono što mislim da želi čuti. Sve znamo koji su postoci iz jednog postupka, sve znamo koji su postoci da započeta trudnoća ne ode kako treba, ali opet .. zašto se ne nadati da ćemo mi završiti u onom dobrom dijelu priče?
Kača84, woooohooo, čekamo dobre vijesti sutra!!
E baš si ti jedna od tih divnih osoba na forumu o kojima sam pisala u onom postu 😍
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Ja za sebe također smatram da nemam ružičaste naočale, ali ne želim niti širiti negativu, iako ne smatram da je ukazivanje na činjenice negativna stvar, ali i to treba napraviti s mjerom i ukusom. Kako se ponašam u privatnom životu, tako i ovdje . U potpunosti se slažem sa MTB kad piše "Svima nam je manje više jasno kad neki postupak možda neće završiti dobro, a opet, svako toliko se desi neko predivno čudo i stvarno nema smisla odustajati i deprimirati se prije kraja."
Ovo je takav forum i kome ne to ne odgovara neka se preseli na Rodu ili negdje drugdje gdje se striktno iznose činjenice i konkretni rezultati.
Lala rezultati cijelog postupka, s obzirom na AMH su ti predivni Nek se samo sve nastavi u pozitivnom tonu
Nikitta to što ti proživaljavaš je zaista teška muka, nek ti dragi Bog da snage da izdržiš bolove i da operacija čim prije dođe...
Moja sjenica je od štoperice, i malo mi je čak i žao da sam išta i stavila... ali to je za sve one poput mene, koje vole gledati sličice tuđih testova, ovakvih ili onakvih.
Mir i dobro svima!
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Dada Uopće se ne sekiraj i uzivaj u ovim danima. Uzv i beta su kraljevi potvrde trudnoće, a testovi ako si trudna pokazat će bilo koji prijeili kasnije. Neki su osjetljivi na nizu betu, ali opet pokazat će za dan beta se dupla to svi znamo. Mislim svi rade na istom principu. Test ko test. Već ssam rekla ja osobno trakice ne volim, ali isto tako ima cura koje njih najviše vole i to je sve ok. Nekako svi taj cb ne vole, ali eto meni je pokazao predivnu crtu, i radila sam ga jer mo je ostalo od frendica koja je trudna pa joj je ostao viška. Neznam, ne vjerujem u to da neki test može ne pokazat trudnoću u vrijeme kad se treba vadit beta, možda, ali to su iznimne situacije kad s testom nešto ne valja. Jedino kj neke cure imaju na taj dan betu 400 a neke 100, neke 60 ali opet smo pricale da to nema veze s uspješnosti trudnoće. Tako da, na kraju ako si trudna, trudna si, a držim fige da jesi 🤞 🥰 i treba imati vjeru kj god bilo 😁
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
https://ibb.co/dPs13MS
Očito je danas nešto divlje u zraku, jer sam i ja usred dana otišla popiškiti jedan One Step 10miU/mL.
Danas mi je 6 dan transfera 2 peterodnevne mrvice u prirodnom ciklusu, od transfera samo utrići. E sad, da li je test glup i pokvaren i ništa od toga ili se nešto događa, otkrit ću s betom 28-og. A do tada imamo festival pišanja 😂😂
Nema me tu baš često , leđa me bole pri dnu i osjećam se kao invalid, samo sam na boku i blejim u Netflix 🙈 Neda mi se tipkati na mob, a preko laptopa mi je neugodno radi leđa.
SBjelis, dobro dosla i čim prije otišla. Ne znam zašto, ali od tvog prvog posta tvoj nick čitam kao Snješko Bjelić - ne pijem i ne drogiram se , samo utrići😂
Nemam trenutačno snage svaku poimenice čačnuti , ali čitam vas, pratim vas, veselim se i tugujem s vama. ❤🥰
Bozma i Blacky89 , vas imam posebno na oku 🥳
Bome ovo se baš vidi 👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Cure danas sam zvala moju dr.na godišnjem je rekla je da se zna dešavat taj smeđi iscjedak. Više se nije pojavljivo rekla je ako se pojavi ondma na hitnu..ako se ne pojavi onda da dođem kod nje u ponedjeljak na pregled😁valda će biti to sve uredu❤jako sam u strahu
Azospermia
Lucija žao mi je da si obrisala profil, i nadam se da se vratiš.. Ja te skroz kontam i nadam se da ovo jutros nije razlog brisanja profila ❤️ sve najbolje ako se ne cujemo i sretno od srca da jedan od tvojih smrzlica bude onaj pravi 😘😘😘
*.Women_name.* to je moj simptom da više nisam trudna i da sam se očistila trudničkih hormona - više se ne otresam na muža.
Bio je on u pravu da će njemu moja trudnoća biti teža nego meni. Ipak on mora živjeti sa mnom.Nina89, lijepi sliku!!! Inače, sad ti se i ne može ništa pokazati osim blijede crte - ali ako je crta tu, beta je isto tu! Inače, sve mi koje testiramo prije vremena (a sve se testiramo prije vremena) držimo test u urinu barem 20sec.
Nikitta, baš mi je žao što si tako loše danas. I da, slažem se s tobom, dobro je da su ovdje i dugogodišnje žene s iskustvom, i mi optimistične mladice. Meni ne smeta što je netko "negativan" niti to tako gledam, svatko priča iz svog iskustva i svako iskustvo nam je svima ovdje jako dragocjeno. Ja sam veoma svjesna svih opcija koje me možda čekaju, pri čemu neimanje djece nije najgora.
Vučice, wooohooo, za sad ide kako treba ići. Uživaj u trudnoći!
Lala1982, ovo je prava crta, woooohoooo!!! Imamo novu trudnicu!!!!
Hahah znala sam da me to ceka, dobro evo stavit cu slike, ali em sto se i uzivo slabo vidi em sto mi je mob koooma. Ugl ja si mislim da je to ustvari sjena koja je bila i prije pisanja. Eh jeziga ja citala upute pa drzala 4 sekunde 🙃 Evo prva slika je od pol 5 ujutro kad sam pisala a druga crno bijela di se malo bolje vidi je od malo prije haha pa pretpostavljam da ne vazi 😂
https://ibb.co/rbWYvHL
https://ibb.co/txNGpXD
👩 33, AMH 61.8, PCOS nalik, zavaljena maternica, Crohnova bolest (formirana kolostoma)
🧔 35, sve ok
Prirodno pokusavali kroz 3g ali s povremenim pauzama zbog moje bolesti.
1.) 10/20 - AIH, neuspjesno
2.) 12/20 - 4 js, ET 1 blastice, 3🐧blastice
A) 12/20 - ET, blighted ovum, čišćenje tabletama
B) 05/21 - FET, beta 0
C) 11/21 - FET, beta 0
D) 04/22 - FET, beta 0
3.) 05/22 - 10 js, 4 blastice, freeze all
*.Women_name.* to je moj simptom da više nisam trudna i da sam se očistila trudničkih hormona - više se ne otresam na muža.
Bio je on u pravu da će njemu moja trudnoća biti teža nego meni. Ipak on mora živjeti sa mnom.Nina89, lijepi sliku!!! Inače, sad ti se i ne može ništa pokazati osim blijede crte - ali ako je crta tu, beta je isto tu! Inače, sve mi koje testiramo prije vremena (a sve se testiramo prije vremena) držimo test u urinu barem 20sec.
Nikitta, baš mi je žao što si tako loše danas. I da, slažem se s tobom, dobro je da su ovdje i dugogodišnje žene s iskustvom, i mi optimistične mladice. Meni ne smeta što je netko "negativan" niti to tako gledam, svatko priča iz svog iskustva i svako iskustvo nam je svima ovdje jako dragocjeno. Ja sam veoma svjesna svih opcija koje me možda čekaju, pri čemu neimanje djece nije najgora.
Vučice, wooohooo, za sad ide kako treba ići. Uživaj u trudnoći!
Lala1982, ovo je prava crta, woooohoooo!!! Imamo novu trudnicu!!!!
Hahah znala sam da me to ceka, dobro evo stavit cu slike, ali em sto se i uzivo slabo vidi em sto mi je mob koooma. Ugl ja si mislim da je to ustvari sjena koja je bila i prije pisanja. Eh jeziga ja citala upute pa drzala 4 sekunde 🙃 Evo prva slika je od pol 5 ujutro kad sam pisala a druga crno bijela di se malo bolje vidi je od malo prije haha pa pretpostavljam da ne vazi 😂
https://ibb.co/rbWYvHL
https://ibb.co/txNGpXD
Evo sad nam treba Lucija 😉
Ja bi ovako rekla.. ja ju vidim ali nisam sigurna dali ju vidim zato što znam da tu treba biti.. nešto se nazire 🤷
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Godina dana pokušavanja
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
Cure danas sam zvala moju dr.na godišnjem je rekla je da se zna dešavat taj smeđi iscjedak. Više se nije pojavljivo rekla je ako se pojavi ondma na hitnu..ako se ne pojavi onda da dođem kod nje u ponedjeljak na pregled😁valda će biti to sve uredu❤jako sam u strahu
Držim fige da sve bude ok, koliko god nemoguće bilo, pokušaj se opustiti, i doktorica je rekla da se zna dešavati 🤞🏻
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Godina dana pokušavanja
12/2020 FET beta 0.100
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji