Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    sbjelisi
    22. Prosinac 2020. 11:35

Mattan meni bila prisa pitat smijem li popiti casu vina 🙈👀 Aj, pitala sam i za seh, al vec je bila triput rekla ne prije toga..  Ali morala sam provat.. 😎😋😂

oharascarlett14@gmail.com

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    22. Prosinac 2020. 11:37

SBjelis, je, ima nas dosta 

manemoj, dobro, ali gledam te ispod oka. 

Mattan, koliko ja znam, smiješ imati odnose. Ja se nadam za tjedan dana dobiti odobrenje, dobila sam crno na bijelo zabranu 

💔💔💔

Matkiša 😎
    22. Prosinac 2020. 11:37

SBjelis

Mattan meni bila prisa pitat smijem li popiti casu vina 🙈👀 Aj, pitala sam i za seh, al vec je bila triput rekla ne prije toga.. Ali morala sam provat.. 😎😋😂

Hehe a dobro to ti nitko od njih neće reći Da gospođo, nacugajte se hahaha 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Matkiša 😎
    22. Prosinac 2020. 11:40

MTB a i ja se brinem kao da ću ostat trudna nakon 2 godine prirodnim putem 😂😂😂 Taman do O mi se smire jajnici

6tt+2 imamo 💗

manemoj
    22. Prosinac 2020. 11:40

MTB

SBjelis, je, ima nas dostamanemoj, dobro, ali gledam te ispod oka.Mattan, koliko ja znam, smiješ imati odnose. Ja se nadam za tjedan dana dobiti odobrenje, dobila sam crno na bijelo zabranu

Ja ne znam kako sam ja završila ispod oka a jedina redovno čitam prvu stranicu 😂😂😂
    Umjesto da dobijem pohvalnicu ja ispod oka završim.. e ova 2020 😂😂😂😂

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    22. Prosinac 2020. 11:47

Mattan, ma nije samo do trudnoće, meni se i seksa. 

manemoj, propitkivala si prvu stranicu. To se ne zaboravlja. 

Leoni, ne bih ja do bete ništa. A poslije mi je doktorica rekla da pratim svoje tijelo. Primijetila sam da imam malo neugodne grčeve nakon orgazma (bez penetracije) pa je onda rekla da je bolje da nemam ni seks ni orgazam. 

💔💔💔

Matkiša 😎
    22. Prosinac 2020. 11:50

MTB ja već par puta i sanjala, skoro doživila orgazam pa me probudila bol od hipera 😂😂😂😂
    A sad bi se vjerovatno ugušila da probam 🙄 A taman nam stigla nova igračka 😂😂 Nadam se za tvoje dobro daep uskoro moći 🤪

6tt+2 imamo 💗

sbjelisi
    22. Prosinac 2020. 11:51

Leoni Mattan ja dobila crno na bijelo zabranu seha do vadjenja bete, dakle 2tj. Ali gentlemenskim dogovorom sam dobila odobrenje na 1casu vina u istom petiodu Mattan 😜😎👀🎉

oharascarlett14@gmail.com

Matkiša 😎
    22. Prosinac 2020. 11:54

Leoni 🌸

I mene to interesuje za odnose 🤨 da li nakon transfera smem imati odnose? Mislim prosli su nedelju dana. Jel smetaju uterici nesto njemu ili kondom?

Utrići ti ne smetaju, ja sam prvo izbjegavala onda sam istražila... bitno je da ne ejakulira u tebe, da nije 2 sata prije ili poslije Utrića, i ne treba kondom jer mu neće ništa biti, mislim pišku 🤪

6tt+2 imamo 💗

22. Prosinac 2020. 12:00

Slazem se sa lucijom, ja sam isto zamisljala da je ovo forum gdje se moze reci svoje misljenje, da nije kao kad ides u shoping sa prijom i onda ti ona i za ono sto ti očito ruzno stoji govori da je super, ako razumijete. Ima nas puno tu i, na zalost, svaka ima tesku pricu na svoj način i teska iskustva koja mogu pomoći drugima da im se ne dogode ili čisto da ih upozore na mogućnosti, i često razmisljam o tome i srce mi se slama zbog svake od nas. Što se tiče tih testova sve znamo da je to igra živaca i ako smo ih odlučili raditi, odlucili smo mučiti same sebe. I iako u dubini duše znamo da od tih sjena i sjenica nema nista snimamo ih pod svim kutevima, u autima, na balkonima, pod blicom, bez blica i mislim da je bas dobro kad nam netko tu kaze iskreno da to nije to, sto vec i same znamo u dubini duše. I koliko smo pročitale na ovom forumu i svaka od nas je čitala i američke forume i iz toga vec i ptice na grani znaju oko kojeg dana odprilike se crta mora vidjeti, crta, ne sjena.
    I meni je nekada ovaj forum previše, jer nije sve u pozitivi, ponekad ti stvarno treba ta neka prija koja ce iskreno i bez ikakvoga zla za tvoje dobro8 reći to ti ružno stoji, ali jednostavo ne mogu da ne znam sto se dogada sa Bozmom i Nikittom i da im ne zazelim sreću.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.