Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tanja79🤞🙏🐧🥚🐣
    22. Prosinac 2020. 12:01

SBjelis

Hvala Tanja! Ajme, MTB - jos jedna koka!!! 😋😜😎

😂😂😂

😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
    👽 48
    Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
    Greece
    # 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
    Monural, Cetrotide, Ovitrelle
    Beta = 0
    # 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
    # 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
    transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)

• *.Women_name.*
    22. Prosinac 2020. 12:06

CrazyCatLady🐈

Slazem se sa lucijom, ja sam isto zamisljala da je ovo forum gdje se moze reci svoje misljenje, da nije kao kad ides u shoping sa prijom i onda ti ona i za ono sto ti očito ruzno stoji govori da je super, ako razumijete. Ima nas puno tu i, na zalost, svaka ima tesku pricu na svoj način i teska iskustva koja mogu pomoći drugima da im se ne dogode ili čisto da ih upozore na mogućnosti, i često razmisljam o tome i srce mi se slama zbog svake od nas. Što se tiče tih testova sve znamo da je to igra živaca i ako smo ih odlučili raditi, odlucili smo mučiti same sebe. I iako u dubini duše znamo da od tih sjena i sjenica nema nista snimamo ih pod svim kutevima, u autima, na balkonima, pod blicom, bez blica i mislim da je bas dobro kad nam netko tu kaze iskreno da to nije to, sto vec i same znamo u dubini duše. I koliko smo pročitale na ovom forumu i svaka od nas je čitala i američke forume i iz toga vec i ptice na grani znaju oko kojeg dana odprilike se crta mora vidjeti, crta, ne sjena.
    I meni je nekada ovaj forum previše, jer nije sve u pozitivi, ponekad ti stvarno treba ta neka prija koja ce iskreno i bez ikakvoga zla za tvoje dobro8 reći to ti ružno stoji, ali jednostavo ne mogu da ne znam sto se dogada sa Bozmom i Nikittom i da im ne zazelim sreću.

A svagdje je to tako. Ali ima na ovom forumu predivnih ljudi kojima se ja divim, koji su u pozitivi bez obzira na sve i bar meni nadopunjuju onu moju nesigurnost i pesimizam s optimizmom. Divno je vidjeti da se netko bez obzira na svoj neuspjeh veseli i navija tvom uspjehu bez zavidnosti ili ogorčenosti zbog svoje sudbine. 😍 Za neke osobe si ponekad pomislim da bi mi takva osoba trebala u životu.  Ima ovaj forum i punooo pozitivnih priča, bar meni 🥰🥰

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

Kacusha
    22. Prosinac 2020. 12:08

Pozdrav cure, samo da javim jutros mi je bila punkcija. Imamo 5 jajnih stanica 🥰😊 sutra me zovu da jave kako ide oplodnja. Boljelo je, ali se može iztrpiti... 😬 Neugodnije mi je bilo ispiranje. Žene stay strong! 👭💪

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

MISS
    22. Prosinac 2020. 12:13

Dada,Aurora i jednoj i drugoj se vidi crta, bez daljnjega! Sve je to rano rano ali drzim fige da potamne! 🙏❤️
    Manemoj sve si dobro napisala, nadan se da ce moje dijete bit vrhunski matematicar 😂😂 
    p.s. jos se nisam oporavila od onog stresa krvarenja, grceva,bolova, ja vam to uopce ne mogu opisat sta smo muz i ja prozivljavli te dane, da sam neka bezbrizna osoba po pitanju trudnoce i da nismo imali problem sa zacecem ne bi ni minute dvojila da je to menstruacija uz jace bolove..
    Nadan se da sam sad napokon zasluzila da sve dalje prođe mirno i skolski..što i zelim svima vama,naravno! 
    Zao mi je sto je lucija otisla, ona je ipak tata-mata u svemu ovome ,ali vratit ce ce ona nama sigurno ! 

👸34🤴38
    06 i 07/20 AIH - neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
    UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
    Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
    18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏

• *.Women_name.*
    22. Prosinac 2020. 12:14

Manemoj Ma i 6,7 tjedsan može bit bez simptoma. Evo ja se hvali la da baš na prošlom pregledu kak nemam mučnina ni ništa, kao da nisam trudna. Hop, sljedeći dan u 11.tjednu prvo povraćanje i nije još stalo. Sad sam 14+3. Tako je! Simptomi su stvarno preindividualni i nemozemo se uopće po njima mjeriti! Ali sva ta situacija i hormoni sigurno utječu i na raspoloženje i nervozu. Moj suprug i ja smo prvih par tjedana bili ko pas i mačka, zivciralo me kako jede jer čujem kak mljacka, ali doslovno. Luđakinja, znam 🤦🏻‍♀️

Poliklinika Škvorc
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

• *.Women_name.*
    22. Prosinac 2020. 12:15

Kača84🧸😍

Pozdrav cure, samo da javim jutros mi je bila punkcija. Imamo 5 jajnih stanica 🥰😊 sutra me zovu da jave kako ide oplodnja. Boljelo je, ali se može iztrpiti… 😬 Neugodnije mi je bilo ispiranje. Žene stay strong! 👭💪

I meni ispiranje najgore! Super vijesti, držim fige dalje 🤞😍

Poliklinika Škvorc
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

Matkiša 😎
    22. Prosinac 2020. 12:16

CrazyCatLady🐈

Slazem se sa lucijom, ja sam isto zamisljala da je ovo forum gdje se moze reci svoje misljenje, da nije kao kad ides u shoping sa prijom i onda ti ona i za ono sto ti očito ruzno stoji govori da je super, ako razumijete. Ima nas puno tu i, na zalost, svaka ima tesku pricu na svoj način i teska iskustva koja mogu pomoći drugima da im se ne dogode ili čisto da ih upozore na mogućnosti, i često razmisljam o tome i srce mi se slama zbog svake od nas. Što se tiče tih testova sve znamo da je to igra živaca i ako smo ih odlučili raditi, odlucili smo mučiti same sebe. I iako u dubini duše znamo da od tih sjena i sjenica nema nista snimamo ih pod svim kutevima, u autima, na balkonima, pod blicom, bez blica i mislim da je bas dobro kad nam netko tu kaze iskreno da to nije to, sto vec i same znamo u dubini duše. I koliko smo pročitale na ovom forumu i svaka od nas je čitala i američke forume i iz toga vec i ptice na grani znaju oko kojeg dana odprilike se crta mora vidjeti, crta, ne sjena.
    I meni je nekada ovaj forum previše, jer nije sve u pozitivi, ponekad ti stvarno treba ta neka prija koja ce iskreno i bez ikakvoga zla za tvoje dobro8 reći to ti ružno stoji, ali jednostavo ne mogu da ne znam sto se dogada sa Bozmom i Nikittom i da im ne zazelim sreću.

Ja nisam stekla takav dojam, svatko kaže svoje a kakav će biti naš doživljaj ovisi o nama.
    Općenito se uvijek napetost javi oko tih trakica 🤷‍♀️ 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Nina89
    22. Prosinac 2020. 12:24

Uh cure evo ja procitala zaostatke i sve zaboravila 😂 Ja sam puno bolje volje, ono neki dan me bila depra uhvatila. Slazem se s manemoj za simptome, ovo je prerano, pravi simptomi pocinju kasnije, sve sto sada dozivimo je zbog terapije. Tako da vise nisam u depri zbog nepostojanja simptoma. Sto se tice testova, joj joj ne znam ni sama, prije ovih MPO voda sam znala koji put radit testove jer sam imala neuredne cikluse i bome ne sjecam se da sam ikoji put vidla sjenu, i mislim da je to uvijek bio onaj first sign iz dma (2 komada u pakiranju). Prosli put kod AIHa, imala sam neke simptomice i napravila sam par testova (kineskih one step) i bile su neke blijede crte, al kak sam bila malo skepticna moja sogorica je isto isla popiskiti da vidimo i bome i ona je dobila istu crtu (nije bila trudna), probala sam i Clearblue i isto je bila neka sjena plus nekak se razlijao tako da njega vise ne kupujem. Kasnije sam vadila betu koja je bila 0. Tako da bas ne vjerujem testovima, pogotovo tim kineskim, aliiii to me nije sprijecilo da danas pisam 🤣🤣🤣. Kako mi je danas 5.dan od transfera blastice, a pisalo se tu da bi se od tad moglo nesto vidjeti, ja oducila od danas krenuti s testovima, pa eto cisto da vidim. Nekak mi je nada da dobim crticu na Bozic pa stavim muzu pod bor 🥰. Ugl muz nema pojma da se testiram tak rano, zna on da cu probati prije bete ali vjerojatno ne ocekuje ovaj tjedan 😁. I tako ja lijepo dignem se prije pola 5 ujutro jer mi se bolesno pisa (inace mogu pisat valjda svakih pol sata 🙄), a pisala prije toga oko ponoci, i reko a jbg sad nema sanse da zaspim tako i drzim jos i napravila ja test, mullerov, ugl ne vidi se nista posebno, nesto malo jadno. Nego, ovo je prvi put da radim mullerov i sad ce te me ubit al ne svida mi se 😂. Odma kad sam ga otvorila primijetila sam kako su u startu dosta tamne crte, mislim da to nisam nigdje vidla tako tamne, pa onda kad vidis tu neku blijedu crtu nakon pisanja ni ne mozes znat jel to ona s pocetka il... E da i cudno mi sto pise da se drzi samo 3-5 sekundi, na ostalim testovima je duze. Ugl ja to nabrzaka pospremim i uleti muz u kupaonu u polusnu i pita kaj radis reko pa pisam a on pa vec si dugo tu 🤣🤣🤣 Nista, idemo dalje, imam jos par mullerovih testova, dva iz dma, i par kineskih 🤮 pa cu isprobavati 😁

👩 33, AMH 61.8, PCOS nalik, zavaljena maternica, Crohnova bolest (formirana kolostoma)
    🧔 35, sve ok
    Prirodno pokusavali kroz 3g ali s povremenim pauzama zbog moje bolesti.
    1.) 10/20 - AIH, neuspjesno
    2.) 12/20 - 4 js, ET 1 blastice, 3🐧blastice
    A) 12/20 - ET, blighted ovum, čišćenje tabletama
    B) 05/21 - FET, beta 0
    C) 11/21 - FET, beta 0
    D) 04/22 - FET, beta 0
    3.) 05/22 - 10 js, 4 blastice, freeze all

• kogahi
    22. Prosinac 2020. 13:02

Singe mom makes $ 89844 / yr in her spare time on computer without selling or buying any thing, just doing some simple online work. I got inspired and start work now within a month i am making $ 125 per hour. For more information visit ....... www.earn75.com

• kogahi
    22. Prosinac 2020. 13:02

Singe mom makes $ 89844 / yr in her spare time on computer without selling or buying any thing, just doing some simple online work. I got inspired and start work now within a month i am making $ 125 per hour. For more information visit ....... www.earn75.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.