Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Ruska1986
    18. Prosinac 2020. 18:02

Maslačakxx

Cure, imam tako jake bolove da bi se rasplakala najradije. Traje 7 8 sec pa prođe, al nije samo grč nego baš oštro para. Baš me je strah. Nez jel prerano za mučnine, možda je i neka viroza, ugl dva dana jedva mogu maknit s kauča od mučnine i glavobolje.
    Kako ste vi, vidila sam da imamo twinsićeee, čestitke, Bože podrži da bude sve ok 😍😍
    Kako sam ukomirana sve sam zab šta sam pročitala osim twinsa 🙈

Maslačakxx

Cure, imam tako jake bolove da bi se rasplakala najradije. Traje 7 8 sec pa prođe, al nije samo grč nego baš oštro para. Baš me je strah. Nez jel prerano za mučnine, možda je i neka viroza, ugl dva dana jedva mogu maknit s kauča od mučnine i glavobolje.
    Kako ste vi, vidila sam da imamo twinsićeee, čestitke, Bože podrži da bude sve ok 😍😍
    Kako sam ukomirana sve sam zab šta sam pročitala osim twinsa 🙈

Pa nije rano za mucnine, a glavobolju ima dosta zena na pocetku trudnoce. I mene je par puta znala bas zabolit! Za ove raznorazne boli, sve je u trudnoci normalno. I da te strecne, i da su jaci grcevi, i da zaboli pa pusti... Ja sam vec pisala da me bas znalo tako strecnut da sam se morala cucnut na minutu, dok ne prodje! I to bas u pocetku trudnoce... i to par puta dnevno! Tako da se probaj opustit i odmorit 😊

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

18. Prosinac 2020. 18:04

MilaSt

Jeremija

MilaSt

Sanjich🤞🤰

MISS

Bozma i ja sam imala smedarenja nakon trasnfera i bolila su me leđa
    Jele83 bravo,cestitam
    Sanjich,kako si? Ne javljas se,nije valjda corona..evo sam zvala sad humanu, u pon je dr XY tamo, ne znaju nista za godisnji, kaze da im se raspored stalno mijenja…

Draga hvala sta mislis na mene.. Nocas temp 38, danas 37,2 i dalje proliv i povratila san dorucak tako da nista dalje nisam jela…. Lezim jer me glava ubija cim stanem na noge moram lec.. Sve mi se cini da ipak je corona.. U nedjelju testiranje..

Koliko cekas glupo testiranje? Ajme 😤 jesi ti tribala u fet sada ili sam pobrkala? Nadam se da ti glupa korona nije poremetila planove! Drzi se!
    Bozmanek je sa sricom! Jutros sam bila doli i sitila te se!!

Ma kad si bila? sigurno smo se onda vidile, nije bilo nešto puno žena

Oko 8ipo-9. Nez jel tebi to rano bilo, ali bilo je nas 3 tada. Nez uopce jel oni "rade normalno" jer nema nikoga ima tj dana 🙄

ja sam tek u 10 došla, u čekaoni nitko, samo u sobi žene sa punkcije i transfera. Bila sam i do soc.ginekologa, ni kod njega nema nikoga, kaže sestra da čak nitko ni ne zove, osim mene naravno . U kojoj si fazi?

MISS
    18. Prosinac 2020. 18:06

Ruska1986 da, pisala si o tome ali mene isto zanima jel te bolilo svaki dan nesto? Jer mene generalno svaki dan nesto boli, ne osjecam se sve skupa dobro, iscrpljena sam od tog zatezanja, bockanja, pritiska, kvrcenja psihicki i fizicki...stvarno je ovo cudno stanje, bas cudno i sve sam cula o trudnoci, mucnine ,povracanje itd al da bas boli svaki dan nesto ,e to bome nisam...pa malo jajnici, pa malo leda, pa malo stomak, pa malo prepona...o boze boze...nikako mira!! Jako je teško ovo sve , a da ne govorim da su mi dani ko godine!! 

👸34🤴38
    06 i 07/20 AIH - neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
    UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
    Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
    18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏

Ruska1986
    18. Prosinac 2020. 18:19

MISS

Ruska1986da, pisala si o tome ali mene isto zanima jel te bolilo svaki dan nesto? Jer mene generalno svaki dan nesto boli, ne osjecam se sve skupa dobro, iscrpljena sam od tog zatezanja, bockanja, pritiska, kvrcenja psihicki i fizicki…stvarno je ovo cudno stanje, bas cudno i sve sam cula o trudnoci, mucnine ,povracanje itd al da bas boli svaki dan nesto ,e to bome nisam…pa malo jajnici, pa malo leda, pa malo stomak, pa malo prepona…o boze boze…nikako mira!! Jako je teško ovo sve , a da ne govorim da su mi dani ko godine!!

Pa meni niti jedna trudnica nije rekla da ce me kukovi rasturat! U toj mjeri da sam cijelu noc budna jer ne mogu ni na lijevu ni nadesnu stranu lec, a na ledjima mi ne odgovara(sto je super jer od drugog tromjesecja treba izbjegavat spavanje na ledjima). A ja imam osjecaj kao da imam najgoru varijantu isijasa i na jednoj i na drugoj strani. Isto sam znala samo za mucnine i povracanje u trudnoci, ali to sve sa grcevima, bolovima u trbuhu, izbjegavanje kihanja jer sam imala osjecaj da cu se porodit, za to nisam pojma imala. Mislim da su mi zene u mojoj okolini puno toga presutile. 🙆🏻‍♀️ a jos je vama i samim time teze ako je bilo krvarenje itd... Zato se i kaze "drugo stanje" jer je sve zbrckano. Vjeruj, normalno je da nest bolucka. Naravno, ako nije bas nenormalna i neizdrziva bol, to je drugo. Mene u ovim tjednima vec par dana drzi osjecaj kao da cu dobit 🤷🏻‍♀️ tako da do uvza, nazalost, ne mozemo nista sigurno znat. Tako da to prihvati kao normalno i bit ce sve ok 😊

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,

manemoj
    18. Prosinac 2020. 18:26

Znači ja na Instagramu i izleti mi ovo sponzorirano
    https://ibb.co/pfy900r
    Hahaha nadam se da su proroci 😂😂😂😂

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

18. Prosinac 2020. 18:34

Jeremija

MilaSt

Jeremija

MilaSt

Sanjich🤞🤰

MISS

Jele83 bravo,cestitam
    Sanjich,kako si? Ne javljas se,nije valjda corona..evo sam zvala sad humanu, u pon je dr XY tamo, ne znaju nista za godisnji, kaze da im se raspored stalno mijenja…

Draga hvala sta mislis na mene.. Nocas temp 38, danas 37,2 i dalje proliv i povratila san dorucak tako da nista dalje nisam jela…. Lezim jer me glava ubija cim stanem na noge moram lec.. Sve mi se cini da ipak je corona.. U nedjelju testiranje..

Koliko cekas glupo testiranje? Ajme 😤 jesi ti tribala u fet sada ili sam pobrkala? Nadam se da ti glupa korona nije poremetila planove! Drzi se!

Oko 8ipo-9. Nez jel tebi to rano bilo, ali bilo je nas 3 tada. Nez uopce jel oni "rade normalno" jer nema nikoga ima tj dana 🙄

ja sam tek u 10 došla, u čekaoni nitko, samo u sobi žene sa punkcije i transfera. Bila sam i do soc.ginekologa, ni kod njega nema nikoga, kaže sestra da čak nitko ni ne zove, osim mene naravno . U kojoj si fazi?

Rade normalno ali narucuju u odredjenu uru...jer je inace uvik bila guzva a sad balansiraju

Ruska1986
    18. Prosinac 2020. 18:37

manemoj

Znači ja na Instagramu i izleti mi ovo sponzorirano
    https://ibb.co/pfy900r
    Hahaha nadam se da su proroci 😂😂😂😂

😂😂😂

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia

MISS
    18. Prosinac 2020. 18:39

Ruska,Maslacak istina, ne prica svak sve u detalje... I stvarno je svaka zena za sebe...hvala vam cure,uvijek me utjesite..🥰❤️

👸34🤴38
    06 i 07/20 AIH - neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
    UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
    Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
    18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏

Ruska1986
    18. Prosinac 2020. 18:39

Maslačakxx

Ma prihvatila sam ja sve te bolove i senzacije kao normalne, al bi najradije se prištekala na uzv i gledala jel sve dobro 😂
    Nije da se ne mogu smirit, eto, to bi me smirilo 😂😂😂
    Baš govorim mužu, nikad dosad nisam čula da neko govori da ga boli, reže, probada i sl, eventualno kad je beba već pokretna pa udara, al ovaj dio žene očito prešute. Ili možda misle da će dobit hahah, ne znaju još da su trudne 😂

Zato kazem, prihvatit to kao normalno. Jedino ako su bas nepodnosljivi bolovi il tako nest, onda bi se trebalo kontaktirati svog gin. A sve ovo ostalo je blazeno stanje 😊

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia

Sreca ♥
    18. Prosinac 2020. 18:41

Jeremija

MilaSt

Jeremija

MilaSt

Sanjich🤞🤰

MISS

Jele83 bravo,cestitam

Haahhahahaha meni je moja nekidan rekla (socijalna) ma ti ne odustajes😂😂😂 moram je ic u pon prosti bolovanje😂😂😂
    Aaa u fazi, 5folikula 🥳🥳🥳 ovo mi je cudo tesko. Iduci tj vjer aspiracija

🤍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.