Cure drage, nisam se javljala ali druga beta 16 dnt mi je bila 2560🤩,.. Prva 1275😘
I bila sam kod svoje ginekologice u utorak, trudna 4+4 i vide se dvije gestacijske vrećice💝💝jedna kaže da smo sigurni da ostaje, a druga se slabije vidi i nismo za nju ziher, ali je još sve jako prerano pa ćemo se vidjeti za dva tjedna i znati više. još me pita doktorica se jel vas bole jajnici.. Kaže da su ogromni, od stimulacije i da moram mirovat. Osjetila sam ih jučer i prekjučer al danas evo sve ok... Valjda je to sve dobro.. I nadam se da će sve i ostati tako. Ne mogu se još veseliti ono.. Da skočim od sreće jer je stvarno baš jako rano.
Ostajte mi hrabre za nove pobjede. 💪💪💪😄
Samo se nadam da bude sve ok...
Jel normalno da su toliko jajnici? I kad se vraćaju u normalu da li tko zna?
👸37g.,sve ok.
AMH 12.5
01/2017 spontanim putem dobili curicu🥰
01/2019 biokemijska trudnoća
11/2019 krećemo vadit nalaze.......
🤴34.,asthenozoospermia, oligoasthenozoospermia09/2020 inseminacija-neuspješno
11/2020 stimulirani IVF, Gonali, Cetrotide,
25.11.punkcija
28.11 transfer 2 embrija
14dnt beta 1275
16dnt beta 2675
Na prvom pregledu 4+4 2 gestacijske vrećice
Sljedeći 05.01😉💝💝
Cure meni došao nalaz progesterona. Koja razlika od zadnji put 😱😱😱
Prošli put nulto mjerenje 0.41, nakon dva dana korištenja cyclogest od 400x2 bio 114.
Danas nakon tjedan dana korištenja utrogestana od 200x3 samo 38.
Sad čekam doktora da mi javi jel mijenjamo terapiju onda.
Imaš li kakve nuspojave od cyclogesta? Tj jesi li imala, pošto kažeš da
ga koristila prije.... I ja ga koristim 400 (1-0-1) i malo mi je pritisak dolje. Kaže mi doktor danas da hoće bolovi od njega jer je jak i agresivan 😲
endometrioza
Cure drage, nisam se javljala ali druga beta 16 dnt mi je bila 2560🤩,.. Prva 1275😘
I bila sam kod svoje ginekologice u utorak, trudna 4+4 i vide se dvije gestacijske vrećice💝💝jedna kaže da smo sigurni da ostaje, a druga se slabije vidi i nismo za nju ziher, ali je još sve jako prerano pa ćemo se vidjeti za dva tjedna i znati više. još me pita doktorica se jel vas bole jajnici.. Kaže da su ogromni, od stimulacije i da moram mirovat. Osjetila sam ih jučer i prekjučer al danas evo sve ok… Valjda je to sve dobro.. I nadam se da će sve i ostati tako. Ne mogu se još veseliti ono.. Da skočim od sreće jer je stvarno baš jako rano.
Ostajte mi hrabre za nove pobjede. 💪💪💪😄
Samo se nadam da bude sve ok…
Jel normalno da su toliko jajnici? I kad se vraćaju u normalu da li tko zna?
Jao, super 🥳🥳🥳 predivno i cestitam 🤗🤗🤗 za jajnike ti ne znam...
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Ajme.. ja dok iscitam sve, nista vise ne zapamtim 😅
Dada ja isto vidim sjenicu bez problema, ne razumijem se ni u sta zivo kad je rano kad ne, ali strpi se jos dva tri dana, drzim fige i imam dobar osjecaj. 🙏🏼
Mi se vratili sa prvog razgovora.. Malo me glava boli od tolikog njemackog jos sam muzu sve morala prevoditi, ali uspjeli smo. Za sad su nas prijavili u sistem uzeli podatke o bolestima, ciklusima bla bla.. Kaze nije to toliko lose 2% normalnih, uz malo srece moze se desiti i prirodna trudnoca za koju kao treba 4% ali eto, sta je tu je.
Mene je pregledala, O bila juce, mi smo opalili prekjuce i danas pa mozda se desi Bozicne cudo, whatever 😂🙌🏻
Rekla da se javim 1dc ali to ce biti 1.1. a posto smo prelezali koronu ipak smo se odlucili ici u Bosnu, bicu mnogo opustenija kad izgrlim svoje.Kad se vratimo ceka nas karantin, tako da ocekujem da cemo sve nalaze vaditi pocetkom marta a u postupak u aprilu. Sto mi je ok, jos malo da se pripremim. Ne znam kako kod vas ti prvi razgovori teku, nekako imam osjecaj da je sve prebrzo proslo i kao da nesto fali a da nismo uradili??
Uglavnom osjecam se cudno pozitivno, i to je za ocekivati ha 🤷🏼♀️
Citam vas svaki dan uz kaficu, skupljam info radujem se lijepim vijestima i svima zelim srecne praznike i zasluzile smo malo da se opustimo ♥️ Neka u 2021 ovu temu preplave trudnice 🙏🏼🎉
Pokusavamo 1/2019 🤞🏻
👩🏼🦱 30 (Blagi PCOS)
🤵🏻 33 (Teratozoospermia, 2% normalnog oblika)
ProFertil (oboje)
Prve konsultacije IVF/ICSI 18.12 ✍🏼
Vadjenje svih nalaza (prvi put) 2.2021
Planiran postupak 3.2021
https://lbdf.lilypie.com/t41up2.png
Jele83, čestitam!!! Naravno da se brineš, ali samo polako, tjedan po tjedan. Za jajnike mislim da je normalno, ja ih i sad osjećam a trudnoća mi je završila prije par tjedana.
💔💔💔
MTB i mene zanima šta će reći, iako mi je odmah poslije transfera rekao da ćemo možda povećati dozu. Čekam mail. Iako i ove vrijednosti su ok za prvo tromjesečje ali u usporedbi sa zadnji put je velika razlika.
Lucyinthesky mene prošli put slao dva dana prije aspiracije vaditi progesteron i estradiol i onda dan prije transfera opet progesteron i sad isto 🤷
Dada ako pričaš o pritisku kao pred mengu, ja ti to i na utrogestanu osjetim. Cyclogest je malo "prljaviji", jače izadje na gaćice ali mi je bio draži za stavljati jer ovaj utrogestan je kao kuglica i onda ga lovim "unutra" s prstom dok ne stavim kako treba 😂🙈.
Jele čestitam!! Predobre vijesti i mogu misliti koji dobar osjećaj 🥰
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Dadaja isto vidim sjenicu bez problema, ne razumijem se ni u sta zivo kad je rano kad ne, ali strpi se jos dva tri dana, drzim fige i imam dobar osjecaj. 🙏🏼
Mi se vratili sa prvog razgovora.. Malo me glava boli od tolikog njemackog jos sam muzu sve morala prevoditi, ali uspjeli smo. Za sad su nas prijavili u sistem uzeli podatke o bolestima, ciklusima bla bla.. Kaze nije to toliko lose 2% normalnih, uz malo srece moze se desiti i prirodna trudnoca za koju kao treba 4% ali eto, sta je tu je.
Mene je pregledala, O bila juce, mi smo opalili prekjuce i danas pa mozda se desi Bozicne cudo, whatever 😂🙌🏻
Rekla da se javim 1dc ali to ce biti 1.1. a posto smo prelezali koronu ipak smo se odlucili ici u Bosnu, bicu mnogo opustenija kad izgrlim svoje.Kad se vratimo ceka nas karantin, tako da ocekujem da cemo sve nalaze vaditi pocetkom marta a u postupak u aprilu. Sto mi je ok, jos malo da se pripremim. Ne znam kako kod vas ti prvi razgovori teku, nekako imam osjecaj da je sve prebrzo proslo i kao da nesto fali a da nismo uradili??
Citam vas svaki dan uz kaficu, skupljam info radujem se lijepim vijestima i svima zelim srecne praznike i zasluzile smo malo da se opustimo ♥️ Neka u 2021 ovu temu preplave trudnice 🙏🏼🎉
Nadajmo se da vam postupak nece bi trebat 🙏🏻🙏🏻 i kod nas ti prvi razgovori idu otprilike tako, jedina razlika je da ja nisam mogla voditi muza sa sobom nego sam morala ici sama(zbog korone). Napravio mi je pregled na prvim konzultacijama, pogledao muzeve nalaze i sve koje sam ja imala, uputio me sta bi trebali jos napravit od pretraga i to je bilo to.. Ako imas pitanja, na sva ti odgovore ali isto ne traje predugo.
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
MTB i mene zanima šta će reći, iako mi je odmah poslije transfera rekao da ćemo možda povećati dozu. Čekam mail. Iako i ove vrijednosti su ok za prvo tromjesečje ali u usporedbi sa zadnji put je velika razlika.
Lucyinthesky mene prošli put slao dva dana prije aspiracije vaditi progesteron i estradiol i onda dan prije transfera opet progesteron i sad isto 🤷
Dada ako pričaš o pritisku kao pred mengu, ja ti to i na utrogestanu osjetim. Cyclogest je malo "prljaviji", jače izadje na gaćice ali mi je bio draži za stavljati jer ovaj utrogestan je kao kuglica i onda ga lovim "unutra" s prstom dok ne stavim kako treba 😂🙈.
Jele čestitam!! Predobre vijesti i mogu misliti koji dobar osjećaj 🥰
Mene jedino estradiol u stimuliranima, a sad u ovoj klinici ni to.
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Ja imam krvi na ulošku, smeđe i grčevi me i dalje muče, nije mi to nikad tako bilo, od čega je to? nije me valjda ona tanka cjevčica toliko iziritirala
Dadaja isto vidim sjenicu bez problema, ne razumijem se ni u sta zivo kad je rano kad ne, ali strpi se jos dva tri dana, drzim fige i imam dobar osjecaj. 🙏🏼
Nadajmo se da vam postupak nece bi trebat 🙏🏻🙏🏻 i kod nas ti prvi razgovori idu otprilike tako, jedina razlika je da ja nisam mogla voditi muza sa sobom nego sam morala ici sama(zbog korone). Napravio mi je pregled na prvim konzultacijama, pogledao muzeve nalaze i sve koje sam ja imala, uputio me sta bi trebali jos napravit od pretraga i to je bilo to.. Ako imas pitanja, na sva ti odgovore ali isto ne traje predugo.
Pa bas je tako i bilo, uh hvala ti onda nismo ni mi nista izostavili, sve je to slicno.. Nadam se i ja, ali sta god bude ♥️
Jele cestitam, predivan osjecaj vjerujem 🎉🙏🏼
Pokusavamo 1/2019 🤞🏻
👩🏼🦱 30 (Blagi PCOS)
🤵🏻 33 (Teratozoospermia, 2% normalnog oblika)
ProFertil (oboje)
Prve konsultacije IVF/ICSI 18.12 ✍🏼
Vadjenje svih nalaza (prvi put) 2.2021
Planiran postupak 3.2021
https://lbdf.lilypie.com/t41up2.png
Sortiraj odgovore
Najstariji