Bozma bit će to super ovaj put 💪
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
La Reinajako mi je žao…Znam kako se osjećaš, drž' se i smišljaj strategije za dalje, tako je lakše…
Dada31 može da se ti i ja nešto dogovorimo, pošto smo imale isti dan transfer? Istina, ti si dva dana u prednosti zbog blastica i nemaš jaku štopericu…ali ajmo duboko udahnuti, izdahnuti i okaniti se tih ludih testova do narednih nekoliko dana? Moj je baš pozitivan na štopericu jer sam primila Brevatcid 10.000 i za mene stvarno nema smisla ludovati, ali ako želiš da se bodrimo zajedno u nerađenju testova, tu sam
Hahahha važi... 😂😂 Ja do nedjelje moram izdržati a ti do utorka 🙈🙈🙈🙈
Mislim nema loše u tome ništa.
Dobro nam MTB kaže, sve je do naših bebica... Ako je njima lijepo unutra i ako si našle način da se fino smjeste a da to ne ugrozi njih još narednih 8 i pol mj... Onda nema razloga da ne ostane. Ako se ne desi tako i ako beba odluči ne ostati, to je vjerojatno zato jer nebi mogla izdržati, a bolje da se naše bebe ne muče. Zato ću se ja potruditi da njoj bude lijepo i malo sići s lopte na čvrsto tlo 😁😁😁🥰
endometrioza
Bozma navijam za tebe i emrij maleni ❤️😍🙏
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Nedavno smo raspraljale do kojeg dana su za razvoj embrija zasluzne nase stanice, a od kojeg sperma. Sad sam naisla na clanak od jednog embriologa koji kaze da su prva dijeljenja pod utjecajem majcinih gena i da ovise o kvaliteti stanice. Ta prva dijeljenja su nekih 50 sati od oplodnje. Znaci isto ono sto su lucyinthesky rekli
Nedavno smo raspraljale do kojeg dana su za razvoj embrija zasluzne nase stanice, a od kojeg sperma. Sad sam naisla na clanak od jednog embriologa koji kaze da su prva dijeljenja pod utjecajem majcinih gena i da ovise o kvaliteti stanice. Ta prva dijeljenja su nekih 50 sati od oplodnje. Znaci isto ono sto su lucyinthesky rekli
Hihihi, ja sam super, a MM nije, hihihihi
💔💔💔
Ok, aj nek mi netko da neki recept za povisiti tlak, jer ovo nije normalno više... Dakle teturam po kući i čekam da padnem u nesvijest, pojela soli, slanine i luka, grickalica, 2 L vode, mineralne, otvoreni prozori i sto čuda tlak 90/40... I ne bi se povisio nema šanse.
U bolnici mislili pokvario se tlakomjer (pričala, sam vam da mi je u bolnici skočio na 130 pa mi nije bilo dobro 😵) bemti više tlak..
Aj sry cure stvarno, znam da vi imate i težih problema, Al mene ovo full usporava u životu, kad ostanem trudna vjerovatno ću provest 9 mjeseci u nesvijest i!
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Cure meni došao nalaz progesterona. Koja razlika od zadnji put 😱😱😱
Prošli put nulto mjerenje 0.41, nakon dva dana korištenja cyclogest od 400x2 bio 114.
Danas nakon tjedan dana korištenja utrogestana od 200x3 samo 38.
Sad čekam doktora da mi javi jel mijenjamo terapiju onda.
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Mattan, ja prirodno imam nizak tlak i stvarno ti ne mogu pomoći - to je nešto na što sam se jednostavno navikla. Dosta manjih obroka kroz dan, puno tekućine, i kretanje (čak i kad ne vidim prst ispred sebe, savladala sam hodanje bez osjetila vida).
manemoj, baš me zanima što će ti doktor reći. Inače, ja nisam uopće vadila progesteron, ni prije postupka ni nakon transfera, nisam znala da treba. Doduše, dobivala sam i injekcije progesterona tako da sam ga valjda imala dovoljno.
💔💔💔
You are welcome 😎😜
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
Cure meni došao nalaz progesterona. Koja razlika od zadnji put 😱😱😱
Prošli put nulto mjerenje 0.41, nakon dva dana korištenja cyclogest od 400x2 bio 114.
Danas nakon tjedan dana korištenja utrogestana od 200x3 samo 38.
Sad čekam doktora da mi javi jel mijenjamo terapiju onda.
Držim fige da sve bude ok 🤞🤞🤞
To im je valjda neki novitet, mene to nitko nije slao tamo, a bome ni tu 🤔
🧍♂️42-od astheno-normo
Sortiraj odgovore
Najstariji