Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    manemoj
    18. Prosinac 2020. 15:30

Evo javio se doktor, trebam udvostručiti jutarnju i poslijepodnevnu dozu a ovu popodne ostaviti na starom. Znači sa 600 mg dnevno idem na 1000. 
    Mislim da je ok da to provjerimo da zna koja doza mi treba a ne da nagadja 🤷
    Bozma meni na dan transfera bilo samo malo na papiru a kao za mengu me boli još od prije transfera. To radi utrica valjda 🤷

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

Ruska1986
    18. Prosinac 2020. 15:30

Jeremija

Ja imam krvi na ulošku, smeđe i grčevi me i dalje muče, nije mi to nikad tako bilo, od čega je to? nije me valjda ona tanka cjevčica toliko iziritirala

Meni su rekli da je nakon transfera moguc spotting i da se ne preplasim.. Mozda su ti zakacili nekakvu zilicu il nest. Nekakve grceve sam i ja imala nakon transfera, al ne jake i nisu bili stalno prisutni.

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

MISS
    18. Prosinac 2020. 15:34

Bozma i ja sam imala smedarenja nakon trasnfera i bolila su me leđa 
    Jele83 bravo,cestitam 
    Sanjich, kako si? Ne javljas se,nije valjda corona..evo sam zvala sad humanu, u pon je dr XY tamo, ne znaju nista za godisnji, kaze da im se raspored stalno mijenja...

👸34🤴38
    06 i 07/20 AIH - neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
    UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
    Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
    18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏

18. Prosinac 2020. 15:38

Ruska1986

Jeremija

Ja imam krvi na ulošku, smeđe i grčevi me i dalje muče, nije mi to nikad tako bilo, od čega je to? nije me valjda ona tanka cjevčica toliko iziritirala

Meni su rekli da je nakon transfera moguc spotting i da se ne preplasim.. Mozda su ti zakacili nekakvu zilicu il nest. Nekakve grceve sam i ja imala nakon transfera, al ne jake i nisu bili stalno prisutni.

Tnx, osjetila sam da se stisce i grci dole, kao zeludac pod stresom (bar meni 😂). Svugdje pise da je normalno, ali nije me do sad nikad ovako. Znalo je malo sijevat kroz jajnike i prepone od stimulacije i utrogestana. A sad je stalno to grcenje

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    18. Prosinac 2020. 15:40

manemoj, dobro da znam. Ja sam vadila samo estradiol. Ništa više ne vjerujem doktorima, idući put ću za svaki slučaj vaditi i progesteron da znam kakav je.
    Vidi možeš li dobiti injekcije progesterona, mislim da to puno pomaže.
    A za lovljenje utrića po tunelima - tu sam ekspert. 

Bozma, ja držim fige da to znači da se malac svim snagama hvata. 

💔💔💔

18. Prosinac 2020. 15:42

MISS

Jele83 bravo,cestitam
    Sanjich,kako si? Ne javljas se,nije valjda corona..evo sam zvala sad humanu, u pon je dr XY tamo, ne znaju nista za godisnji, kaze da im se raspored stalno mijenja…

Kad sam danas isla na hitnu po heparin, srela sam ga tamo. Ja koliko god njega izbjegavala, ne mogu bez njega 😂. Nadam se da ga necu srest i ove godine u kupovini jelke kao i prosle 🙈

MISS
    18. Prosinac 2020. 15:44

Jeremija

MISS

Jele83 bravo,cestitam
    Sanjich,kako si? Ne javljas se,nije valjda corona..evo sam zvala sad humanu, u pon je dr XY tamo, ne znaju nista za godisnji, kaze da im se raspored stalno mijenja…

Kad sam danas isla na hitnu po heparin, srela sam ga tamo. Ja koliko god njega izbjegavala, ne mogu bez njega 😂. Nadam se da ga necu srest i ove godine u kupovini jelke kao i prosle 🙈

Hahhaha pratite se stalno, mora da je to neka sudbina 😂😂 

👸34🤴38
    06 i 07/20 AIH - neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
    UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
    Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
    18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏

Matkiša 😎
    18. Prosinac 2020. 15:45

MTB znači treba mi navigacija kroz stan 😅 maznula sam čašu crnog vina sada, evo tlak skočio wohoo hooo znači postati alkos mi je jedini spas 🤪
    A više Utrića sam izgubila po kupaoni nego stavila gdje treba 😅😅

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

18. Prosinac 2020. 15:47

MTB, implatacija nije sigurno, strah me samo da mu se ovi grčevi nece svidjet pa da ne ode prije vremena.
    Ma tko ga šiša, nek se odmah čeliči 😂

18. Prosinac 2020. 15:49

MISS

Jeremija

MISS

Jele83 bravo,cestitam

Hahhaha pratite se stalno, mora da je to neka sudbina 😂😂

Kakve sam srece jos ce me on porodit 😂😂. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.