Čini se da ipak sve ide na bolje, polako ali sigurno 😊 Ja više nemam bolove, riješila e građani (koštalo me živaca) spremna za propusnice.. Još da u pon sredim uputnice i da sve bude ok na kontroli, da je hiper u nestanku i da proslavi Božić na nogama a ne u krevetu
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Leia2.0, razumijemo se. Još par dana, a onda ću imati nekih 10 dana odmora - to nisam imala već jako jako dugo vremena (ove godine sigurno ne), i onda ću napuniti i rezervne baterije.
Tuma, hvala, da. Baš će mi dobro doći. Stvarno se sad osjećam 10 kg lakša kad je ovo (vjerojatno) riješeno.
💔💔💔
MTB ja ti često dobijem proljev nakon antibiotika, sad sam morala prestati zbog jakih mučnina i slabosti pa se nadam da ću ispiškiti urinarnu infekciju, ali sam imala proljev za vrijeme bockanja. Pomagale su mi tabletice aktivnog ugljena, to mi je zakon za "stisnuti" stolicu..
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
MTB ma znam da necu srce cuti, zadnji put sam ga cula na 7+4, ali sam na 5+6 vidjela titraje na uzv, sad vjerojatno necu ni to jer su me zbog blagdana narucili ranije. Ali sredila sam malo misli, moram navijati za svoju bebicu i misliti da ce sve biti dobro 😍🙏
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Miss stigla je beta, ipak je dosla M.. iako ovako punooo prerano ali je, beta 1. Sad pauza i u 1 mj FET.. možda bude bolje.. 😔
👸 29, Amh 33
🤴 32, normo
💒 4 g
Nalazi "savrseni", Idiopatska neplodnost
3 AIH = ❌❌❌
3/20 IVF, Rekovelle = 5 js, 3 oplodene, 2 trodnevne vracene ❌
5/20 IVF, Gonal 150 + Cetrotide, Ovitrelle = 13 js, 8 oplodenih, 3 blastice, 1 vracena, 2 zamrznute ❌ (blagi hiper)
08/20 FET u prirodnom ciklusu samo Utrogestan, 2 blastice ❌
11/20 Gonal 75/150 + Cetrotide, Decapeptyl x2 kao štoperica = 7 js - 2 blastice vracene, ❌
1🐧 FET 5.2. ❌
Suplementi + trening
Prirodna trudnoca ✅
Bozma, ja sam ga to jutro prije transfera stavila vaginalno. Držim fige!
Dada31, normalno je da je slaba crtica na taj dan nakon transfera. Također, sve smo imale bolove, i one koje su ispale trudne i one koje nisu. Jednostavno, do 5, 6, 7 dnt ne možeš znati ništa. Ono drugi dan nije bilo realno, tad beba ne počne još ispuštati betu. Jesmo nestrpljive, ali ono je bilo u rangu da očekujemo crticu prije transfera.
Tiki92, sigurno se neće čuti srce, oko toga ne moraš ni brinuti. Ali ćeš znati da nije vanmaterična i da se za sad lijepo razvija, što je isto veoma važna informacija.
Pa nego šta, ja sam im rekla još da u labosu nabace jednu trakicu u posudici 😂😂😂😂😂
.
I nisam jedina koja piški tako rano , znam da nisam 😁😁🙈🙈 zato i jesam prije nego sam stavila sliku rekla da se u obzir uzme štoperica i općenito pojma nisam imala o Ovitrelle kako djeluje. Nisam uopće ni očekivala da bi se tako rano moglo vidjeti, jer znam da bi po tome doktori onda dali vaditi betu i ranije... To što ja imam mrave u guzici, to je drugi par cipela 😂
Ja se iskreno ničemu ne nadam jer uvijek kad sam mantrala na dobro, desilo se loše.
😘
endometrioza
Draga Dada31, ma nisam htjela reći da si prerano piškila, sve mi volimo eksperimentirati. Već da na račun toga što ti je 2dnt bila jaka crtica, a sad je slabija ne možeš ništa zaključiti jer beba ne može drugi dan početi ispuštati betu. Tek sad, ako raste 5, 6 i 7 dan možeš nešto znati.
💔💔💔
Miss stigla je beta, ipak je dosla M.. iako ovako punooo prerano ali je, beta 1. Sad pauza i u 1 mj FET.. možda bude bolje.. 😔
😞😞💜❤ zao mi je...
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Draga Dada31, ma nisam htjela reći da si prerano piškila, sve mi volimo eksperimentirati. Već da na račun toga što ti je 2dnt bila jaka crtica, a sad je slabija ne možeš ništa zaključiti jer beba ne može drugi dan početi ispuštati betu. Tek sad, ako raste 5, 6 i 7 dan možeš nešto znati.
Ma znam, svjesna sam ja toga bila čim sam se popiškila jer tada možda još nije došlo ni do implantacije. Znam da bi mi sve voljele već drugi dan znati sve. 😁😁😁🥰
Imamo čisti primjer ovdje na forumu, da i snješko bude beta 🙈🙈
Ali kažem, nemam od sebe neka velika očekivanja.
Možda najbolje da prekosutra ponovnim. Ako se bar malo ne potamni onda ću biti tužna a s druge strane ako se bude i maaaalo nadzirala, onda je i to ok bar ću biti 100% sigurna da je štoperica izašla i da nije od nje. Još sam si na dan transfera obećala da do nedjelje neću piškit... Ali eto, di bi ja sebe poslušala 🥴🥴🥴🥴🥴🥴🥴
endometrioza
Drage ženice,
Ne stizem se javljati a svako malo pročitam po koju stranicu posao ne jenjavaaaa.
Zao mi je zbog svih vas kojima je dosla M i kojima nije uspjeo postupak.
MTB Slazem se da je ovo psihički i finansijski iscrpljujuće za sve nas pogotovo kad na kraju ne samo da nemamo pozitivan rezultat nego jos i stvar se dodatno zakomplikuje.
Drago mi je da si ok poslije kiretaze.
Ostale cure moramo biti jake i vjerovati da ce nam u sledećoj godini bolje i da cemo biti sa velikim stomacima.
Dada blijeda crtica ali je ipak crtica! Srećno na ponovnom testu i beti!
La reina zao mi je..isplaci pa nastavljamo zajedno u nove pobjede.
Tiki srećno na UZV.
Punoo lijepih misli saljem vam ovako umorna i opet dežurna 🤪
10/2022 Bahcceci, PGD zadovoljavajuci.FET 21.11. Beta 02.12.(104),4.12(210),6.12(518)UZV 6+0❤. Qualified 360 uredan. Stize nam devojčica 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji