Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    18. Prosinac 2020. 11:33

La Reina zao mi je 
    Dada pa i nisi rano piskila, svakako je dobro sto crte jos ima, ni ne moze bit tamnija od te, pogotovo na tim testovima. Samo ti nama i sutra sliku stavi.
    MTB ako te jos muci proljev, meni je proslo od Omnibiotica, sad smo ga oboje nastavili pit. Je da je skup, ali probala sam sve one do 100kn i ni od jednog nije prolazilo.
    Ja sam gotova, davno, vec sam cijeli grad presetala. 
    Kad sam potpisivala za odmrzavanje pocirila sam na papirima morfologiju embrija, pise 4AA, sad sam sretna jer pretpostavljam da je 4 broj stanica a jedno A za blastomere,  a drugo za fragmentaciju. I opet sam uvjerena da bi moglo bit 🙈 tuka.

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    18. Prosinac 2020. 11:39

Mattan, ma znam, ali taj aktivni ugljen je taaaako bljaaaak.
    Inače nemam problema s proljevima, ja sam "zatvor" girl tako da je ovo zanimljiva promjena. Danas sam, za sad, dobro. Vidjet ćemo ostatak dana.

TiKi92, da, vjerojatno nećeš vidjeti ni titraje. Ali opet, znat ćeš da nije vanmaterična i vidjet ćeš svoju točkicu. A onda ćeš za tjedan, dva, svoju bebicu vidjeti ponovo. 

la_Reina_del_Sur, žao mi je.

Dada31, dobro je da od sebe nemaš očekivanja. Ionako ovo nema veze s tobom. Jedina osobica o kojoj sad sve ovisi je tvoja bebica. 
    A srećom, osim ove, imaš ih još hrpu na lageru. Iako će već ova biti dobitna.

Takica, hvala. Ti se samo brini za sebe.

Bozma, što je taj Omnibiotic? Mi smo kupili onaj probiotic koji je preporučila Nikitta, ali to pije samo MM. Nisam znala da to pomaže za ovo...
    Woooohoooo, 4AA. To je tvoja jajna stanica napravila, prije nego ju je mužev spermić uspio pokvariti. Pa ti sad reci tko ima nekvalitetne stanice??? 

💔💔💔

la_Reina_del_Sur
    18. Prosinac 2020. 11:40

Hvala cure 💕

👸 29, Amh 33
    🤴 32, normo
    💒 4 g
    Nalazi "savrseni", Idiopatska neplodnost
    3 AIH = ❌❌❌
    3/20 IVF, Rekovelle = 5 js, 3 oplodene, 2 trodnevne vracene ❌
    5/20 IVF, Gonal 150 + Cetrotide, Ovitrelle = 13 js, 8 oplodenih, 3 blastice, 1 vracena, 2 zamrznute ❌ (blagi hiper)
    08/20 FET u prirodnom ciklusu samo Utrogestan, 2 blastice ❌
    11/20 Gonal 75/150 + Cetrotide, Decapeptyl x2 kao štoperica = 7 js - 2 blastice vracene, ❌
    1🐧 FET 5.2. ❌
    Suplementi + trening
    Prirodna trudnoca ✅

🌸TiKiDi🌸
    18. Prosinac 2020. 11:44

La Reina jako mi je zao 😔, drzi se i samo hrabro dalje 😘

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

Lucyinthesky
    18. Prosinac 2020. 12:07

la_Reina_del_Sur

Miss stigla je beta, ipak je dosla M.. iako ovako punooo prerano ali je, beta 1. Sad pauza i u 1 mj FET.. možda bude bolje.. 😔

Žao mi je, grozan osjećaj je kad prokrvariš prije bete. Drži se ❤️

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

AuroraB
    18. Prosinac 2020. 12:08

La Reina jako mi je žao...  Znam kako se osjećaš, drž' se i smišljaj strategije za dalje, tako je lakše...
    Dada31 može da se ti i ja nešto dogovorimo, pošto smo imale isti dan transfer? Istina, ti si dva dana u prednosti zbog blastica i nemaš jaku štopericu...ali ajmo duboko udahnuti, izdahnuti i okaniti se tih ludih testova do narednih nekoliko dana? Moj je baš pozitivan na štopericu jer sam primila Brevatcid 10.000 i za mene stvarno nema smisla ludovati, ali ako želiš da se bodrimo zajedno u nerađenju testova, tu sam

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

• LucyLou
    18. Prosinac 2020. 12:32

la_Reina_del_Sur

Miss stigla je beta, ipak je dosla M.. iako ovako punooo prerano ali je, beta 1. Sad pauza i u 1 mj FET.. možda bude bolje.. 😔

La_Reina, zao mi je, jako dobro znam taj osjecaj. 🥺💔 Dobra vijest je da imas smrzlica - sada se preko blagdana posveti sebi, maksimalno odmori i skupi snagu za novi polusaj, a ovo gledaj kao jos jedan korak blize do svog cilja. 😉🤞🏻

Trudilica vec dugo, MPO od 2019 - nakon 1 AIH, 3 IVF/ICSI ciklusa i 6 transfera, napokon je stigla nasa N, nase malo cudo 💖
    ~The wound is the place where the light enters you. Rumi ~

Libo1415
    18. Prosinac 2020. 12:53

la_Reina_del_Sur

la_Reina_del_Sur nažalost i kod mene išta situacija i znam kako ti je. Ali bit će sve dobro! 2021.je naša. Ja u prvom isto idem u fet,upravo se čula sa doktorom. 

Ja 35 sve ok, on 36 OAT
    4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
    5.postupak +❤️

manemoj
    18. Prosinac 2020. 13:22

La Reina i Libo  žao mi je, svi koji smo to barem jednom prošli znamo kako je gadan osjećaj. Dobra stvar u svemu tome je što imate smrzlice i nećete dugo čekati. A i mene svi tješe da je FET uspješniji 😉
    Bozma oprala te pozitiva napokon znači? 😉 Baš mi drago da je sve prošlo kako treba. Sad smo u istom kosu, strpljenje i čekanje 😊

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

18. Prosinac 2020. 13:26

MTB, pvaj probiotik je cijenom isti kao Nikitin pa je sigurno i kvaliteta tu negdje. Necakinja radi u ljekarni pa preporucila, dala mi testerice za 15-tak dana da probam pa sam ga isla kupit. Imaju neki koji se koristi sa antibiotikom, pa neki stress i ovaj obicni. Testeri su bili stress, sa vitaminima B2, B6 i B12. Cini mi se da je ovaj obicni jos bolji nego taj stres. Za sad ga koristimo oboje, i muz koji je inace sracka tip, ali za sad mu je ok, ide jednom dnevno. Mene bilo strah da ce me zacepit, ali nije. Kako vise ne koristim dodatke mogu uzet bar to.
    A embrij, uvijek mi kazu da su ok i da nemaju fragmentacija. Kako od tako sugavih stanica onda takvi embriji. Je da su se tek poceli dijelit, pa ni ne stignu se stvorit jos fragmentacije, ali isto se veselim. Nadam se da vam necu za 10 dana kukat, nego da ostajem pozitivna 😁.
    I imam neke kao grcice u maternici, valjda od transfera i svega onog sta naguraju, samo da embrij ne ode odmah

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.