manemoj nema na čemu 😊
MTB kod njih Mpo radi jedino dr. Alebić i bila sam kod njega u svim prošlim postupcima. Sada trenutno čekam na postupak u Ivf poliklinici.
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Tam7 vidim i ti nanizala missed AB kao i ja… Jeste li vi mozda radili hla tipizaciju? Pitam jer smo mi manje vise sve obavili osim toga? Zna li se kod vas uzrok? Kod nas NE! 🤷♀️🤢😔😔
Trombofiliju jesti radila?
Tam7 vidim i ti nanizala missed AB kao i ja… Jeste li vi mozda radili hla tipizaciju? Pitam jer smo mi manje vise sve obavili osim toga? Zna li se kod vas uzrok? Kod nas NE! 🤷♀️🤢😔😔
Trombofiliju jesti radila?
*jesi li
manemoj nema na čemu 😊
MTB kod njih Mpo radi jedino dr. Alebić i bila sam kod njega u svim prošlim postupcima. Sada trenutno čekam na postupak u Ivf poliklinici.
Da li znas da li poliklina ivf nastavlja i u 2021 raditi preko hzzo? Koliko kosta cuvanje smrzlica kod njih?
💁♀️ 33 god (AMH 9.2)
👦🏻 36 god (normo)
Pokušavamo od 12/2019
Vinogradska
2 AIH (Femara) ❌
4/2021 IVF stimuliran, ET jedan trodnevni (blighted ovum)
9/2021 IVF u prirodnom ciklusu, (odustali, stali rasti folikuli)
Poliklinika IVF
10/2021 IVF stimulirani, ET dva trodnevna (biokemijska)
3/2022 IVF stimulirani, ET dva trodnevna, 7+1 ❤️❤️, mini anomaly, Panorama, anomaly ✅ dvojajčane curke rođene 28.11.2022. 👨👩👧👧
Ali cekaj ako sam shvatila ti vec imas curicu? Vama su onda vjerojatno i kariogrami uredni i ocito je da mozete dobiti tj ti roditi vase zajednicko dijete.. A ta hla tipizacija navodno to pokazuje tako da.. Kod vas je ocito stvar 'samo' docekati opet pravi embrij…
Ja nikad dalje od 8tt nisam dogurala…
Da, imamo curicu koja jako želi seku ili bracu ❤️. Za kariograme, i rekli su mi da će nam vjerojatno biti uredni, ali da ih ipak napravimo, kao i spermiogram. Jesi ti radila pretrage na trombofiliju i ostale imunološke pretrage (antifosfolipidna antitijela)? Štitnjača i antitijela? Pretrage za IR? Sorry, možda si i napisala u nekom od prijašnjih postova... Nama se ponavlja zadnja 2 puta isti scenarij, beba kasni 10ak dana u datumima (ciklus mi je uredan i pratim trakicama pa znam kad se dogodilo), srce prokuca i prestane u 8-12 tj. Možda trebamo zaista dočekati pravi embrij, ali nisam baš u cvijetu mladosti i ne bi htjela provesti idućih par godina s metodom pokušaja i pogrešaka, dosta sam se već ojačala dosad...
👩 41 g AMH 7,8 pmol/l; IR; hipo/hashi
👨🦲41 g normospermia
👧🏻❤️
👼🏻 07/2019 19 TT
👼🏻 02/2020 12 TT missed ab
👼🏻 10/2020 9 TT missed ab
08/2022 biokemijska 😔
Cure s pozitivnim testovima, čeeeestitam, divnoo 🥳🥳🥳 😀
Ja se još glupa nekako ponadala da će nam uspjeti prirodno bas prije humane. Pipam sise stalno ko neki manijak, pa kao drze se, dobro je. Al evo, danas popustile. To je nepogrešivi znak da sutra dolazi menga. A nek dodje, ko je j...😂
👩🏻 31g
👱🏼♂️29 g
1 godina pokušavanja
Astenozospermija
Prvi MPO pregled, 16. 11. Petrova
manemoj, Lucyinthesky, pa i taj vaš Alebić je macan
tam7, lucija007, u svojim bilješkama ja imam i ovo, pa pogledajte pomaže li vam (dakle HLA je tu od početka):
medicinska obrada radi anamneze ponavljajućih spontanih pobačaja
1. OGTT - Dispanzer za dijabetes
2. TSH, PRL, Testosteron, FSH, LH od 2. do 5. dana ciklusa
3. Antikardiolipinska antitijela, LAC, antitrombin III, HbA1C
4. TORCH, Parvo B19, EBV, varicella virus
5. Cervikalni brisevi na: Klamidiju T., Ureaplazmu U., Mikoplazmu H., Aerobe, Anaerobe i Gljivice
6. Kariogram oboje supružnika
7. HLA tipizacija oboje supružnika
8. PAI-1, ACE, MTHFR, faktor V (Leiden), faktor II
💔💔💔
Angribird, vidim da i kod tebe potpisic fali ☝🏻😈 joj, joj...
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
I koji su koraci ako kariogram nije u redu? Prestati sa pokusavanjem iako postoji 50posto sanse da beba nece naslijediti bas taj gen od roditelja???
Da li znas da li poliklina ivf nastavlja i u 2021 raditi preko hzzo? Koliko kosta cuvanje smrzlica kod njih?
To ti ne znam, ja sam ih zvala informativno ljetos, bila na konzultacijama u 10 mj i zapisana sam za postupak u 11mj.
Koliko sam ja, shvatila hzzo pokriva zamrzavanje do 6 smrzlića, po 2 na slamku, ali o tome nisam još pitala, budem ako dođemo do toga.
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Sortiraj odgovore
Najstariji