tam7
Eee da, to je 'dobar' primjer u tom zlu.. Ja sam nakon 2 tablete krvarila jako ali ono bitno nije izaslo, i onda je dao jos 2 i opet sam jako krvarila no OPET ono bitno nije izaslo, no na to me doktor i pripremio.. Da nekom uspije nekom ne... I bas mi je rekao da mnoge zene se u potpunosti ociste cak vec nakon prve ture.. No ja nisam bila ta 'sretnica' 😔🙄...
Pepsi hvala! Oko matične ti ja ne mogu pomoći.
tam7, hvala. Ti si meni primjer kojih herojskih žena imamo ovdje. Jesu li ti istraživali zašto dolazi do spontanih?
Imaš i dvoje djece, ako sam shvatila?
manemoj, a kod kojeg si doktora? Ja sam mislila izabrati neku od ženskih doktorica, ugodnije se osjećam sa ženama. Što se pristupa tiče i želje za zahvalom - ja se osjećam isto sa Betom, ali sam si odlučila da im ipak neću kupovati poklone, samo sam im više puta rekla koliko su mi super (pogotovo tokom aspiracije) i mislim si na kraju ostaviti im recenzije negdje po internetu. Mislim da im je to najveća zahvala. Pokloni bi ih možda doveli u neugodnu situaciju.
Lucyinthesky, hvala! Kod kojeg si ti doktora u Podobniku?
💔💔💔
MTB uslikala sam bas lipu sliku zaslaska sunca i poavecujen je tebi i danasnjem plusicu na testicu ❤️🥳
https://ibb.co/GpBK5Dn
O hvala
💔💔💔
Lucyinthesky hvala 🥰
MTB ja sam kod dr. Alebica tamo.
Imaš pravo, pozitivne recenzije na netu i zahvale njima 👍
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
tam7
Eee da, to je 'dobar' primjer u tom zlu.. Ja sam nakon 2 tablete krvarila jako ali ono bitno nije izaslo, i onda je dao jos 2 i opet sam jako krvarila no OPET ono bitno nije izaslo, no na to me doktor i pripremio.. Da nekom uspije nekom ne… I bas mi je rekao da mnoge zene se u potpunosti ociste cak vec nakon prve ture.. No ja nisam bila ta 'sretnica' 😔🙄…
Da, i meni su rekli da nekom uspije nekom ne... Svatko reagira drugačije. Drži se!
I da, vidjela sam da si prije pisala o HLA tipizaciji što ti je Podobnik preporučio, kad saznaš više info, please javi ovdje, zanima me. Jer i nama zasad ne znaju zasad uzrok missed ab, još nam ostaju kariogrami i spermiogram. Hvala ti!
👩 41 g AMH 7,8 pmol/l; IR; hipo/hashi
👨🦲41 g normospermia
👧🏻❤️
👼🏻 07/2019 19 TT
👼🏻 02/2020 12 TT missed ab
👼🏻 10/2020 9 TT missed ab
08/2022 biokemijska 😔
Tam7 vidim i ti nanizala missed AB kao i ja... Jeste li vi mozda radili hla tipizaciju? Pitam jer smo mi manje vise sve obavili osim toga? Zna li se kod vas uzrok? Kod nas NE! 🤷♀️🤢😔😔
tam7
Eee da, to je 'dobar' primjer u tom zlu.. Ja sam nakon 2 tablete krvarila jako ali ono bitno nije izaslo, i onda je dao jos 2 i opet sam jako krvarila no OPET ono bitno nije izaslo, no na to me doktor i pripremio.. Da nekom uspije nekom ne… I bas mi je rekao da mnoge zene se u potpunosti ociste cak vec nakon prve ture.. No ja nisam bila ta 'sretnica' 😔🙄…
Da, i meni su rekli da nekom uspije nekom ne… Svatko reagira drugačije. Drži se!
I da, vidjela sam da si prije pisala o HLA tipizaciji što ti je Podobnik preporučio, kad saznaš više info, please javi ovdje, zanima me. Jer i nama zasad ne znaju zasad uzrok missed ab, još nam ostaju kariogrami i spermiogram. Hvala ti!
Hahaha u isto vrijeme pismo! Mi smo obradili manje vise sve i kariogrami su nam uredni...
Tam7 vidim i ti nanizala missed AB kao i ja… Jeste li vi mozda radili hla tipizaciju? Pitam jer smo mi manje vise sve obavili osim toga? Zna li se kod vas uzrok? Kod nas NE! 🤷♀️🤢😔😔
Ali cekaj ako sam shvatila ti vec imas curicu? Vama su onda vjerojatno i kariogrami uredni i ocito je da mozete dobiti tj ti roditi vase zajednicko dijete.. A ta hla tipizacija navodno to pokazuje tako da.. Kod vas je ocito stvar 'samo' docekati opet pravi embrij...
Ja nikad dalje od 8tt nisam dogurala...
Pepsi hvala! Oko matične ti ja ne mogu pomoći.
tam7, hvala. Ti si meni primjer kojih herojskih žena imamo ovdje.Jesu li ti istraživali zašto dolazi do spontanih?
Imaš i dvoje djece, ako sam shvatila?
manemoj, a kod kojeg si doktora? Ja sam mislila izabrati neku od ženskih doktorica, ugodnije se osjećam sa ženama. Što se pristupa tiče i želje za zahvalom - ja se osjećam isto sa Betom, ali sam si odlučila da im ipak neću kupovati poklone, samo sam im više puta rekla koliko su mi super (pogotovo tokom aspiracije) i mislim si na kraju ostaviti im recenzije negdje po internetu. Mislim da im je to najveća zahvala. Pokloni bi ih možda doveli u neugodnu situaciju.
Lucyinthesky, hvala!Kod kojeg si ti doktora u Podobniku?
MTB, imam jedno dijete, curicu moju koja mi daje snage i kad ju vidim samo se prisjetim zašto želim još djece. I 3 anđela koja nas gledaju i paze na nas. Napravila sam hrpu pretraga i sve je u redu, još su nam ostali kariogrami i spermiogram. A dotad popravljam kvalitetu js koliko mogu sa suplementima . Kad dobijemo sve nalaze, otići ću do nekog MPO doktora da vidim mogućnosti dalje, a i da netko sa iskustvom pogleda našu sliku iz šire perspektive.
👩 41 g AMH 7,8 pmol/l; IR; hipo/hashi
👨🦲41 g normospermia
👧🏻❤️
👼🏻 07/2019 19 TT
👼🏻 02/2020 12 TT missed ab
👼🏻 10/2020 9 TT missed ab
08/2022 biokemijska 😔
tam7
Da, i meni su rekli da nekom uspije nekom ne… Svatko reagira drugačije. Drži se!
Ne znam dal ti je to pre intimno pitanje, ali da li su vam radili analizu ploda buduci da je bio missed u 19tt? Ja sam imala inducirani u 27tt zbog anomalija ploda, na kraju je genetski sve bilo ok iako su anomalije upucivale na trisomije. Objasnili su mi to kao strukturalna pogreska u razvoju. Morala sam na inducirani jer bebi bubrezi nisu bili ok, ustvari nisu skoro ni postojali i poceo se stvarati visak plodne vode. Nakon toga sam imala missed u 7tt.
Sortiraj odgovore
Najstariji