Puno vas sutra ima aspiraciju. Manemoj, MilaSt, Liora sretno sutra. I belaaa takodjer 😘
Meni su u petrovoj prošli put rekli ako nemam papuče da ih mogu uzeti njihove bilo je u kuti.a bila bi naglasila papuče i spavaćicu
Azospermia
minilu, točkicaa, Chloe18, Amaranta hvala
Ruska1986, Petrova je dobar izbor, tamo ima izvrsnih porodničara.
Dada31, super si se ti pripremila. I ja sam kupila dio testova prije postupka, i onda još malo nakon transfera... da se nađe
Chloe18, ma znala sam da neću čekati betu, samo nisam znala kad ću testirati. Radije se ja pripremim na loše malo po malo, nego da me samo lupi beta u glavu. U petak nisam vidjela crticu, pa sam subotu preskočila. A onda danas, rekoh, idemo vidjeli ima li šanse.
manemoj, samo budi čista. Ja nisam imala ni šminku, ni parfem ni nakit i skinula sam lak za nokte. Neki navodno preferiraju brazilku, ja je nisam imala niti sam trebala imati. Pretpostavljam da bi ti rekli da žele da si full depilirana.
Odjeća udobna. Sve skidaš kad dođeš, oni ti daju spavaćicu u papuče. Kad si gotova, onda se ponovo presvučeš. S obzirom da ćeš biti malo osjetljiva, dobro je da se radi o nečemu što je udobno i lako za navući.
Za hranu i piće su oni meni naglasili da satima prije ne smijem ni piti ni jesti.
Bozma, vidi se tko ne čita listu. MilaSt je već bila na aspiraciji.
💔💔💔
MTB, ja sam plavuša, to mi je opravdanje za sve . Nemoj da mi sad ječmenac izađe
MTB Bozeee sriceee aaa ajmeee tako sam sretnaaaa🙏❤️😍🎉 trudnice nasa,🎉
Nirvana aaaaaa Bozee divnoo i radi tebee 🙏❤️🎉🎉
Picky jako mi je zao sto prolazis i razumim te sve sam to prosla davno sa spontanim danima su me vuklii prokrvarit ces itd pa proslo 25 dana sam nosila u sebi i na kraju kad dobila fibru i pocelo me bolit hitno kiretraza ako bilo sta treba tu sam moj iskreni savjet privatnik i obavi sta prije ako treba finacijska pomoc tu smoo❤️🙏
Cure ostale hvala vam na podrsci i sta mislite na mene i molite nesto me malo bolucka dole liva strana probada na momente ziga put livog kuka ☹️ nada se da nije nista lose!
Sutra necu ici u nje nemam snage se mrcvarit jer prije sedam bi se morala dignit pa za Split pa onda nazad pa sve u strki za put zelim u miru otic i onako on je strucnjak i sve cu znati u Utorak na cemu sam !
Molim mazim svoju bebicu i nadaj mo se da ce izic na dobro🙏❤️
Sve koje ste krenule sa pikanjem i uzv_ima
svu srecu zelim i vjerujte u svoje bebice vjerujte u cuda ma da ste se neznam koliko puta slomili i klonulni nikad nemojte izgubiti vjeru ❤️🙏
Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞
Manemoj -u kojoj si bolnici/klinici?
U Podobniku.
Hvala cure na savjetima.. znači bez šminke, skidam nakit, udobna odjeća 👍
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Update, dva folikula 20 mm, aspiracija u ponedjeljak, sinoc si sama dala štopericu. Eto nadam se najboljem ovaj mjesec. Imam jedno pitanje, ako mi izvade ta 2 folikula jer moraju 2 i vratiti na transferu ak se oplode? Jel mi mozete malo to pojasniti..tipa jel ja odlučujem ili oni?
Mi skupa u borbu sutra 😊
Ja sam se odmah dogovorila s doktorom da vraćamo samo jedan..
Gdje ides? Aha, znaci po dogovoru sve.. super..
Update, dva folikula 20 mm, aspiracija u ponedjeljak, sinoc si sama dala štopericu. Eto nadam se najboljem ovaj mjesec. Imam jedno pitanje, ako mi izvade ta 2 folikula jer moraju 2 i vratiti na transferu ak se oplode? Jel mi mozete malo to pojasniti..tipa jel ja odlučujem ili oni?
Ne, ti mozes vratit i jedan ako zelis, pa jedan zamrznut! Ali im to svakako napomeni i izbori se, ako ne zelis dva.. Mada sam ja uvijek bila za 2 i uvijek bi vratila 2 🤗 ali su ti super rezultati
Pa neznam, ni ja ni muž neznamo bit pametni..ak sve bude ok možda da vrate oba, pa veca mogucnost? Sta mislis? Sutra cu znati jesu uopce dobri...mozda su dva prazna..😑
Sorry sto pisem jednu po jednu poruku, neznam još sve pohvatati pa da bi zapamtila sva imena i pisala tako kao i vi 😅😅 Mtb čestitam 🥰🥰, sad ideš betu vaditi 3.11 čini mi se? Držim fige i navijam.
Hvala ostale cure na odgovorima, jel ima koja slučajno za VV sutra za aspiraciju?? Ili cu biti solo 😶
Ne, ti mozes vratit i jedan ako zelis, pa jedan zamrznut! Ali im to svakako napomeni i izbori se, ako ne zelis dva.. Mada sam ja uvijek bila za 2 i uvijek bi vratila 2 🤗 ali su ti super rezultati
Pa neznam, ni ja ni muž neznamo bit pametni..ak sve bude ok možda da vrate oba, pa veca mogucnost? Sta mislis? Sutra cu znati jesu uopce dobri…mozda su dva prazna..😑
Znas sta? Ja sam dobila, po njihovim rijecima, 1 najsavrseniji koji postoji i drugi savrsen, vratila oba, ocito se jedan samo primio 🤷♀️ Nekako sam isla na sve ili nista! I drago mi je da jesam... Samo moras biti spremna da bi mogli i duplici bit.. Meni bi bilo drago da jesu ali eto... Stvarno se ne zalim, ne zelim da netko to uopce pomisli. Tako da si dobro razmisli. Ja sam se i vodila za cinjenicom da su mi vece sanse ako vratim 2 🤷♀️
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Sortiraj odgovore
Najstariji