Dada31, kakve si testove narucila?Bozma, ove male trakice, piše da njima Schwangerschafttest (test za trudnoću), navodno pouzdan 2 dana prije očekivane Ž, makar to sam ja samo za igru živaca uzela 😂, sutra trebaju stići 😁 ja se pripremila unaprijed, nek se nađu 😂
Kad nemam kad cekat da mi dodju iz kine, narucim iz njemacke. S tim da ne salju bas svi za hrvatsku. Oni neki David su ocajni, podloga nije skroz bijela pa se tesko vidi za nas munjene koje se rano testiramo. Ali zato zepter-odlicni
I ja sam čula za David da su koma. Susjeda naručila, doktor potvrdio trudnoću a test pokazuje jedva crtu, crtine crte 😂 katastrofa. Ovi su baš ovakvi kakav je MTB slikala. Piše HCG na njemu. Ne kužim se koji je bolji,ja svejedno naručila 😊😁
To je istina, jako malo dobavljača šalje za Hr iz Njem općenito. Ali dođu brže nego Kina što jest jest 😁
endometrioza
MTB cestitam od srca 🥰🥰 sto rec pa si odlucila danas i po testicu piskiti?🤣 Super super super, povecava se popis trudnica wooohoooo 🥳🥳🥳
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
Update, dva folikula 20 mm, aspiracija u ponedjeljak, sinoc si sama dala štopericu. Eto nadam se najboljem ovaj mjesec. Imam jedno pitanje, ako mi izvade ta 2 folikula jer moraju 2 i vratiti na transferu ak se oplode? Jel mi mozete malo to pojasniti..tipa jel ja odlučujem ili oni?
Mi skupa u borbu sutra 😊
Ja sam se odmah dogovorila s doktorom da vraćamo samo jedan..
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Cure imam možda glupo pitanje za aspiraciju..
Rekli su mi da ne trebam donijeti ništa i da samo dodjem, da trebam biti nataste..
Jel još ista trebam znati? Tipa jel moram skinuti šminku, nakit, ono za ful depilaciju.. ta priprema jel.. da ne dodjem sutra tamo pa ispadnemo zadnji tutlek koji jedini nešto nije znao 🙈
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Manenoj šminku i nakit naravno moraš skiniti, parfem ne dolazi u obzir. Najbolje da obučeš nešto ugodno šta te ne steže, tipa tuta ili tajice... Šta se depilacije tiče to ovisi od klinike do klinike... sretno 🤞🍀
Nego, ona Nirvana2020 me jučer isprovocirala sa svim onim testovima, pa sam i ja danas pišnula 2. Igle za roštilj nemam. Na kuhače odbijam pišati.
Evo rezultata:https://ibb.co/x8g9KzQ
Nadimak naš dragi, prekrasna vijest, od srca ti čestitam! Stvarno se i na prvome vidi s od sjene, a ti nam ostaješ samo P od PUPO 🤗
Inače, vol. 4 je prekrasan, čitam pratim i u mislima i molitvama sam sa svim curama, posebno Bellom ❤️🙏
Ja 84.,endometrioza, loše stanice;
M. M. 77., 193 cm, ali asthenozoospermia
Pokušavamo 9 god., nikad ništa.
3/17. AIH, 5/17. AIH;
10/17. LPSC (endometrioza), 3/18. HYSC (polip, septum + LPSC);
9./18. AIH, 11./18. AIH;
9./19. ICSI-bhcg 0;
2./20. ICSI-bhcg 0.
10./20. IVF prirodni - otkazan (CIN)
Manemoj, ja sam ispocetka isla nasminkana 🙈. Kako bi se nakon tih prirodnjaka u kojima je pobjegao folikul vracala radit, pa bi ja ono za svaki slucaj, ako su pukli folikuli da mogu na posao 😁. A onda sam skuzila da mi je lakse da sam nenasminkana da im ne ostavljam fleke na posteljini, opustim se i zaspem, onako sam stalno nesto pazila. Ja sam prosla 3 klinike, nisu nikad komemtirali nakit ni trazili da sta skinem (a moze bit da nisam nista osim vere ni imala), frizuru isto nitko nije spominjao osim Poljala 🙈
Ja bi nekad cak i jela prije, jer ne mogu ja toliko izdrzat bez hrane, ali sam skuzila da me manje osamuti koktelcic kad sam sita pa vise ne jedem 🙈
Manemoj u Petrovoj sestre naglase spavacicu i papuce, ne znam da li je tako i tamo gdje ti ides 😊
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Manemoj - u kojoj si bolnici/klinici?
Ja 85., amh-47, PAI, poz ANA
MM 86. - sve ok,
VV - neuspjeh 3X —> idemo na SD
SD- 8/2021.-gonal, org., brevact.-decortin, andol 100-et 2 osmostan., 11.dnt+, beta 14.nt -815. 5.10.prvi uzv 7+0 - 1 ❤️
20.10.(9+2) ❤️❤️ Blizanci - 💜💙
Stigli na svijet 6.5.2022. (37+3)
Sortiraj odgovore
Najstariji