Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marita_07
    15. Prosinac 2020. 16:54

Drage cure, 
    Evo bila sam na konzultacijama i krećem u 2.IVF postupak u 01.mj.,samo sto mi je reko da ćemo ići ovaj puta na blagi protokol, što znači da ću dobiti sada tablete i injekcije. Za prvi postupak sam samo injekcije. 
    Spomenuto je da se na IVF ide onoliko dok mi se jajne stanice ne iscrpe, što to znači? Koliko puta to može biti tipa još 2?

👩‍🏫 38.g., niski Amh 2.1 pmol/L,LH 4.1,visok FSH 10, (low responder), dobiveni zametci odlicne kvalitete
    👨‍💼 43.g., sve uredno.
    7 IVF stimulirana postupka (polik. IVF), 2 missed ab 💔💔 (medikam.prekid).
    7./21. trombofilija,PAI 4G/4G,FV Leiden
    3/24.napravljena histeroskopija, sve u redu.
    3/24. kariogrami supružnika,sve u redu.
    6./24 prekid ET,zametak prestao s razvojem. 1💔
    4./25 aspiracija 4 oocite, 1 js oplođena i zrela, no ima više pronukleusa te je izostao normalan razvoj zametka.

MISS
    15. Prosinac 2020. 17:04

Sanjich i ja navijam!!! Napravi test, nikad ne znas, mozda stvarno bude bezgresno zacece, ako i ne bude, mozda bar dobijes odmah 🙏 drzim fige 
    Maslacak kad ti je sutra pregled?

👸34🤴38
    06 i 07/20 AIH - neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
    UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
    Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
    18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏

Marita_07
    15. Prosinac 2020. 17:29

Seny

Cure…jel ima tko iskustva sa poliklinikom IVF (Nemciceva ulica u Zagrebu) Otkazan mi je termin na poliklinici Skvorc za prohodnost jajovoda pa sam dobila termin u poliklinici IVF. Da li ima netko iskustva s njima i da li ih preporucate?

Sve pohvale i preporuke, čitav tim im je profesionalan, empatican,dr.Maricic je toliko topla osoba,realan i daje snagu za svaki postupak.Nemam nikakve zamjerke do sada. 

👩‍🏫 38.g., niski Amh 2.1 pmol/L,LH 4.1,visok FSH 10, (low responder), dobiveni zametci odlicne kvalitete
    👨‍💼 43.g., sve uredno.
    7 IVF stimulirana postupka (polik. IVF), 2 missed ab 💔💔 (medikam.prekid).
    7./21. trombofilija,PAI 4G/4G,FV Leiden
    3/24.napravljena histeroskopija, sve u redu.
    3/24. kariogrami supružnika,sve u redu.
    6./24 prekid ET,zametak prestao s razvojem. 1💔
    4./25 aspiracija 4 oocite, 1 js oplođena i zrela, no ima više pronukleusa te je izostao normalan razvoj zametka.

Marinela87
    15. Prosinac 2020. 17:50

Anksimoron  narucila sam svu silu dodataka ali nisu još svi ni stigli, a  već me poslala ponovo, u prirodnom ciklusu. Tj odmah  idućem. Ja dosla na dogovor za dalje, a ona meni, ajde da vas pogledamo pa ćemo u prirodnom probat ako se moze 😄 
    Ako sad opet nije uspjelo (sutra ću vadit betu), onda krecem s dodacima i zdravim životom.. ne znam zašto su mi u prvom tako bile loše.. Ja to pripisujem tome što sam 5 mjeseci prije postupka doživjela najveće tuge i stresove svog života, mislim da mi je bio i loš trenutak za ići uopće u postupak i psihički i fizički. Ako sad nije uspjelo, uzet ću ove blagdane i pauzu da se u glavi sredim a i bildat stanice🤞🤞

🙋‍♀️34,hipotireoza, AMH 15.25 pmol/L
    🧒39, sve ok
    Oko 2 g pokušavanja, 1g u MPO
    1. AIH 7/2020 neuspjesan
    2. AIH 9/2020 neuspjesan
    1. IVF 11/2020,gonal 225,cerotide,ovitrelle. beta neg, smrzlica nema.
    2. Prirodni IVF 12/2020,vraćen dvodnevni,beta neg
    3. Spontana trudnoca veljaca 2021, 3.3.uzv, 6. 1 mm, kuca srce

15. Prosinac 2020. 17:56

Jooj miss i maslacak sutrs cu do mullera ako ne dodje veceras... Al lagano osjecam grceve daj boze da dobijen nocas da si skratim muku i da mogu vise u taj fet... 

MISS
    15. Prosinac 2020. 17:59

Maslačakxx ajde jos malo, malo pa ces vidit svoju bebicu 🙏🙏 znam kako ti je, dani su ko godine ali proc ce i to! Sutr ce bit sve kako triba 
    Sanjich drzim fige da bude sve kako ti zelis, obe opcije su dobre ili si odmah trudna ili ces bit iduci miaec 🥰

👸34🤴38
    06 i 07/20 AIH - neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
    UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
    Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
    18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏

15. Prosinac 2020. 18:16

Maslačakxx

MISS

Sanjich i ja navijam!!! Napravi test, nikad ne znas, mozda stvarno bude bezgresno zacece, ako i ne bude, mozda bar dobijes odmah 🙏 drzim fige
    Maslacak kad ti je sutra pregled?

U 9.30. Sad gledam prijatelje da se malo opustim, al mislim da neću zaspat cilu noć. Nije mi bitno, spavat ću iza pregleda, samo nek dobro prođe 🙏🙏
    Gledala sam uvod u anatomiju pa plakala bezveze skroz haha
    Pa sam se prešaltala na prijatelje 😂

Paaa kud uvod u anatomiju.. Tu placem i bez trudnickih hormona.. Samp veselo. Prijatelje, modern family i taj djir 😘💃

ANKSIMORON
    15. Prosinac 2020. 18:17

Marinela87

Anksimoronnarucila sam svu silu dodataka ali nisu još svi ni stigli, a već me poslala ponovo, u prirodnom ciklusu. Tj odmah idućem. Ja dosla na dogovor za dalje, a ona meni, ajde da vas pogledamo pa ćemo u prirodnom probat ako se moze 😄
    Ako sad opet nije uspjelo (sutra ću vadit betu), onda krecem s dodacima i zdravim životom.. ne znam zašto su mi u prvom tako bile loše.. Ja to pripisujem tome što sam 5 mjeseci prije postupka doživjela najveće tuge i stresove svog života, mislim da mi je bio i loš trenutak za ići uopće u postupak i psihički i fizički. Ako sad nije uspjelo, uzet ću ove blagdane i pauzu da se u glavi sredim a i bildat stanice🤞🤞

Drzimo fige za sutra 🤗🤗🤗 da ja nista ne uzimam od dodataka ali ocito bi trebala... a o stresu necu uopce pricat... on je jednostavno nezaobilazan dio zivota, pogotovo gdje radim...

👧33; 🧔35

1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
    2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
    3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
    4. IVF - IVF 06/21
    17.4. GK 🌲🌲🌲

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    15. Prosinac 2020. 18:40

Cure dali je koja nakon transfera osjećala bol, nalik probadanju u području maternice? Baš me počelo onako čudno boljeti i ta bol ide prema leđima 😶😶

endometrioza

🌸TiKiDi🌸
    15. Prosinac 2020. 18:54

🌺Dada31🌺

Cure dali je koja nakon transfera osjećala bol, nalik probadanju u području maternice? Baš me počelo onako čudno boljeti i ta bol ide prema leđima 😶😶

Mene je uvijek tako boljelo i poslije aih-a i poslije transfera. Ovaj put mi je drugacija bila ta pulsirajuca bol u preponama koja je dolazila u intervalima i trajala tri dana. 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.