Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    16. Prosinac 2020. 07:03

Ljutopile mislis da tvoj nece bit uredan ili njegov? Ili se to zajedno radi? 
    Nikitta, nadimak pokusam svaki dan, rano jos, mislim oko 20-tog da sam mijenjala, tako nekako je bila punkcija . ljutopile moramo pod hitno mijenjat nickove u neke manje ljute i bolesne mozda nas krene (ovo plavusa iz mene progovara 😂 sretna ste se sad opet idem smrzavat u red za koronu 😂) 
    Manemoj sretno danas! Je li tebi jedna od reakcija na estrofem bila i pristevi? Sreca nose se maske pa se ne vidi

AuroraB
    16. Prosinac 2020. 07:31

Anksimoron nek ti je sa srećom danas na transferu, mislim i navijam za tebe 🎁🎄🥰🧸

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

manemoj
    16. Prosinac 2020. 07:54

Jeremija

Ljutopilemislis da tvoj nece bit uredan ili njegov? Ili se to zajedno radi?
    Nikitta, nadimak pokusam svaki dan, rano jos, mislim oko 20-tog da sam mijenjala, tako nekako je bila punkcija . ljutopile moramo pod hitno mijenjat nickove u neke manje ljute i bolesne mozda nas krene (ovo plavusa iz mene progovara 😂 sretna ste se sad opet idem smrzavat u red za koronu 😂)
    Manemoj sretno danas! Je li tebi jedna od reakcija na estrofem bila i pristevi? Sreca nose se maske pa se ne vidi

Hvala, živčana sam kao pas. Prvi put je bilo puno lakše jer nisam imala pojma da postoji šansa da transfera nema 🙈 da bar možeš popiti neku tabletu za pozitivu 🙈
    Nije mi reakcija pristevi. Samo me lagano boli kao pred menstruaciju ali to se nadam da je od utrica. Vidjeti ćemo sta će doktor reći. 
    Jesi ti krenula s utricima?

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

Tigrica
    16. Prosinac 2020. 07:55

Nikitta

TigricaAha, sad vidim da ste vi radili kariogram? Pa eto, kaj veli nalaz točno? Nama su na kariotipovima iskazani svi kromosomi, lijepo otiskani, uredni, pravilni i na dnu piše uredan ženski kariotip. Isto piše i muž

Isto, nalaz uredan prikazani svi kromosomi,  sve stima. 

16.02.2022.- termin curica 💞
    17.02.2022 došla moja Maza❤

AuroraB
    16. Prosinac 2020. 07:55

Manemoj, ti ideš danas u FET?

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

ANKSIMORON
    16. Prosinac 2020. 08:02

AuroraB

Anksimoronnek ti je sa srećom danas na transferu, mislim i navijam za tebe🎁🎄🥰🧸

Hvala ti draga 🥰🥰🥰 javim se kad prodje... 😘

👧33; 🧔35

1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
    2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
    3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
    4. IVF - IVF 06/21
    17.4. GK 🌲🌲🌲

16. Prosinac 2020. 08:14

manemoj

Jeremija

Ljutopilemislis da tvoj nece bit uredan ili njegov? Ili se to zajedno radi?

Hvala, živčana sam kao pas. Prvi put je bilo puno lakše jer nisam imala pojma da postoji šansa da transfera nema 🙈 da bar možeš popiti neku tabletu za pozitivu 🙈
    Nije mi reakcija pristevi. Samo me lagano boli kao pred menstruaciju ali to se nadam da je od utrica. Vidjeti ćemo sta će doktor reći.
    Jesi ti krenula s utricima?

Sinoc prve stavila. A ovaj osjecaj kao da cu dobit M mi je vec danima. Da je kojim slucajem prosao transfer bila bi  umisljala bi da se nesto dogadja 😂. 

manemoj
    16. Prosinac 2020. 08:31

AuroraB nadam se da idem 🤞🏻
    Bozma točno to, da sam imala transfer bi sad zabrijavala na veliko 🙈

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

Nina89
    16. Prosinac 2020. 08:32

Anksimoron i Manemoj sretno danas! 🥰🤗🤞👶 Ako bude po planu sutra pratimo se sa simptomima ☺

👩 33, AMH 61.8, PCOS nalik, zavaljena maternica, Crohnova bolest (formirana kolostoma)
    🧔 35, sve ok
    Prirodno pokusavali kroz 3g ali s povremenim pauzama zbog moje bolesti.
    1.) 10/20 - AIH, neuspjesno
    2.) 12/20 - 4 js, ET 1 blastice, 3🐧blastice
    A) 12/20 - ET, blighted ovum, čišćenje tabletama
    B) 05/21 - FET, beta 0
    C) 11/21 - FET, beta 0
    D) 04/22 - FET, beta 0
    3.) 05/22 - 10 js, 4 blastice, freeze all

MISS
    16. Prosinac 2020. 08:34

Jutro cure! 
    Bozma, jeli u petak FET? 
    Nikkita, sretno sa zubom, Ljutopile zao mi je zbog biokemijske 
    Sretno svima danas, posebno Maslačak, zeljno cekam tvoje lijepe vijesti 👏👏

👸34🤴38
    06 i 07/20 AIH - neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
    UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
    Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
    18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.