Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Marinela87
    15. Prosinac 2020. 11:28

Tuma  hvala ti na glasu razuma😄 ma bezveze umišljam.. ionako ne mogu znat do bete! Pod utricima i estrofemom sam samo jednom dobila m, a 2 puta nisam, tako da se ne mogu pouzadat u to.. U nedjelju bi trebala dobit, a u petak je 2 tj od transfera i tad su mi rekli vadit betu. Ali ja cu je, po uzoru na tebe izvadit već sutra😂 to ce  bit 12dnt. I onda, po potrebi opet u petak. Da bar bude potrebe!! Sad sam da skrenem misli s negative pozvala frendicu i kuham kavu 🤩 

🙋‍♀️34,hipotireoza, AMH 15.25 pmol/L
    🧒39, sve ok
    Oko 2 g pokušavanja, 1g u MPO
    1. AIH 7/2020 neuspjesan
    2. AIH 9/2020 neuspjesan
    1. IVF 11/2020,gonal 225,cerotide,ovitrelle. beta neg, smrzlica nema.
    2. Prirodni IVF 12/2020,vraćen dvodnevni,beta neg
    3. Spontana trudnoca veljaca 2021, 3.3.uzv, 6. 1 mm, kuca srce

• *.Women_name.*
    15. Prosinac 2020. 11:59

MTB

TrudniceNirvana2020/WNGG- 10tt 11.12 UZV
    Tuma- 16tt sve super, it's a girl!!! 21.12. UZV
    miss1502- 6tt, 21.12 UZV
    *.Women_name.*- 13tt 29.12. UZV
    Samara- 15tt 8.1 UZV
    Willytočkicaa- 6tt
    LioraLiora- 7tt
    Teja1408- 7tt
    Pami- 7tt
    ruška - 8tt
    Leptirica90- 8tt
    Lana3- 11tt
    ruby22- 12tt imamo dvojke
    more2309- 13tt imamo dvojke
    Olivera - 13tt
    Simba 1989- 15tt imamo jednojajčane trojke
    Ruska1986- 22tt imamo curicu!
    BAJO1 - 27tt, mala Marija
    MakiST- 29tt it's a boy!!!
    flower93- 31tt curica i dečko

MPO majkaNadalica, blizanci

Gledam ovaj popis, woow još samo i par beba nam dolazi na svijet i curke se pridružuju listi MPO majki 😍😍😍 bliže se termini 

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

Tuma
    15. Prosinac 2020. 12:12

Marinela super, probaj si okupirati sto vise dan, zaposli se necime, eto ovako se druzi, gledaj serije, da sto prije prode. Sretno sutra i nadam se da ce biti pozitivna beta za najljepsi poklon pod bor❤ sutra je znaci 14 dana od aspiracije? 
    Maslacak razumijem taj tvoj strah. Tako sam i ja bila u panici. A kad sam dosla doma s uzva, iako su mi rekli da je sve kako treba biti za to razdoblje, ja sam plakala  kao kisna godina da ne bude dobro. Taj strah tih prvih par tjedana trudnoce ne znam ni sa cime usporediti.... trajao je do negdje 10.tt, onda je poceo malo jenjavati.... al ono razdoblje 5.,6.,7.tj, pa ja sam mislila da cu izluditi i vrijeme kao da je stalo....

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    15. Prosinac 2020. 12:14

*.Women_name.*, da, baš sam sretna našim popisom trudnica. Treba uzeti u obzir da ga pišem tek 2 mjeseca,a da većina trudnica ode jednom kad se trudnoća ustabili i više se ili ne javljaju ili rijetko javljaju, tako da bi cjelogodišnji popis bio puno puno duži.

maslačakxx, to je prirodno. Vidi kako da se zabaviš danas s nečim i odvratiš si misli, nema drugog načina. Ako te čekaju loše vijesti, neće nigdje pobjeći. Ako te čekaju dobre, opet im nećeš vjerovati i opet ćeš se bojati još neko vrijeme. Tako da, svi mi moramo naučiti nekako se umiriti i odvratiti si misli.

💔💔💔

Ruska1986
    15. Prosinac 2020. 12:22

Maslačakxx

Ljudi moji mene će jednostavno izdat srce do sutra. Ispleskala bi sebe samu zašto nisam sretna i opuštena, al tolko me strah očekivati išta pa se razočarati, imam osjećaj ako se prepustim veselju nekakvom da neću preživit loš ishod, a ovako ne znam jel imam loš osjećaj ili sam ga sebi sama stvorila od straha. Al tako sam u grču. Pokušavam minimalno ode i čitat i pisat da ne naiđem na neki primjer lošeg ishoda jer se još više saserem da prostite ko grlica od straha. Al evo, doslovno moram podijelit s nekim da mi srce izlazi iz prsiju kad se sjetim uzv. Strepim da će bit prazna embrionalna vrećica, da neće čut srce, da će bit vanmaterična i sto nekih stvari. Bolje ništa ne znat pa se samo veselit i uživat..

Sve je to normalno, strepit ces stalno! Ja i sad, dan prije neg trebam na pregled, doslovno dobijem proljev i muka mi je cijelo vrijeme! Zadnji put mi je tlak bio 142 🙆🏻‍♀️ inace je oko 120, jednostavno si ne mozes pomoc. Nije to nista strasno ni neprirodno sta osjecas! A vidis da je i beta super tako da korak po korak.. Zasad sve izgleda kako i treba 😊

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Matkiša 😎
    15. Prosinac 2020. 12:27

Nikitta davno ti je moja teta mene vodila kod neke žene u Bosnu na izljevanje straha, meni ti je to bilo presmiješno tada, uglavnom žena je do u detalje ispričala do tada što vidi a za budućnost mi rekla da sam rođena po sretnom zvijezdom, čak mi je i dala potkovu koju je izlila u tom olovu meni iznad glave, i čudila jer to nikom nije našla. Pa koliko god ja kukala sjetim se toga, ja sam svoju sreću našla u puno stvari tko zna što me sve lijepo još čeka u životu.  🥰🥰

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

MISS
    15. Prosinac 2020. 12:32

Maslačakxx potpuno te razumijem, i ja se tako osjecam, nocas sam vec sanjala termin za kiretazu 🤦🤦🤦 koliko me to sve podsvjesno muci...ali sto su cure rekle,bit ce sta mora bit, mi samo mozemo bit pozitivne koliko mozemo,pomolit se i cekat pregled,, bit ce sve ok kod tebe sutra ,drzim fige da vidis i cujes ❤️ svoje bebe..do tad se zabavi s necim zabavnim i odvrati misli.

👸34🤴38
    06 i 07/20 AIH - neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
    UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
    Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
    18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏

Matkiša 😎
    15. Prosinac 2020. 12:36

Maslačakxx zato što svašta pročitamo i čujemo i doživimo, a u ovakvim situacijama zapamtimo samo loša iskustva... Ja sam isto paničar i kužim te... Skreni misli, brzo će proći vrijeme 💗

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

🌸TiKiDi🌸
    15. Prosinac 2020. 12:41

Maslačak ja vec umirem od straha, mislim da ce mi tako biti dok ne rodim... Ali sto mozemo, ne mozemo nista promijeniti. Cuvaj se i misli pozitivno, tako pokusavam i ja 😉

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    15. Prosinac 2020. 12:45

Pozdrav drage moje suborkinje 
    Hvala vam svima od reda sa divnim savjetima  
    Nikitta, AuroraB,MISS,darliv,Nina89,MTB,Tuma,TirelessIvy,vuky,Meto,Marinela87,Tiki92
    Nisam još ništa odlučila za put, iskreno lomim se , moji nisu rizična skupina i naravno da bih tamo išla sa negativnim testom ,i da se ne trebam držati pod staklenim zvonom. Doma bi ja isto odmarala...Mozak me tjera da ne mislim negativno, ali imala sam slučaj sa muževe strane u bližoj obitelji da je čovjek potpuno zdrav završio u bolnici i umro od korone u roku 24h...nikakve zdravstvene probleme nije imao, zdrav ,51 godina...katastrofa...i onda se mozak automatski prebaci na loše misli...oca nisam vidjela godinu dana i tako to ode u pogrešnom smjeruj....stvarno nisam pametna jer embriolog i moj mpo doktor odobravaju taj put uz naravno pridržavanje uputa koje su mi dali. Ono što su MTB i Tuma spomenule da prvo test napravim pa odlučim mi ne paše jer imam g.o od 18.12-04.01 a naša kuća je 1200km od nas ,tako da mi onda preostaje jako malo vremena a nemogu već u petak piškati test , doslovno imam 2 dana da odlučim
    vuky što se kave tiče, ja inače pijem instant kavu i to jednu, max dvije dnevno s puno mlijeka i to mi je jedini veći porok. Ni muž ni ja ne pušimo i mislim da ću si ostaviti taj gušt...makar evo već je prošlo podne i još nisam popila, nekako mi muka danas od pomisli o kavi.
    Mattan hvala na pitanju, ja se osjećam dobro ali prilično čudno...jajnici me ne bole ,ali križa me baš počela porobadati, neznam jel od dugog ležanja ili šta, imam osjećaj za čudna zbivanja oko pupka i neznam šta je to. Sinoć sam se jako uplašila kada sam imala problema sa kakanjem pa sam morala stiskati...sve u svemu ostalo je ok.
    VM, Lucyinthesky stvarno mi je jako žao 

endometrioza

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.