Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lucyinthesky
    15. Prosinac 2020. 14:28

Ruška1986 znam da je i kod vas muški i takve stvari daju nadu,hvala ti.
    vuky imam plan,a to je da u idući postupak idem u 3 mj.Ne želim tijelo gurat preko nekih granica,mislim da mi to ne može donijet ništa dobro.Oko 3 mj mi nakon stimulacije treba da mi se tijelo počisti od tih hormona i da mi se menge vrate u normalu.
    Pitala si za kavu.Ja sam veliki kavopija i to mi je jedini ajmo reći porok(koji nije porok ).Pijem espresso bez mlijeka i šećera i toga se ne odričem.
    Meto i Darliv uzvraćam zagrljaje i želim vam također svu sreću.
    Marinela87 žao mi je ako sam te ja obeshrabrila,ali mislim da ne trebaš uspoređivati,ja sam prokrvarila zapravo kao i prvi put.Ja ti držim fige da sve bude ok,mora biti.
    Mattan drži se,vjerujem da ti je teško,ali ženo,imaš smrzliće,znaš koliko je to velika stvar 
    Nina89 ja sam nakon oba transfera normalno prokrvarila i preko utrića,duphastona,estrofema ili bilo čega što sam pila.Tako je to,kod svakog različito...
    manemoj hvala i jednako jako sad ja navijam za tebe!
    LucyLou i ja tebi šaljem veliki zagrljaj i nadam se da budemo...jednom
    Tuma,Nikitta,MTB,Dada3,ericaa,MISS,ANKSIMORON hvala cure,puno mi znači.

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

Lucyinthesky
    15. Prosinac 2020. 14:30

ANKSIMORON

Curke evo ja zvala da vidim situaciju… kazu 1 ostao, znaci isto kao jucer, ostali propali a da ce mi sutra objasniti sto se konkretno dogodilo…
    Ovaj sta je ostao kazu da je odlican embrij, pravno se podijelio, ako sam dobro shvatila 4 stanicni… ne znam jesam sve dobro pohvatala..
    Sutra transfer pa sto bude…

Držim ti fige i jako navijam za tebe,neka ta jedan bude onaj vrijedan 

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

AuroraB
    15. Prosinac 2020. 14:36

ANKSIMORON

Curke evo ja zvala da vidim situaciju… kazu 1 ostao, znaci isto kao jucer, ostali propali a da ce mi sutra objasniti sto se konkretno dogodilo…
    Ovaj sta je ostao kazu da je odlican embrij, pravno se podijelio, ako sam dobro shvatila 4 stanicni… ne znam jesam sve dobro pohvatala..

💗💗💗💗💗 Znala saaammm☺️☺️

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    15. Prosinac 2020. 14:37

ANKSIMORON

Budi sretna ❤️
    Usmjeri misli na to da ćeš sutra ići po svoju bebu. I dok se za beba rodi onda ćeš imati vremena razmišljati kako i na koji način do druge 🥰🥰
    Ja ti želim svu sreću 🙏❤️

endometrioza

ANKSIMORON
    15. Prosinac 2020. 14:38

Lucyinthesky

AuroraB

Lucyinthesky, ma da.. imaš pravo što se tiče nezrelih stanica i štoperice. Nije to do tebe i kvalitete stanica. Da li ćeš nastaviti postupak u poliklinici IVF? Ja ću nastaviti kod njih za slučaj da ne uspije. Previše mi se sviđa Brevacid 10000, Decapeptyl, Andol, Duphastone… Imam osjećaj da u Petrovoj to nebi nikad dobila.
    Ako mi možeš reći, koji dan su ti javili da ništa od smrzlića? Jel će me zvati kad vide da se prestala razvijati ili tek peti dan kako su i rekli zapravo da će zvati?

Nastavit ću,imam pozitivno iskustvo,s dr sam kliknula i za sada mu poprilično vjerujem,sve je odrađeno krajnje korektno.
    Četvrti dan embrije ne provjeravaju,tako su mi rekli,to im je praksa,a javili su mi mailom peti dan kako su i rekli.

Ako te mogu pitat? Jesi se odmah upisala kod njih na listu preko hzzo? 

👧33; 🧔35

1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
    2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
    3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
    4. IVF - IVF 06/21
    17.4. GK 🌲🌲🌲

ANKSIMORON
    15. Prosinac 2020. 14:39

AuroraB

ANKSIMORON

💗💗💗💗💗 Znala saaammm☺️☺️

💞💞💞 hvala vam curke... i tebi i Lucyinthesky 💕💕💕💕

👧33; 🧔35

4. IVF - IVF 06/21
    17.4. GK 🌲🌲🌲

ANKSIMORON
    15. Prosinac 2020. 14:40

🌺Dada31🌺

ANKSIMORON

Budi sretna ❤️
    Usmjeri misli na to da ćeš sutra ići po svoju bebu. I dok se za beba rodi onda ćeš imati vremena razmišljati kako i na koji način do druge 🥰🥰

Hvala ti draga 🥰🥰 

👧33; 🧔35

4. IVF - IVF 06/21
    17.4. GK 🌲🌲🌲

Matkiša 😎
    15. Prosinac 2020. 14:45

Ruska1986 Pušem i na hladno, često ih imam i to ti kod mene u roku par sata dođe do krvi u urinu 🥶
    Leoni pijem 2, 3 L.. Mislim da zato ne stigne biti taman, kad stalno piškim.. Nadam se i da je dau ispiškiti to bez nekih posljedica 😵
    Ankismoron jupiiii 🎉🎉🎉🎉 Odlična vijest, odmah mi se popravlja raspoloženje 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

ericaa
    15. Prosinac 2020. 14:59

ANKSIMORON

🌺Dada31🌺

ANKSIMORON

Budi sretna ❤️

Hvala ti draga 🥰🥰

sretno !!!! Taj jedan će biti  

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

Ruska1986
    15. Prosinac 2020. 15:08

ANKSIMORON

🌺Dada31🌺

ANKSIMORON

Budi sretna ❤️

Hvala ti draga 🥰🥰

🥳🥳🥳🥳🥳

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.