Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    ericaa
    15. Prosinac 2020. 13:25

AuroraB

Ericaa osjeća se pozitiva i nada iz tvojeg posta

hvala ti  a baš i jesam puna nade i jedva čekam krenuti! Naravno da me i strah i u biti neznam što očekivati ali pomičemo se naprijed a to mi puno znači. A i ovdje je takva atmosfera da ne možeš biti drugačije 

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

Matkiša 😎
    15. Prosinac 2020. 13:30

Curke još ovo pitam i mičem se s foruma 😂😂 Od jutros mi mokraća ima neugodan miris, primijetila, sam u bolnici kada sam piškila u patku kao tragove sluzi, to može biti normalno iz vagine a može i ti i infekcija. Kao da mi je malo iziritirano, ali mislim da je od stalnog brisanja.
    Pa jel moguće sada da sam tamo infekciju pokupila?!? Mislim toliko piškim da je urin skoro proziran a smrdi na neš čudno 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Ruska1986
    15. Prosinac 2020. 13:37

Mattan

Curke još ovo pitam i mičem se s foruma 😂😂 Od jutros mi mokraća ima neugodan miris, primijetila, sam u bolnici kada sam piškila u patku kao tragove sluzi, to može biti normalno iz vagine a može i ti i infekcija. Kao da mi je malo iziritirano, ali mislim da je od stalnog brisanja.
    Pa jel moguće sada da sam tamo infekciju pokupila?!? Mislim toliko piškim da je urin skoro proziran a smrdi na neš čudno

Ma ne mora znacit.. Da je infekcija, i peckalo bi te i bolilo dok piskis.Vjerovatno ti je zbog sveg ovog sta si primala i od lijekova, infuzije, ... 

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Matkiša 😎
    15. Prosinac 2020. 13:39

Ruska1986

Mattan

Ma ne mora znacit.. Da je infekcija, i peckalo bi te i bolilo dok piskis.Vjerovatno ti je zbog sveg ovog sta si primala i od lijekova, infuzije, …

Misliš da može biti? Primala sam infuziju i glukozu, i jedino taj Fragmin inekcije. Ali mislila sam da bi se već to ispiškilo do danas...

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

ericaa
    15. Prosinac 2020. 13:40

VM, Lucyinthesky  jako, jako mi je žao cure... 

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

Lucyinthesky
    15. Prosinac 2020. 13:58

MTB

Meto, hvala, dobila sam antibiotik, danas zadnji dan pijem. Jutros se dobro osjećam, iako i dalje imam sitnu temperaturu i trčkalicu. Ali smanjilo se krvarenje, manji su bolovi. Osjećam se kao na kraju neke viroze, malo iscrpljeno ali kao da se oporavljam.

Drago mi je da si bolje,nevjerovatno je kako te snašlo sve moguće što je moglo.Bit će sve ok 

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    15. Prosinac 2020. 14:05

Lucyinthesky

MTB

Meto, hvala, dobila sam antibiotik, danas zadnji dan pijem. Jutros se dobro osjećam, iako i dalje imam sitnu temperaturu i trčkalicu. Ali smanjilo se krvarenje, manji su bolovi. Osjećam se kao na kraju neke viroze, malo iscrpljeno ali kao da se oporavljam.

Drago mi je da si bolje,nevjerovatno je kako te snašlo sve moguće što je moglo.Bit će sve ok

Ma, zapravo i nije. Ovo s bebom je jedan od mogućih ishoda za koji se svi nadamo da nam se neće dogoditi, ali se dosta često događa.
    A ovo sa prijateljicom je nezgodno, pogotovo sad, ali nije da nisu postojale naznake toga i prije.
    Još sam ja dosta bezbolno prošla u cijeloj ovoj priči - dobro sam reagirala na stimulaciju, cijelo ovo vrijeme nisam doživjela neke veće bolove ili neugodnosti, emotivno je teško ali jebiga, nije da nismo znali da neće biti. Dobro se oporavljam, dosta brzo to ide. Prvom postupka sam se bojala, idućih se ne bojim jer sad znam da to nije ništa strašno.
    Jedino da još riješim ovo što me guska zeznula - to mi je sad najveći problem jer nešto što sam organizirala 3 mjeseca trebam sad alternativno riješiti do sutra što je skoro pa nemoguće. A jako je bitno. Kad to riješim bit ću dobro.

💔💔💔

Lucyinthesky
    15. Prosinac 2020. 14:08

AuroraB

Lucyinthesky, ma da.. imaš pravo što se tiče nezrelih stanica i štoperice. Nije to do tebe i kvalitete stanica. Da li ćeš nastaviti postupak u poliklinici IVF? Ja ću nastaviti kod njih za slučaj da ne uspije. Previše mi se sviđa Brevacid 10000, Decapeptyl, Andol, Duphastone… Imam osjećaj da u Petrovoj to nebi nikad dobila.
    Ako mi možeš reći, koji dan su ti javili da ništa od smrzlića? Jel će me zvati kad vide da se prestala razvijati ili tek peti dan kako su i rekli zapravo da će zvati?

Nastavit ću,imam pozitivno iskustvo,s dr sam kliknula i za sada mu poprilično vjerujem,sve je odrađeno krajnje korektno.
    Četvrti dan embrije ne provjeravaju,tako su mi rekli,to im je praksa,a javili su mi mailom peti dan kako su i rekli.

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

Ruska1986
    15. Prosinac 2020. 14:13

Mattan

Ruska1986

Mattan

Ma ne mora znacit.. Da je infekcija, i peckalo bi te i bolilo dok piskis.Vjerovatno ti je zbog sveg ovog sta si primala i od lijekova, infuzije, …

Misliš da može biti? Primala sam infuziju i glukozu, i jedino taj Fragmin inekcije. Ali mislila sam da bi se već to ispiškilo do danas…

Pa pretpostavljam 🤷🏻‍♀️ ja, kad samo god imala nekakbu infekciju, uvijek bi me peckalo i bolilo kad bi isla na wc. Mozes si preventivno uzet caj od brusnoce(ona je dobra za infekcije).. Ionako ti je dobro sta vise pit, pa ubacit u to i caj od brusnice, mislim da ne moze stetit...

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

ANKSIMORON
    15. Prosinac 2020. 14:21

Curke evo ja zvala da vidim situaciju... kazu 1 ostao, znaci isto kao jucer, ostali propali a da ce mi sutra objasniti sto se konkretno dogodilo... 
    Ovaj sta je ostao kazu da je odlican embrij, pravno se podijelio, ako sam dobro shvatila 4 stanicni... ne znam jesam sve dobro pohvatala..
    Sutra transfer pa sto bude... 

👧33; 🧔35

1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
    2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
    3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
    4. IVF - IVF 06/21
    17.4. GK 🌲🌲🌲

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.