Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    la_Reina_del_Sur
    15. Prosinac 2020. 20:29

Leoni valjda nam je to u prirodi onda 🤣
    A meni je za cudo uvik krenila M i preko Utrogestana iako se to navodno rijetko desi, tako da je moguce. A u zadnjem Fetu nisam nijednom popila Utrogestan nego sam ih stalno stavljala i uzasno me počelo bolit bas na dan ocekivane M i mali grcevi dan ranije s onom crnom krvi, odma sam znala da nista od toga, valjda me zvog toga sad ova krv izluduje, al je preprepreprerano za M od 4dpt, bar ja tako mislim 🤔🤔 skeoz me izblesiralo 🥺🥺

👸 29, Amh 33
    🤴 32, normo
    💒 4 g
    Nalazi "savrseni", Idiopatska neplodnost
    3 AIH = ❌❌❌
    3/20 IVF, Rekovelle = 5 js, 3 oplodene, 2 trodnevne vracene ❌
    5/20 IVF, Gonal 150 + Cetrotide, Ovitrelle = 13 js, 8 oplodenih, 3 blastice, 1 vracena, 2 zamrznute ❌ (blagi hiper)
    08/20 FET u prirodnom ciklusu samo Utrogestan, 2 blastice ❌
    11/20 Gonal 75/150 + Cetrotide, Decapeptyl x2 kao štoperica = 7 js - 2 blastice vracene, ❌
    1🐧 FET 5.2. ❌
    Suplementi + trening
    Prirodna trudnoca ✅

la_Reina_del_Sur
    15. Prosinac 2020. 20:31

Tiki ti si bome napredna 🤣👏👏👏 8 dan trodnevnog, ja mislim da bi se ja onesvijestila i ostala tako do porodaja 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
    Salu na stranu, primila san u petak 2dpt booster pa nez jel pametno?

👸 29, Amh 33
    🤴 32, normo
    💒 4 g
    3 AIH = ❌❌❌
    5/20 IVF, Gonal 150 + Cetrotide, Ovitrelle = 13 js, 8 oplodenih, 3 blastice, 1 vracena, 2 zamrznute ❌ (blagi hiper)
    11/20 Gonal 75/150 + Cetrotide, Decapeptyl x2 kao štoperica = 7 js - 2 blastice vracene, ❌
    1🐧 FET 5.2. ❌
    Suplementi + trening
    Prirodna trudnoca ✅

Kacusha
    15. Prosinac 2020. 20:34

Drage djevojke, kod mene loše vijesti. Na desnom jajniku samo jedan folikul, na lijevom tri ☹️☹️☹️ nekako sam očekivala više, prije postupka sam ih imala 4 i 5. Punkcija vjerojatno u ponedjeljak i sad me strah da uopće ne pronađu jajnu stanicu! 😥

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

• Leptirica 90🦋
    15. Prosinac 2020. 20:42

Cure da li je normalno da me jako brobada sa lijeve strane užasna bol.a tek u četvrtak idem na ultrazvuk hvala..

Azospermia

la_Reina_del_Sur
    15. Prosinac 2020. 20:46

Leoni 🌸

la_Reina_del_Sur

Leonivaljda nam je to u prirodi onda 🤣
    A meni je za cudo uvik krenila M i preko Utrogestana iako se to navodno rijetko desi, tako da je moguce. A u zadnjem Fetu nisam nijednom popila Utrogestan nego sam ih stalno stavljala i uzasno me počelo bolit bas na dan ocekivane M i mali grcevi dan ranije s onom crnom krvi, odma sam znala da nista od toga, valjda me zvog toga sad ova krv izluduje, al je preprepreprerano za M od 4dpt, bar ja tako mislim 🤔🤔 skeoz me izblesiralo 🥺🥺

Aha, nisam znala za Utrogestan da moze uporedno da krene 🙄
    Ne brini nista, ovaj mesec nam je dobitni 🥰🥰🥰💪🏻💪🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻😍
    Verujem da ti je tesko jer si imala takva predhodna iskustva pa ti je samo to na pameti onda. Ja sad prolazim prvi put, pa nista ne znam 😅😅😅😅

Ajmeee daj Boze da i mi slavimo ovaj misec 🙏🙏
    Kad sam isla prvi put sam bila uvjerena To je to, nema druge opcije! A onda kad me sokiralo sam se prizemljila, a sad ocito i na hladno pusem..
    Jos ova glupa dijagnoza, odnosno bez dijagnoze, ne znam sta je gore 🙄🙄

👸 29, Amh 33
    🤴 32, normo
    💒 4 g
    3 AIH = ❌❌❌
    1🐧 FET 5.2. ❌
    Suplementi + trening
    Prirodna trudnoca ✅

la_Reina_del_Sur
    15. Prosinac 2020. 20:48

Kača84🧸😍

Drage djevojke, kod mene loše vijesti. Na desnom jajniku samo jedan folikul, na lijevom tri ☹️☹️☹️ nekako sam očekivala više, prije postupka sam ih imala 4 i 5. Punkcija vjerojatno u ponedjeljak i sad me strah da uopće ne pronađu jajnu stanicu! 😥

Ne brini, trebate samo jednu kvalitetnu! Ja sam imala oko 15 folikula ovaj put, na kraju je ispalo 7 js od toga 3 odlicne blastociste, najbolje kvalitete do sad, a prosli put 13js i hiper i svasta nešto, a kvaliteta nikakva.. sve je to super 🥰

👸 29, Amh 33
    🤴 32, normo
    💒 4 g
    3 AIH = ❌❌❌
    1🐧 FET 5.2. ❌
    Suplementi + trening
    Prirodna trudnoca ✅

la_Reina_del_Sur
    15. Prosinac 2020. 21:04

Leoni 🌸

la_Reina_del_Sur

Leoni 🌸

la_Reina_del_Sur

Leonivaljda nam je to u prirodi onda 🤣

Aha, nisam znala za Utrogestan da moze uporedno da krene 🙄
    Ne brini nista, ovaj mesec nam je dobitni 🥰🥰🥰💪🏻💪🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻😍
    Verujem da ti je tesko jer si imala takva predhodna iskustva pa ti je samo to na pameti onda. Ja sad prolazim prvi put, pa nista ne znam 😅😅😅😅

Ajmeee daj Boze da i mi slavimo ovaj misec 🙏🙏
    Kad sam isla prvi put sam bila uvjerena To je to, nema druge opcije! A onda kad me sokiralo sam se prizemljila, a sad ocito i na hladno pusem..
    Jos ova glupa dijagnoza, odnosno bez dijagnoze, ne znam sta je gore 🙄🙄

To sam ja rekla sto puta, bar da znamo gde je problem i sta da lecimo. Ovako sve ok, a nece… i jos gori pritisak u svemu. Ja sam neutralna, ima zrno nade, ali pokusavam da budem prizemna da se ne bih razocarala… 🤷🏻‍♀️
    Pratimo nase simptome, i radujemo se zajedno 💜
    Pisi simptome kad si koji dobila 😅

A sve znam, jos kad bi cula "divna blastocista" pa opet nista, ko da me lopatom po glavi udari 🤕🤕

Ko mene ovaj put teski chill, bas sam bila dobra do Nedilje odnosno 4dpt, u ned urnebes, krenili bolovi menstruacijski i to krvarenje bezvezno koje jos traje.. danas bolesna glavobolja i zivcanost na kvadrat.. ako bude jos sta, ic ce update 🤣 

👸 29, Amh 33
    🤴 32, normo
    💒 4 g
    3 AIH = ❌❌❌
    1🐧 FET 5.2. ❌
    Suplementi + trening
    Prirodna trudnoca ✅

15. Prosinac 2020. 21:07

Samo da vam napisem svoju novu dogodovštinu, kao sto znate prokrvarila sam 9 dana nakon transfera i to bas obilna krv, prava menga. Nastavila sam piti utrogestane i svu terapiju do dana za vađenje bete, za svaki slucaj. Znala sam vec da nije uspjelo ali me na taj dan beta od 35 totalno dotukla, vise bi voljela da se uopce nije uhvatilo a ne ta glupa biokemijska. Nisam htjela tu siriti svoju negativu jer je to bolje i za vas a i za mene, ali eto sada znate da se i takav scenarij moze dogoditi. Ja sam ok ali čini mi se da moje tijelo nije jer još uvijek pinkicu krvarim. Mislim da mi ni tijelo vise ne zna ni dal je trudno ni da li ima mengu.......
     Uglavnom, nisam baš citala forum, svima zelim sreću a Bozma tebi pogotovo💜💜💜

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    15. Prosinac 2020. 21:14

la_Reina_del_Sur

Tiki ti si bome napredna 🤣👏👏👏 8 dan trodnevnog, ja mislim da bi se ja onesvijestila i ostala tako do porodaja 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
    Salu na stranu, primila san u petak 2dpt booster pa nez jel pametno?

To je ono šta je Nikitta pisala da je moguće 5dnt blastice vidjeti sjenu. Očito se nekome prije a nekome kasnije pokaže, ovisno o količini hormona u tijelu....ni to nije svima isto, što dokazuje i visina bete a bome smo se svačemu uvjerile ovdje na forumu 😁😁🥰

endometrioza

🌸TiKiDi🌸
    15. Prosinac 2020. 21:21

la Reina  moj je vec treci dan bio u stadiju kompaktacije pa se mozda ranije primio 😍. Od boostera pricekaj bar tjedan dana, onda mozes slobodno raditi test, recimo oko 10dnt. 😉
    Kača nema negative, vidi mene, dvije oplođene od tri, jedna se uhvatila, druga blastica ceka zamrznuta. Nema tu pravila, nekad je manje vise 🤞
    Ljutopile zao mi je zbog ishoda, drzi se i ne odustaj! 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.